zaterdag 13 augustus 2016

3601



5/664 * - Half miljoen Italiaanse bootvluchtelingen eerste zes maand -
.
DEEL5
***
Zaterdag 13 augustus
Zon 6u27-21u06
H Wigbert
*
3601 - ALS ER IETS WEGGEMOFFELD WORDT DAN BESTAAT HET IMMERS NIET    
*

*
*
Deze ‘wijsheid’ (zie titel) uit de papaschooltijd is weer in. Armpjes gekruist op de bank en we sluiten allemaal onze oogjes en dus bestaat de Stoute Wolff niet meer.
Ik krijg inderdaad stilaan de indruk moedermens alleen op de wereld te zijn die het doorheeft: de islam komt er net in een verre toekomst, maar is er al heel lang, en breidt gestaag zijn macht uit. Dit is de enige correcte vaststelling, maar spijtig genoeg, is die enerzijds wel correct, maar anderzijds niet politiek-correct. Er zou dus moeten ruimte zijn om hierover ‘in debat’ te gaan. Quid non, want er worden geen afwijkende meningen geduld.
De term ‘politiek-correct stamt nog uit de Sovjet-tijd, maar luidde toen ‘politieke dictatuur’, wat heden ten dage weliswaar zeer progressief zou klinken, maar wel een beetje teveel autoritair zou klinken. Neen, er worden geen ‘goelags’ opgezet zoals onder Stalin. Men houdt het voorlopig op afgesloten perimeters van sanitaire opslagplaatsen waar de politiek-niet correcte meningen in worden opgesloten. In de Middeleeuwen was dat soort mensen verplicht met een ratelaar als van rammelende geraamten hun aanwezigheid te melden.
Deze beeldspraak van die ‘rauwgetande ratelaar’ ter melding dat de Zware Pest door Frontex dit voorjaar in de Italiaanse havens aan wal gebracht, al 95.000 eenheden telt. Een half miljoen dus, als er rekening wordt gehouden met de verplichte ‘familie hereniging’.
En neen, er zijn dit jaar weer geen stoute kindertjes bij. Geen primitieve wilden, en zeker geen islamgangsters. Het zijn van de eerste tot de laatste allemaal cliënten voor onze OCMW’s en dus worden ze aangezien als toekomstige kiezers van de ‘Staatsdragende partijen’. Ze zij a.h.w. de zuurstof voor de instandhouding van het Systeem.
Jammer genoeg worden ook deze prijzen maar aan de meet uitgedeeld….
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
(Vertaling: E.J. Bron)
Het EU-agentschap Frontex meldt dat in de maand juli het aantal aankomende “vluchtelingen” in Italië is gestegen. Er kwamen 25.000 “migranten via de Middellandse Zee, 12% meer dan in de maand juli van vorig jaar.
De meeste “vluchtelingen” zouden afkomstig zijn uit Nigeria en Eritrea. In de eerste zeven maanden van dit jaar kwamen er zodoende 95.000 “vluchtelingen” in Italië aan. “In de afgelopen vijf maanden waren vier van de vijf gebruikte boten rubberboten van slechte kwaliteit”, deelde Frontex mee. Veel “migranten” zouden door mensensmokkelaars zijn gedwongen in deze boten te stappen.
Het aantal in Griekenland aankomende “vluchtelingen” was in juli echter 97% lager dan in juli vorig jaar, wat Frontex vooral verklaart met het “vluchtelingen”akkoord tussen de EU en Turkije.
*

*
*
Om de zwijgende schuldige medeplichtigheid van De Leugenpers te illustreren, volstaat het om het begrip ‘islamisering’ even te vervangen door het onmogelijk geworden woord ‘Christelijke Kruisvaart’…. Stel U even voor, dat het Avondland opnieuw overspoeld wordt, zoals bij de kerstening van Europa, door Ierse monniken, die in naam van Sint-Elooi de Blijde Boodschap zijn komen brengen.
Niet alleen het kot, maar de hele wereld zou te klein zijn, om ‘aux armes, citoyens’ te staan bulderen. Om, in naam van de sacrosante progressiviteit, oorlog te voeren ter bescherming van onze ‘burgerlijke vrijheden’. Er zouden falanxen gevormd worden rondom de Hogepriesters van De Loge. Er zouden miljoenen slachtoffers gemaakt worden om onze Beschaving te vrijwaren van vreemde invloeden.
Elders lees ik dat Hongarije wel eens de volgende zou kunnen zijn om de EU te verlaten. Snik. Is dit niet het begin van het einde der verdwazing? Het Hongaarse Kruisleger als eerste in het verzet tegen de opgedrongen ’globalisatie gebaseerd op de islammerij’…. De wereld heeft al genoeg ‘Nieuwe Orden’ moeten verwerken. De melodie geraakt stilaan afgezaagd.
(Zucht).
Zo lang er leven is, is er hoop. Zelfs aan het sterfbed van een zieke oude man….
*
*

*


Geen opmerkingen: