woensdag 10 augustus 2016

3588



6/1196 * - Feest bij ons voor een goede oude bekende - Veelwijverij ook in Italië: de aanzet tot verwildering of juist niet? – Brengt het de Paus op frisse gedachten? -
.
DEEL 1
***
Woensdag 10 augustus 2016
Zon 6u23-21u12
H Laurens, patroon van de boekhouders, heemkringen en koks
Als men op Sint-Laurens een rijpe druif vindt,
is er veel hoop op goede wijn
*
San Lorenzo, zo schijnen er in Italië ongeveer 40 Gemeentjes te bestaan met die naam. Het mag dus niemand verwonderen dat die man ook Patroonheilige van o.a. de… boekhouders schijnt te zijn. Wat een aangenaam toeval is voor ondergetekende. In ons Gemeentje van ongeveer 1200 ‘zielen’ is vaandaag dus un giorno festivo, zo maar midden in de week. En geloof me, feest vieren doen de Italianen nog altijd zoals eeuwen geleden, met veel eten en veel drinken…
*
3588 - VIA DE GREEP IN DE ONDERBROEK VAN 5 VROUWWEN TEGELIJK WIL DE ISLAM DE GREEP NAAR DE MACHT     

*
Alles in één en dezelfde persoon ? Da’s voor domme Westerlingen.



Ene voor op straat, ene voor de keuken en ene voor in bed…..Da’s pas getrouwd zijn.


Wat kan ne mens met verklede islammers zich toch lelijk verkijken!!! In een eerste opzicht dacht ik dat deze chef-kok, zijn grote snijmes ter hand, zijn gesluierde geiten de keuken in dreef, om aan de klanten in de gelagzaal te bewijzen, dat wat zij op hun bord zouden krijgen, hartstikke levende vers was. Zodat zij ten volle konden genieten.
Maar nee, ze waren geen spek voor hun bek, maar wel in exclusiviteit voor hem alleen alleen. Deze drie waren voor de show. De overigen zaten deze keer met de thuiswacht. Hopelijk voor hem ligt de arme man niet bij al die vrouwen tegelijk onder de sloef…. Of zou daar de reden liggen, dat islammannen naar buiten uit zich zo geweldig sterk voordoen, omdat ze thuis niks te zeggen hebben.
Anders gezegd, geef aan islamvrouwen dezelfde vrijheden als in het Westen, en de islam veroveringsdrang is er geweest. Zonder bloedvergieten.
*
Onderstaand verhaal dus om de nieuwe toestanden die ook Italië veroverd hebben, uitvoerig te belichten. Zodat de hele Vrije Wereld kont kond kan gedaan worden dat de Bevrijding nakende is. Een ware schande is het, ja, dat 2 of meer homo’s met dezelfde afwijking als in Sodoma (*) officieel wel mogen samenhokken om 24/24 voortdurend sodomie (*) te plegen, terwijl Allah adepten met dezelfde neigingen in het kwadraat, voor omgang met het zwakke geslacht zomaar te kakken worden gezet.
De Italiaanse man, nochtans van goede afkomst, die daarvoor het initiatief nam, is om welke reden dan ook, ook Allah adept geworden, nadat die, net als Saulus, de Romeinse Veldheer en Christen vervolger, die van zijn paard werd gebliksemd, daarna Paulus heette en later hierdoor Heilig werd verklaard. Deze man nu blijkt ook van zijn paard te zijn gevallen, en daarbij lelijk op zijn kop gevallen.
Enfin, dit modern sprookje trekt er niet op, en toch vindt U het hieronder. Zelfs in extenso, omdat de wonderen de wereld niet uit zijn.
Misschien zelfs, dat dit initiatie, dat zich afspeelt zo dicht bij Rome, de Christenen op het idee brengt, om het huwelijksgeluk ook aan Pastoors te gunnen? Wedden dat de openstaande betrekkingen voor dit Ambt zeer spoedig weer zouden ingevuld geraken?
*
(*) Sodomie heeft te zien met de Bijbelse steden Sodoma en Gomorha die omwille van hun schandalig leven door Jahwe-God op een frisse morgen van de aardbodem werden gebliksemd. Anderen die geen geloof hechten aan het Woord Gods, beweren dan weer dat dit gebeurde door een atoomontploffing waardoor de vrouw van Lot, die omkeek op de vlucht, in en zoutpillaar werd veranderd. Feit is wel, dat in die omgeving een rotsformatie voorkomt die doet denken aan een ingekapselde vrouw op de vlucht.
*


*
GEPLUKT BIJ

*
Italiaanse staat dient veelwijverij te legaliseren
*
Volgens islamitisch recht is het toegestaan vier vrouwen te hebben. Op correcte wijze spreekt men bij deze vorm van man-vrouw relaties van “polygynie” (veelwijverij). Meestal wordt in dit verband echter het woord “polygamie” (huwelijksvorm waarbij één persoon tegelijkertijd gehuwd is met twee of meer personen) gebruikt (polygamie kan immers ook betekenen dat een vrouw met twee of meer mannen gehuwd is – in een Mohammedaanse samenleving eerder weinig gevraagd). 
Meerdere vrouwen bij de burgerlijke stand
Daarom is het ook volkomen duidelijk wat een zekere Roberto Piccardo, die zich sinds zijn bekering tot de islam Hamza (naar de oom van Mohammed) Piccardo noemt, eist: een legalisering van polygamie. Hij wil dat Mohammedanen in Italië ook civielrechtelijk, dus voor de burgerlijke stand, met meer vrouwen kunnen trouwen (dat in Italië, net zoals in veel andere landen in Europa, de veelwijverij desondanks gepraktiseerd wordt, is een publiek geheim).
Hamza Piccardo is de oprichter van de “Unie van de islamitische gemeenschappen en organisaties in Italië” (UCOII), die gelieerd is aan de moslimbroederschap en zich sterk maakt voor een actieve rol van de moslims in Italië.
Polygamie dient voor moslims burgerrecht te worden
En omdat in Italië zojuist een wet in werking is getreden die het homoseksuele paren toestaat hun levenspartnerschap voor de burgerlijke stand te laten bezegelen, voelt hij zich er als moslim toe geroepen dezelfde rechten op te eisen voor zijn geloofsbroeders. Daarom schreef hij op Facebook: “Als het hier om burgerrecht gaat, dan is polygamie een burgerrecht. Moslims zijn het niet eens met homoseksuele levenspartnerschappen en desondanks moeten zij een systeem accepteren dat hen toestaat.”
Daarom oordeelt Piccardo naar het Mohammedaanse rechtsbegrip dat er geen reden zou bestaan waarom de Republiek Italië zulke mohammedaanse huwelijksgemeenschappen niet zou accepteren als de deelnemende personen (dus de man met de sluier dragende vrouwen) het hiermee eens zijn.
Zwakke kritiek van regeringspartij – felle van Lega Nord
De Italiaanse advocate en politica van de socialistische regeringspartij PD (Partito Democratico), Debora Serracchiani, zei daarover juridisch braaf: “Eeuwenlange strijd voor de vrouwenrechten kunnen niet zomaar aan de kant worden geschoven. Polygamie heeft niets met burgerrechten te maken.”
Lega Nord, de partij die met de voortdurende bereidheid tot dialoog van de regering van minister-president Matteo Renzi met Mohammedaanse organisaties moeite heeft, had echter fellere kritiek. Paolo Grimoldi, parlementariër en oprichter van de “Movimento Giovani Padani” (“Beweging van de jeugd van Padanië”), zei met het oog op de voortdurende appeasement-politiek tegenover de islam: “Dat is de gematigde islam, waarmee de Italiaanse regering de dialoog wil openhouden.”
Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)

*

*
*

Wie had zoiets ooit gedacht? Allah, zien we dagelijks, verovert het Westen (niet Erdogan) dank zij de buik van zijn vrouwen. Als daar nu nog als bajonetten de hoog opgerichte penis van de mannen bijkomt, dan zitten we eindelijk op het goede spoor om te erkennen dat Allah en God-Jahweh der Christenen één en dezelfde persoon zijn. Als er daarbij maar niet overdreven wordt, want de Aarde zit al vol.
Deze situatie zou ons, Westerlingen, moeten doen nadenken. Omdat dit allemaal terug leidt naar daar waar het ooit allemaal begon: naar de slang en de appel. Maar vooral omdat intelligentie  daar helemaal niet aan te pas komt. Zelfs in het Dierenrijk is deze manier van leven  schering en inslag…
*
*

*

Geen opmerkingen: