zaterdag 13 augustus 2016

3597



6/1003 * - Groepsverkrachten is een lastige werkwoordvorm, vooral in het Zwöds  -
.
DEEL1
***
Zaterdag 13 augustus
Zon 6u27-21u06
H Wigbert
*
3597 - VERKRACHTEN IS OOK EEN (LASTIG) WERKWOORD EN DAAROM MOET ER VEEL GEOEFEND WORDEN…     
*
Groepsverkrachters, of….

een groep verkrachters
*

*
Als het verkrachten (voor de dader) al een vermoeiende bezigheid is, wat moeten wij dan denken van groepsverkrachten. En neen, het gaat er helemaal niet over of er nu sprake is van ‘groep’ bij de daders of bij de slachtoffers. Voor nieuwe werkwoordsvormen, ziet u, liggen de regels nog niet vast. Want zo wil het vervoegen ‘Ik groepsverkracht, gij groepsverkracht of hij groepsverkracht’ nog helemaal niet zeggen, dat het om een onderliggende groep binnenlandse meisjes dan integendeel om een bovenop liggende groep verarmde ‘jongeren’.
Die als ‘verrijkers’ naar onze landen zijn afge…broekt.
Het wachten is op de Vaste Taal Commissie om terzake klaarheid te brengen. Al zou het natuurlijk veel eenvoudiger zijn, dergelijke spelletjes gewoonweg te verbieden. Drastischer maatregelen zouden wel eens tegen de mensenrechten kunnen zijn. Wat voor de samenleving met straatkatten gebeurt, is een zegen, maar het probleem in deze is ze te kunnen vangen. Straathoekwerkers volstaan immers niet.
Momenteel is de vervoeging van het werkwoord groepsverkrachten in een nog moeilijker taal dan de onze, wel een zaak voor de Zwöden, maar wat niet is kan nog komen. Dat ook bij ons het Burgerlijk Onderwijs zo dominant geworden is, kan de zaak alleen maar bevorderen. Daar is ‘Zedenleer’ de Tien Geboden immers komen vervangen, zodat er noch tegen het 6de (geen vuile manieren beoefenen) noch het 9de Gebod (dromen over vuile manieren) kan opgetreden worden. Alles mag, alles kan, niets is verboden, als men er maar zijn voorzorgen bij neemt….
*
‘Zedelijk volk, groot volk’ klonk dat vroeger bij de jeugdverenigingen. Dat is nog wel zo, net als ‘Gij zult niet doden’ of ‘Vlucht het stelen en bedriegen’, maar met de islam in huis gaan we regelrecht naar een omgekeerde wereld. Men hoeft daarvoor niet eens de Koran te lezen of naar de moskeet te gaan: alles speelt zich af in volle openbaarheid. Op straat, achter de hoek, in het bos, achter een struik. Want na het stelen van onze welvaart, komt dat tweede oorlogsrecht van de Overwinnaar: niet het ‘Pluk de Dag’, maar ‘Pluk hun vrouwen’.
Die vragen in de meeste gevallen niet beter!
*
*

*
GEPLUKT BIJ
*
 Meisjes vierden feest met vluchtelingkinderen – en werden groepsverkracht
*
Posted on augustus 12, 2016 by rommel

Basisschool in Brunnslöv is nu een asielcentrum voor vluchtelingkinderen.

    Vier vluchtelingkinderen schuldig aan een groepsverkrachting en drie verkrachtingen in Hörby
    Verklaren zelf dat ze tussen de 15 en 17 jaar oud zijn en dus recht hebben op een milde jeugdstraf
    Minstens twee meisjes slachtoffer van de groepsverkrachting
    Eén van de verkrachters eerder veroordeeld voor bedreiging met mes om werknemers van jeugd asielcentrum te doden

Zweden – Verscheidene zogenaamde vluchtelingkinderen in Hörby in de gemeente Skåne zijn op dit moment in politieonderzoek op verdenking van een groepsverkrachting, en nog meerdere andere verkrachtingen en een aanranding.
Volgens documentatie van de rechtbank betreft het een brute verkrachting op woensdag twee weken geleden waar meerdere vluchtelingkinderen aan deelgenomen hebben. Aftonbladet schrijft dat de groepsverkrachting van de vrouwen plaatsvond in verband met een feest.
De vluchtelingkinderen worden ook verdacht van minstens drie andere verkrachtingen en een aanranding. Twee van de verkrachtingen hebben zich voorgedaan op een vrijdag en zaterdag, 22 en 23 juli.
De getroffen meisjes zijn ouder dan 15 jaar en volgens berichten in de media bekend met de daders. Uit de processtukken blijkt dat er minstens twee meisjes slachtoffer zijn geworden van de groepsverkrachting. De mannen waren in arrest op verdenking van verkrachting maar inmiddels vrijgelaten op grond van hun vermeende leeftijd.
– Er zijn vier gevangenen waarvan de hechtenis is opgeheven, zegt hoofdaanklager Pernilla Åström van het Skåne Openbaar Ministerie tegen Aftonbladet.
Liegen over leeftijd
De verkrachters hebben bij hun asielaanvraag verklaard dat ze tussen de 15 en 17 jaar oud zijn. Het is nog onduidelijk of deze leeftijdopgaven door de rechtbank gecontroleerd gaan worden.

Christina Voigt, een officier van justitie in Stockholm, behandelde afgelopen najaar een soortgelijk geval waarin de daders zogenaamd “vluchtelingkinderen” waren. Ze geloofde echter niet de bewering van de daders dat ze kinderen waren, en van ten minste één van hen werd later geopenbaard dat het een 21-jarige volwassen man was.
Eén van de verdachte verkrachters, een “15-jarige”, verblijft in de voormalige basisschool in  Brunnslöv buiten Hörby wat in 2010 is omgebouwd tot een asielcentrum voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen. Waar de overigen verblijven is onbekend, en geen van hen heeft tot nu toe een verblijfsvergunning voor Zweden gekregen
Eén van de verdachten heeft een profiel op een populaire contactsite op het internet. Op een profielfoto poseert hij in een leren jasje met een zonnebril op. Hij heeft baardstoppels en lijkt 25-30 jaar oud.

Dreigde een vrouw met een mes te vermoorden
De “15-jarige” is een immigrant uit Afghanistan die afgelopen week werd veroordeeld tot een alternatieve straf voor bedreiging met mes op een vijftigjarige vrouw die in het asielcentrum werkt.
De man trok een mes en sneed in een foto van haar. Hij sneed de ogen uit de foto en door de keel. Hij eiste daarna dat hij alleen moest blijven met de vrouw en dreigde haar en nog twee andere medewerkers te vermoorden.
Bron:
*


*
Ja ja, de Zwöden hebben het blijkbaar inzake de lagere driftennicht so gut geschafft’ als de Duitsers. Maar beter. Ofwel veinst de Deutsche Lügenpesse dat ze beter gedisciplineerd is dan de babbelzieke Zweedse.
De Zwöden vertellen er haast de kleur van de respectievelijke onderbroeken bij, daar waar die Deutschen er het zwijgen toe doen. ’s Maul halten, heb ik nog van vroeger onthouden. De omstandigheden zijn nu wel beter, maar de rauwe keelklanken zijn dezelfde gebleven.
Ach, zullen we maar zeggen: ‘ieder dierke z’n plezierke’. En het zijn toch maar de losse eindjes die daarbij worden...  ingezet.
Het zal echter je kind maar wezen….
*

*

*

Geen opmerkingen: