zaterdag 13 augustus 2016

3598




4/413 * - Altijd verdere nachtelijke huiszoekingen in Bruxella bla bla -
.
DEEL2
***
Zaterdag 13 augustus
Zon 6u27-21u06
H Wigbert
*
3598 - VERSLAGEVING OVER EEN NACHTJE STAPPEN IN DE SLOPPENWIJKEN VAN BRUXELA BLA BLA      
*

*

*
Hieronder vindt U een met tegenzin geschreven berichtje in Vlaanderens Schande.
Wat is het nu, werden er drie mensen meegenomen, of werden die, in afwachting van hun vrijlating, voorlopig gearresteerd? Bij de Schandaard weten ze het niet, want eerst moet het avond worden. Dan zal blijken dat om 2 vrouwen gaat en slechts één man, nadien seffens vrij gelaten.
Het staat er wel niet, maar je ruikt het precies alsof het er geschreven en gedrukt staat: politionele verstoring van de nachtrust om onbegrijpelijke redenen op kap van weer die arme totaal onschuldige immigrantjes. Later zal blijken dat ze de verkeerden hadden opgepakt….
Een woordje van lof voor dat kordaat politie optreden? Hun pen zou breken. Men ruikt er eerder medelijden met de ‘mensen’ die werden ‘meegenomen’ voor verhoor, omdat ze op die manier de Slaap der Rechtvaardigen hebben moeten missen.
Daar is, schrijven ze net niet, werk aan de winkel voor de syndicaten, om politioneel nachtwerk te verbieden. Tenzij betrokkenen voordien bij aangetekend schrijven minstens 3 dagen op voorhand werden verwittigd. We zijn hier niet in Rusland, weie!
*
*

*
GEPLUKT BIJ
DS
*
Drie arrestaties bij acht huiszoekingen in Brussel
*
Er zijn afgelopen nacht acht huiszoekingen uitgevoerd in Brussel in een terrorismeonderzoek. Dat meldt het federaal parket vrijdag.
De speurders vielen rond 2 uur deze nacht binnen op verschillende adressen in en rond Brussel. De politie doorzocht zes woningen in Laken, een in Evere en een in Anderlecht. Er werden geen wapens of explosieven aangetroffen.
Drie mensen werden meegenomen voor verhoor. Of zij ook effectief aangehouden worden, zal later vandaag beslist worden. Een van de opgepakte personen zou een teruggekeerde Syriëstrijder zijn.
*

*
*

U constateert het samen met mij: dit was een extra kort staaltje van hedendaagse goede journalistiek. Op de vlakte blijven voor wat betreft de islam als achtergrond, om daar in die scabreuze middens zekerlijk geen vijanden te kweken, en bij voorbaat suggereren dat het alleen kwestie is van een paar uur vriendschappelijk babbelen met de Flikken, om terug op vrije voeten te worden gesteld. Wapens, munitie of springstoffen werden er immers niet gevonden omdat de criminelen weten dat de politie zal zoeken.
Maar ze zullen het er wel warm door hebben gekregen…
*
*

*

Geen opmerkingen: