vrijdag 12 augustus 2016

3595




5/780 * - Volgens Trump is Obama de Stichter van IS – Met Trump vallen de maskers, en wie weet, in Europa ook de Coburger- komedie -
.
DEEL 2
***
Vrijdag 12 augustus
Zon 6u26-21u08
H Gorik
*
3595 - DE WAARHEID KWETST DAAR WAAR DE LEUGEN STREELT. OOK IN AMERIKA
*

Ook ’n soort Houssein avant la lettre.  Kent U hem nog?
*

*
De ene Sadam is natuurlijk de andere niet. Alhoewel, naar moslimgewoonte bijten rivalen elkaar toch altijd de kop af. Om zelfs de grootte te zijn. Big Brother Bush Junior leidde toen de dans voor den Tony (Blair, de Engelsman) en het was voor de Leugenpers een waar plezier om te rapporteren hoe de Navo-troepenmacht door de Iraakse boter sneed.
Samen zorgden die twee Brothers in Crime tijdens de vele orgiën vol passie in het Land der Duizend en Éen Nachten voor de bevruchting van de Sprookjesfee die kort daarna in onze landen zou bevallen van de Arabische Lente. En Barack Houssein, dat andere Monster, keek toe en zag dat het goed was. De bal was aan het rollen gegaan. De Geschiedenis zou zich hem weldra voor eeuwig herinneren! Allah zelf zou het niet beter hebben kunnen voordoen….

En nu zijn we, als het Trump lukt, aan het Laatste Bedrijf. Maar opgelet!
Een koe een koe noemen in de politiek, dakanie want dan liggen de Linkxen meteen onder de zoden.
Versta me niet verkeerd. Met ‘Linkxen’ bedoel ik alleen zij die, ten eigen profijten, de belangenverdediging van de Kleine Man gekaapt hebben. Waarvoor in de eerste plaats de macht van het charismatische christendom diende te worden gebroken. Waar, in plaats van de syndicaten het Goddelijk Gebod van de ‘naastenliefde’ de Maatschappij regelde. Driewerf schande, in de eerste plaats voor de Kerkelijke Hovaardigheidsbekleders  zelf, die om erger te voorkomen, zich met plezier lieten onderspuiten. Dat, door de martelaar uit te hangen, zij spontaan het veld dienden te moeten ruimen, was enerzijds wel niet goed, maar anderzijds ook niet slecht.
Deze onderstaande link zal U in de juiste stemming brengen om deze Buffalo Bill beter te begrijpen.



*
*

*
GEPLUKT BIJ
DS

*
Trump: ‘Obama is stichter IS’
*
Een nieuwe dag, een nieuwe omstreden uitspraak van Donald Trump. Op een campagnebijeenkomst zei de Republikeinse presidentskandidaat dat Obama terreurgroep IS heeft gecreëerd.
Een dag nadat Trump geweld suggereerde tegen zijn rivale Hilary Clinton, richtte hij op een verkiezingsmeeting in Florida zijn pijlen op de Amerikaanse president.
‘IS eert president Obama’, zei hij. ‘Hij is de oprichter van IS. Hij heeft IS opgericht. En ik zou zeggen dat de medeoprichter crooked Hillary Clinton is.’ Bovendien benadrukte hij de hele naam van de president: Barack Hussein Obama. Vorige week verklaarde Trump ook al dat Hillary Clinton een prijs van IS zou moeten krijgen als de stichter van de groep.
De Republikeinen proberen de schuld van de onrust in het Midden-Oosten in de schoenen van Obama te schuiven. Zo zou hij de dreiging van IS hebben onderschat. Maar Trump gaat een stap verder en verklaart dat Obama sympathiseert met terroristen.
*

*
*
Stel U voor: iemands achtergrond belichten door gewoon voluit diens naam te citeren: is dat laag bij de gronds?! En dan heeft Trump er nog niet eens bij verteld dat die Hawaiaanse neger afkomstig is uit een moslim-familie, waar de islam van vader op zoon zoals dat hoort, wordt doorgegeven. Eens moslimmer, altijd moslimmer. Dat is de essentie van hun ‘geloof’.
Voeg daar nog aan toe, dat de bedotterij hun tweede natuur is, en U zult begrijpen hoe 8 jaar lang niet alleen de Amerikanen, maar meteen de hele wereld bij de neus werd genomen.
Daar vanaf geraken, dat is andere thé. Want het komt ons de strot uit, al die gezegden, o.a. dat daar waar ooit een moslimmer gebeden heeft, die grond voor altijd aan Allah toebehoort.
-
In feite moeten we Donald Trump dankbaar zijn, dat die het aandurft om de maskers af te rukken. Als het hem nu nog lukt hun plaats in te nemen, dan zou de wereld weer opgelucht kunnen ademen. Tijd en boterhammen doen dan wel de rest.
Misschien dat dan het Amerikaans embargo d.i. het handelsverbod, met de Russische Beer verdwijnt zodat het Westen zijn welstand terug kan opbouwen. En wie weet, kunnen we deze winter al onze voetjes warmen aan dat veel beterkoop Russisch gas….
En ja, kunnen we, bij leven en welzijn van daaruit steun krijgen om ons slavenjuk af te gooien. Met als eerste voordeel, dat er jaarlijks 16 à 18 miljard Euro niet langer in Vlaanderen meer moet afgeroomd worden om die van onder de arrogante luiheidsgrens de mond open te houden.
*
*

*

Geen opmerkingen: