vrijdag 12 augustus 2016

3594



5/998 * - Franse jongeren moeten op school leren plat op de buik gaan als er gevaar dreigt de beste oplossing is -
.
DEEL 1
*
Vrijdag 12 augustus
Zon 6u26-21u08
H Gorik
*
3594 - ONZE ZUIDERBUREN ZIJN AL NIET LANGER HET LAND VAN DE GLIMLACH MAAR DAR AL ISLAM  
*

Niet ademen door de mond maar door de neus. Tenzij ook die samen met de keel  afgesneden is.
*

*
U heeft het ongetwijfeld ook gelezen of gehoord. In Frankrijk komen er dringende maatregelen, niet om de dreiging en het gevaar te bestrijden, of terug te dringen maar om integendeel plat op de buik te gaan. Dat is weliswaar het beste dat iemand kan doen als de kogels in het rond vliegen, maar het verandert niets aan de essentie van al die vele laffe aanvallen. Die worden integendeel a.h.w. daardoor gelegitimeerd. We zijn dus bezig met eraan te wennen… Vooral gene bang hebben en via snelcursussen op school van jongsaf leren omgaan met... gewelddadig leren sterven.
In de Arabische Taal is er daarvoor het woord ‘dhimitude’, d.i. zich onderworpen gedragen. Wie zich niet voegt, die is politiek niet correct en een vogel voor de kat.
Drie bedenkingen.
Natuurlijk moeten wij onze kinderen op school en trouwens overal elders zo goed mogelijk beschermen. Meer zelfs: het is des duivels hen stenen te geven (d.i. de islam) i.p.v. het brood der voorvaderen
Secundo. Dergelijke laffe aanvallen op onschuldige schaapjes bewijzen de realiteit van de meedogenloze wreedheid van de oprukkende islam-dictatuur.
Tertio. De maatregelen bewijzen dat de Overheid bang is om zelfs nog maar te denken aan gewapend verzet, laat staan aan adequate maatregelen om het gevaar fundamenteel en ten gronde te bestrijden. Zelfs respect afdwingen voor de eigen wetten, is er teveel aan. De islamitische ‘Gemeenschap’ zou zich wel eens beledigd kunnen voelen.
Kortom: de Verovering van het Westen door de islam is een feit die alleen nog maar wacht op van weerskanten de officialisering om triomfantelijk de Vlag van de Zwarte Pest te hijsen. Wat gewoon betekent dat de islam niet eens nog maar een tandje zal moeten bijsteken, en dat bijgevolg onze Overheden nog wat dieper door de knieën zullen moeten. Want de instructies van de moslimbroeder en Zwarte Ongeluks Kater in het Pentagon zijn duidelijk: het kromzwaard vervangt niet alleen de Hamer en Sikkel  maar ook de Rode Roos in de gebalde vuist van het Internationaal Socialisme.
Kromzwaarden hebben namelijk voor op deze systemen dat tegenstand in bloed, en niet eens in daartoe opgerichte kampen gesmoord wordt.
*
*

*
GEPLUKT BIJ
HLN
*
Franse jongeren krijgen les over overleven van terreuraanval
*
De Franse overheid kondigde vandaag aan dat er extra maatregelen worden getroffen om jongeren voor te bereiden op eventuele aanslagen. Kinderen vanaf veertien jaar zullen voortaan training krijgen over de manier waarop ze een terreuraaanval op hun school kunnen overleven. De beslissing komt er naar aanleiding van de reeks aanslagen die de voorbije maanden plaatsvonden in Frankrijk.

Vanaf september krijgen middelbareschoolstudenten vanaf veertien jaar oud les in 'levensreddende' maatregelen. Schoolbesturen moeten ook oefeningen met nepaanslagen uitvoeren om de kwetsbare plekken van de school in kaart te brengen.
"De recente aanslagen en de context van de terreurdreiging betekent dat er een verhoogde waakzaamheid nodig is," zo staat te lezen in een gezamenlijke verklaring van de ministeries van Binnenlandse Zaken en Onderwijs. Scholen zijn een prioritair IS-doelwit. Dar al Islam, een Franstalig propagandamagazine van de terreurgroep, riep moslimouders al op om hun kinderen uit Franse scholen weg te halen en leerkrachten te vermoorden. Die noemen ze "vijanden van Allah" omdat ze de Franse jongeren het principe van scheiding van kerk en staat bijbrengen.
Elke school zal nu drie keer per academiejaar een driloefening houden, zodat de "school het vermogen heeft om te reageren en niet verrast wordt." In geval van een aanslag zullen de leerlingen verwittigd worden via SMS. Daarnaast zal er in de scholen ook een alarm afgaan dat verschilt van het brandalarm. Schooldirecteurs krijgen de opdracht om de ouders tijdens een meeting in te lichten over de nieuwe veiligheidsmaatregelen.
In januari werden meerdere middelbare scholen in Parijs geëvacueerd na valse bommeldingen. In maart 2012 vermoordde Mohamed Merah, een jihadist met banden met al-Qaida, drie kinderen en een leerkracht net buiten een joodse school in het zuidwesten van Frankrijk.
*

*
*
Als naar gewoonte, wordt in de media dit horror-bericht gebracht in haast instemmende bewoordingen. Over bestrijding van de symptomen, ja zeker. Over een kordate aanpak van het geweld, door bijvoorbeeld het gedachtengoed van deze zogezegde ‘gematigde’ misdadigers buiten de Wet te stellen? Geen woord. Ha neen, hé! Want hun ‘geloof’, inclusief het koppensnellen en het bommen leggen, is hen door de Grondwet gewaarborgd.
Deze houding is nog min noch meer de gewone platbroekerij van volkeren die weten dat ze de strijd al zijn verloren. Omdat ze hem nooit zijn durven aangaan. Ze blijven hen liever rijk maken, door hun veel te dure pietrol te blijven kopen en betalen. Dat ze op die manier trouwens ook al van veel vroeger onderworpen waren aan de cowboys uit Amerika, dringt niet eens door. Die eten dus blijkbaar van 2 walletjes: de islam in Europa helpen promoten, en juist daardoor er zelf nog van beter te worden. Ha ja, want wat is anders die prijszetting van de basisproducten door de Opec-landen? Al eens nagegaan wie dat zijn?
Daar eens, in die achterkamertjes, met een vlammenwerper binnenlopen, zou misschien wel eens wonderen kunnen doen. Desnoods moet er beroep gedaan worden op een dichte buur, om van al die verre ‘vrienden’ van af te geraken.
Sultan Erdogan is dan wel erger dan de baarlijke duivel, maar mocht via zijn land de Poet het vuur aan de gasbel kunnen steken, dan zou hun potje heel zeker rap gekookt zijn.
Neen, het zijn niet alleen ‘les idées qui gouvernent le monde’, het zijn vooral de wereldprijzen van de eerste levensbehoeften die het hem lappen. ’Zeg mij wat ge uitvoert, en zal zeggen wie ge zijt’….
*

*

*

Geen opmerkingen: