woensdag 10 augustus 2016

3590


4/418 * - In NL de zoveelste islam-aanval met het blote mes -
.
DEEL 2
***
Woensdag 10 augustus 2016
Zon 6u23-21u12
H Laurens, patroon van de boekhouders, heemkringen en koks
Als men op Sint-Laurens een rijpe druif vindt,
is er veel hoop op goede wijn
*
3590 - HET HOUDT MAAR NIET OP   HET IS EEN FEIT: WE KRIJGEN OP ONZE KOP     
*

Herhaling.
*

*
Hieronder leest U hoe een aanhanger van Allah, om welke reden dan ook, door het lint gaat, zodat de politie hem moet ‘neutraliseren’, wat van deze man meteen een verdachte maakt. Ik zou eerder zeggen: op heterdaad betrapt. Rond de pot draaierij helpt niet meer in dit geval.
Het waren nagels met koppen, want de ‘verwarde’ gebeurtenissen speelden zich af in Spijkernisse door een verwarde man. Ha ja, deze omschrijving is al voldoende om te raden dat het om een psychopaat ging van het mannelijk geslacht. Alhoewel dat laatste nog moet onderzocht worden.
*
*

*
GEPLUKT BIJ
GvA
*
Luid schreeuwende man met slagersmes geneutraliseerd door Nederlandse politie
De politie heeft dinsdagmiddag in het Nederlandse Spijkenisse een man in zijn been geschoten. Volgens een woordvoerder zagen agenten zich genoodzaakt enkele schoten te lossen om de verwarde man die luid schreeuwend en zwaaiend met een slagersmes rondliep, te kunnen inrekenen.
Getuigen maakten even na half vijf melding van een verwarde man met een groot mes die in de buurt van metrostation Spijkenisse-Centrum liep. Toegesnelde agenten volgden de man en sommeerden hem meerdere keren halt te houden en het mes af te geven. De verdachte negeerde echter de bevelen van de dienders en keerde zich tegen hen. Daarop zagen de agenten zich genoodzaakt hun vuurwapen te trekken en te schieten.
De man is aangehouden en naar een ziekenhuis gebracht.
*

*
*
Besluit: in Spijkernisse, zowel als overal in Nederland, ja zelfs ook bij ons en in heel Europa, is op straat lopen helemaal niet zonder gevaren. Vroeger, voor de islam-invasie, kon men dagenland ongestoord op straat, lopen, wandelen, kuieren, nu kan men zelfs niet meer ongestoord thuis op de bank blijven zitten.
Volgens mij is dat een vals gevoel van onveiligheid. Ga zoveel als mogelijk de wrede bezetters uit de weg, draag desnoods en pantservest onder Uw kledij
Het moet gezegd: de kledij-industrie laat me daar een gevoelige marktsector onbewerkt!!!! Een enige opportuniteit om de textielsector te doen herleven. Alle oude gewaden de kast in, en de harnassen de kast uit. De wereld behoort aan de durvers!
*
*

*

Geen opmerkingen: