dinsdag 9 augustus 2016

3585



5/791 * - Ersaz-Vlamingen met gestolen identiteit -
.
DEEL 2
Dinsdag 9 augustus 2016
Oogstmaand
Zon 6u21-21u14
H Edith Stein, co-patrones van Europa
*
3585 - HOE KAN IDENTITEITSDIEFSTAL BESTRAFT WORDEN? WAAROM ZIJN DAAR IN DE EERSTE PLAATS GEEN WETTEN VOOR?    
*
Nep-Vlamingen, spionnen in wording….

There is more than something rotten in the State of Belgium
*

*
Willem Shakespeare, de grootste  toneelschrijver aller tijden, (na de bedenkers van ‘This’), leefde in Engeland, ergens in de jaren 1500-1600. Zijn meesterwerk ‘Hamlet’, waaruit de zin onder de afbeelding van de gestolen Vlaamse identiteit hierboven, wel de meest bekende is.
Hamlet speelt zich af in de vroeg-Romeinse tijd, want om zijn verbeelding te spijzigen, beschikte Shakespeare bijlange nog niet over de wetenschap (en de zekerheid) dat vele jaren later de Ruiters van de apocalyps, de primitieve islammerij de hele Westerse Wereld, inbegrepen het Romeinse Rijk van Marcelus, zou veroverd hebben.
‘Danmark’ een land waar en ander niet pluis was, was toen voor hem een vreemd ver en onbekend land. Maar zijn scenario voorzag de tegenstelling tussen natuurlijke, spontane veiligheid en de onrust door vreemde inmenging.
Voilà, meer moet dat niet zijn, om de poging van onderstaand ‘Minderheidsforum’ te beoordelen.  Let wel: ook een zwart vogeltje kan De Vlaamse Leeuw fluiten, iets dat dan staat als een tang op een varken…
Tijd dus voor de Vlaamse Beweging om klacht in te dienen wegens plagiaat en diefstal van onvervreemdbare eigendom.
Als de goed-menende Walter Van Bellingen dan absoluut wenst weer eens in de publieke belangstelling te moeten staan dan met het opvoeren van gefingeerde trouw-geschiedenissen zoals Ersatz-Vlaming ten tijde van scheef-oog SP-a burgemeester Freddy Wulloxs, zou hij deze keer beter een waarschijnlijker verhaal opdissen dan van ersatz-Vlaming. Net als bij zijn partij NV-A, is het origineel altijd veel beter dan de namaak.
Maar ja, zeggen we maar dat hun poging vele, vele jaren te vroeg komt. Want binnen een paar honderd jaar zullen er zelfs nog alleen maar bruine, gele, groene, blauwe of gestreepte Vlamingen meer zijn, allemaal kameleons gelijk.
Om die dan als elkaars gelijken te zien, zullen hun zowel als onze nakomelingen allemaal van kop tot teen in lange stinkende woestijngewaden rondlopen. De politiekers onder hen met een Kaïn- of Duivelsteken op het voorhoofd.
*
*

*
GEPLUKT BIJ
De Schandaard

*
Ik ben Vlaming. Mag ik ook fier zijn?’
Foto: Minderhedenforum
*
Het Minderhedenforum is een affichecampagne gestart waarop Vlamingen met een migratieachtergrond te zien zijn, met de bijhorende tekst: ‘Ik ben Vlaming. Mag ik ook fier zijn?’. De campagne komt er na de racistische commentaren op de dood van een jongen met Marokkaanse roots vorige week.
‘De reacties die er kwamen op het overlijden van Ramzi tonen aan dat er nog veel werk is om tot een gedeeld burgerschap te komen’, zegt Wouter Van Bellingen, directeur van het Minderhedenforum, in een persbericht. ‘Er bestaan duidelijk vele interpretaties van het woord Vlaming. Wanneer ben je nu eigenlijk echt een Vlaming? Hoe lang moet je al in Vlaanderen wonen? Welke huidskleur moet je hebben? Tot de hoeveelste generatie moet je behoren?’.
Tal van politici reageerden vorige week verontwaardigd op het racisme op het internet, maar die verontwaardiging is volgens Van Bellingen niet genoeg. ‘We moeten ook het debat durven voeren. Het Minderhedenforum is absoluut voor dialoog en wederkerigheid. En de beste manier om de dialoog aan te gaan, is door een open vraag te stellen.’
‘Mag ik ook fier zijn?’
In de affichecampagne zijn verschillende Vlamingen met een migratieachtergrond te zien, met naast hen een logo dat verwijst dat van de Vlaamse beweging. Alleen luidt de leuze niet ‘Ik ben Vlaming en daar ben ik fier op’, maar ‘Ik ben Vlaming. Mag ik ook fier zijn?’.
Op één van de posters staat Adil Marrakchi: ‘De reacties op het ongeval van die jongen uit Genk hebben diepe wonden geslagen. Te veel mensen denken nog steeds in termen van wij en zij, maar wij zijn allemaal Vlamingen, of we dat nu willen of niet.’
*

*
*
Ook gezien dat hun vocabularium reeds in elkaar wordt gezet?
‘Gedeeld burgerschap’, weer een nieuwerwet begrip dat met één zachte klap zich al het werk van onze voorouders toe eigent. Het werk, maar niet de Cultuur, want zij blijven altijd trouw aan hun land van oorsprong dat ze misschien nooit gezien hebben. Of hoogstens om er voor een paar dagen op verlof te gaan.
De dag is daar al, dat alle oude gewaden moeten worden afgelegd, de Vlamingen als vaderlandlozen, want hun eigendom in beslag genomen door vreemden.
Diefstal door verdringing. Ook dàt is een nieuw begrip voor het Vocabularium van de Nieuwe Wereld Orde.
*
Klagen helpt niet. Klacht indienen wel, zodat zelfs de Nieuwe Vlaamse Arrogantie … kleur zal moeten bekennen.
*
*

*


Geen opmerkingen: