zondag 14 augustus 2016

3602



5/1055 * -  IVF van ram-madammen op onze kosten: wie zou, samen met Crombeen, daar geen spijt over hebben? -
.
DEEL 1
Zondag 14 augustus 2016
Zon 6u29-21u04
H Werenfried
H Maximiliaan Kolbe
*
3602  - WE BETALEN ZELF DE KOSTEN OM DE KINDEKES TE MAKEN DIE STRAKS ZULLEN AAN HET MOORDEN SLAAN    
*

*

*
In hun thuislanden moesten ze alles zelf doen. Met de beperkte middelen die ze daar hadden. Daar kwam zelfs geen ooievaar en al zeker geen bloemkool aan te pas. Sedert ze hier zijn, worden die, op onze rekening, in bepaalde gevallen, thuis gebracht. Gratis voor niets en nog met de nodige pampers voor de rest van hun leven d’er bij….
Dat heet dan gelukkig zijn voor een deur die plots opengaat….
Na zo’n kleine 30 jaar zijn over dat soort zaken de socialisten ineens wakker geworden. Hun Führer, Djonnie Boy Crombeen, komt er nu ineens recht voor uit: zonder zijn partijtje die jarenlang al te naïef is geweest, zou er geen gratis kunstmatige bevruchting van illegale vrouwenbuiken mogelijk geweest zijn. Voor de bajonetten zorgden die invallers wel zelf.
Zij, de stoere venten en wijven van de sociaal en zeer democratische partijen, (waaronder de Criminele Volks Partij) hadden gedacht dat die nooit met goed gevolg geramde ram- madammen daarbij alleen maar een beetje zwanger zouden worden. Nu staan ze versteld van de gevolgen. Zij hebben de gevolgen van hun gezamenlijke vooruitgaans-politiek schromelijk onderschat.
Potje breek, potje betaal.
En nu draait het Vlaams Belang het mes lelijk rond in al die vagina’s, daar waar alleen maar de Profeet mag in rommelen. Met het gevolg, dat er als naar gewoonte … helemaal niets gebeurt. Want de syndicaten zijn, met het oog op hun vernieuwde ‘achterban’ er tegen.
Misschien is die Hijadist die nu met man en macht wordt opgespoord in Chicago s/Zenne als brein achter de aanslagen van maart, wel het gevolg van zo’n kunstgreep in een of andere onderbuik.. En komt het daardoor dat hij, zoals de meeste islam immigranten, zijn vader niet kent. Dat is dan de tweede misgreep van de Overheid. Hem als Syriëstrijder vrijgekocht uit de gevangenis van Irak waar hij aanslagen had gepleegd, zodat hij eenmaal terug in het land, onder de neus van zijn beschermende Overheid, vrij gemakkelijk die familiale aanslagen kon organiseren. Om hem, na de nodige tips uit het buitenland, later met alle mogelijke middelen weer op te sporen.
Natuurlijk was toendertijd heel die heerlijke familie druk gaan uitoefenen op de Regering Olio di Poepo I, Premier van Coburgia, om die doodzieke op sterven-na-dode sukkelaar te bevrijden. Nu begrijpen we pas waarom: die Oussema was de Nummer Twee van de hele IS…. O dat blunderen der Coburger Potentaten. Of zullen we eerder zeggen, die dodelijke vermetelheid om in ’t geniep de IS te steunen…. Waarlijk: het is niet alleen aan de Zenne dat er een reukje is. Heel de omgeving stinkt. Met als centrum van al dat kwaad de Europa-Wijk. 
Kijk, de aandachtige lezer zal al bemerkt hebben, dat sedert enkele tijd ieder stukje besloten wordt met de stille wenk over de vernietiging van Carthago om dringend opvolging te krijgen. Heb ik zo niet gemeend, hoor, want heb niets tegen Carthageners. Hen er zelfs nog nooit een gehoord, gezien of ontmoet. Dat is/was trouwens een zaak voor de Antieke Romeinen. Wat niet wegneemt, dat ik daarnaast zeer uitdrukkelijk aandring op de dingen die ons werkelijk aangaan.
Twee keer raden wie of wat er bedoeld wordt….
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
Barbara Pas (VB): ‘Illegalen krijgen baby’s via IVF, betaald met uw belastinggeld’
*
De terreuraanslag met een machete door een moslimextremist in Charleroi, die twee politieagenten zwaargewond achterliet, blijft voor schokgolven zorgen. De dader blijkt een illegale vreemdeling te zijn, die net als duizenden andere illegalen al verschillende papiertjes kreeg om het grondgebied te verlaten;  maar omdat de regering die papieren verder niet opvolgt blijven ze dode letter en lopen tienduizenden illegalen ongestoord rond.
Het regeringslid bevoegd voor asiel en immigratie, Theo Francken (N-VA), reageerde dat hij ‘werkt aan een strenger beleid’.  Maar is dat wel zo?  Kamerlid Barbara Pas van Vlaams Belang maakte bekend dat illegale vreemdelingen dan al papiertjes mogen krijgen om hen te bevelen het grondgebied te verlaten, maar dat ze toch ongestoord gebruik kunnen maken van alle onderdelen van onze ruim uitgebouwde gezondheidszorg.
Wanneer een illegaal bijgevolg een kind wil, dan kan de illegaal in onze gespecialiseerde ziekenhuizen een bijzondere vruchtbaarheidsbehandeling krijgen, zoals ‘in-vitro-fertilisatie’ (IVF).  Voor een Vlaming betaalt het ziekenfonds een deel van die behandeling terug, maar het remgeld dat de Vlaming zelf moet betalen kan oplopen tot € 1000 voor voorbereidende onderzoeken en de behandeling zelf.  De illegale vreemdeling betaalt daarvoor helemaal niets:  een deel wordt betaald door de federale regering, een ander deel door het OCMW.  De kostprijs van deze gezondheidszorg voor illegale vreemdelingen is enorm: in 2015 kostte het de Belgische belastingbetaler liefst 87 miljoen euro.
 ‘De regering beweert dat ze werk maakt van een uitzettingsbeleid, maar zorgt er in werkelijkheid voor dat België enorm aantrekkelijk is voor illegalen om er te blijven.  Nog beter, zodra het kind geboren is kan de illegale ouder verblijfsdocumenten aanvragen… We financieren dus zelf het omzeilen van onze wetgeving inzake verblijf.  Dit kost handenvol geld en zendt kompleet het verkeerde signaal uit: België wordt zo dé plek voor medisch toerisme’, zo klaagt ze
‘Het systeem moet grondig verstrengd worden, zeker nu in Charleroi gebleken is dat illegalen vaak een pad van ellende achter zich laten, van zwartwerk over criminaliteit tot terreur.
*

*
*
Na de knieval en de biecht van Crombeen, het Hoofd van de Linkxe maffia, is het wachten alleen nog op de ontboezemingen van die andere ‘staatsdragende partij’, de Criminele Volks-Partij, die al jaren niet meer het Volk, maar alleen zichzelf vertegenwoordigt. Hun twee bijzonderste protagonisten, Martens en Dehaene hebben Hierboven al moeten verantwoording afleggen. Volgt nu zowel voor Optima als voor de Panama Papers de definitieve finale voor het Hof van Gerechtigheid.  Dutroux, die dezer dagen herdacht wordt voor kinderroof en kindermisbruik is de gepaste aanleiding. Al die kopstukken moeten, voor hun eigen veiligheid, meteen tegen het Volk beschermd worden.  Zo niet gebeuren er ongelukken! ‘Schutzhaft’ noemden de nationaalsocialisten dat, en zo zouden deze land- en volksverraders een koekje van eigen deeg krijgen.
U kunt alvast beginnen bidden voor hunne zielezaligheid.
*
*

*

Geen opmerkingen: