dinsdag 9 augustus 2016

3586



4/553 * - USA  saboteert ook de Russische paraolympics –
*
DEEL 3
Dinsdag 9 augustus 2016
Oogstmaand
Zon 6u21-21u14
H Edith Stein, co-patrones van Europa
*
3586 - NA DE OLYMPISCHE UITSLUITING VAN RUSLAND NU OOK UITSLUITING VOOR DE PARA OLYMPICS     
*

*

*
Zo stilletjes aan maken de Amerikaanse cowboys echte martelaren van de Russische burgers. Maar de Leiders daar bewaren hun kalmte en dus zal er iedere dag een tandje worden bijgestoken. Tot de bom barst. Of valt.
Eenzelfde scenario zagen we reeds bij de Führer van de ‘nationaalsocialisten’ die het Westen reageerde met de wapens.
Maar ja, de cowboys wanen zich als beschermers en promotoren van de wereldislam, onoverwinnelijk. Europa staat op het punt in de handen van de islam te vallen en nu is het de beurt aan de Russische Beer.
Voor de FBI hoeven er niet eens bewijzen te zijn, dat ook de gehandicapte athleten onder de doping zitten: hun mening volstaat en al de rest is bijzaak. Want bewijzen worden zò naar hun hand gezet.
En wij, onze huichelachtige politiekers op kop, zwijgen en zien dat het goed is om intussen als ‘bevoorrechte handelspartners’ te worden behandeld. Dat ze ook hier weer als het vuil van de straat voor minderwaardige kwaliteit worden behandeld, dringt niet eens door.
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
Uitsluiting Russische paralympiërs is schending van mensenrechten"
*
De uitsluiting van Russische sporters op de Paralympische Spelen is het toppunt van de schending van mensenrechten. Dat zegt Vladimir Lukin, hoofd van het Russische paralympische comité.
Op een persconferentie in Moskou zei Lukin dat de overgrote meerderheid van de Russische atleten nooit doping heeft gebruikt. Hij zegt te gaan bewijzen dat de Russische ploeg heeft voldaan aan alle internationale afspraken in de strijd tegen doping.
Rusland heeft 21 dagen om in beroep te gaan bij het Hof van Arbitrage voor Sport. Sportminister Vitali Moetko kondigde aan dat Rusland de beslissing gaat aanvechten. De schorsing noemde hij 'ongekend'. Lev Seleznjev, voorzitter van de Russische paralympische bond, deed de schorsing af als 'zwarte pr' van het IPC.
Russiche dopingschandaal
Zondag besloot het Internationaal Paralympisch Comité (IPC) dat geen enkele Rus mag deelnemen aan de Paralympische Spelen van deze zomer vanwege het Russische dopingschandaal. 267 Russische paralympische sporters worden geweerd.
Daarmee worden de Russische paralympiërs zwaarder gestraft dan de olympiërs. Het Internationaal Olympisch Comité liet het oordeel over deelname van de Russen aan de internationale sportfederaties. Russische atleten en gewichtheffers werden van de Spelen geweerd.

De organisatie van de Paralympische Spelen koos voor een algehele schorsing omdat het Russische Paralympische Comité 'niet in staat is' om een antidopingbeleid uit te voeren. 'Het antidopingsysteem in Rusland is kapot, corrupt en volledig gecompromitteerd', zei IPC-voorzitter Philip Craven zondagavond.
Hij baseert zich op het onderzoeksrapport van het Wereldantidopingagentschap (WADA), uitgevoerd onder leiding van de Canadese jurist Richard McLaren. Die stelde vast dat het Russische sportministerie tussen 2011 en 2015 een grootschalig dopingprogramma runde. Urinestalen werden verduisterd en gemanipuleerd.
*

*
*
De kruik gaat zo lang te water tot de druk te groot wordt.
Mocht de Beer eenmaal op een mooie morgen met zijn scherpe nagels zwaar uithalen, dan is de kruik… gered.
Nog even wachten tot Amerika de dag na de verkiezingen ontwaakt. De echte teerlingen kunnen pas dàn écht geworpen worden…..
Moge de Hemel ons bijstaan….
*
*

*

Geen opmerkingen: