dinsdag 16 augustus 2016

3604



8/1708 * - Vandaag wordt straks de Dag van het Suikerfeest - Over de Omgekeerde Immigratie; niet een sooort hedendaagse Vlucht naar Egypte, maar de Vlucht naar de Veiligheid -
.
DEEL 1
***
Maandag 15 augustus 2016
Zon 6u31-21u02
Ten-Hemelopneming van Maria
Moederkensdag
H Maria
Half augustus zonneschijn,
verschaft de boer een goed vat wijn
*
15/8 feragusto OLVrouw Hemelvaart - 2013 Joel De keukeleire ‘ex favoriet JaJa’ in DS schreef, wil deze dag voor Suikerfeest. Ere wie ere toekomt: DS is nu al de His Masters Voice van de Zwarte Steen uit de Ka’ba..
*
3604 - HET ‘OMGEKEERDE IJZEREN GORDIJN’ VAN CHURCHILL     
*

Onderweg naar Bethlehem ergens in Oost-Europa naar de Eeuwige Waarden…
*

*
Na de Val van Het Derde Rijk werd het Westen bedreigd door de Wreedaardige Religie van de Arme Rus, het Communisme van Vadertje Stalin. Winston Churchill, de mentale winnaar van de Hitler-saga, vond daar de naam van IJzeren Gordijn voor uit, die het Westen moest beschermen tegen de zegeningen van het Sovjet Regime. Maar ouder gewoonte na, draaiden die de redenering achterste voor. De Berlijnse Muur was er zogezegd om te vermijden dat West-Duitsers zouden binnensluipen in het Rijk der DDR. Stelt U zich hun vrbijstering voor, die dag in december 1989, toen DDR-burgers effectief naar het Westen wilde, en die muur onder het oog van de grensbewakers, sloopten…
Maar het is niet politiek OK daar nog aan te herinneren, omdat de poco’s vrezen dat nu hetzelfde staat te gebeuren met de EU. Mensen willen niet geglobaliseerd leven, maar gelukkig.
De Praagse Lente kon nog bloedig worden onderdrilt, maar het hek was van de dam. Vandaar dat ‘de Autoriteiten’ zo’n schrik hebben van de Pegida-Beweging. Want nu, 70 jaar na datum, zijn de rollen omgekeerd. Oost-Europa, vooral Hongarije, eenmaal bevrijd van deze valse religie, toverde zichzelf om tot veilige haven, en de vroegere veilige haven van West-Europa werd het toneel van die andere haat-religie die, samen met het zand van de Sahara, was komen overwaaien. Daartoe duidelijk uitgenodigd door diezelfde Autoriteiten die maar niet willen toegeven dat ze daardoor hun eigen ondergang gekozen hebben.
Deze vaststelling is geen dichterlijke overdrijving, maar de rauwe realiteit van elke dag. Bij de inval in ’40 van de Duitse Socialisten herkende men de vijand aan hun uniformen, nu is de vijand veel gevaarlijker, want onherkenbaar in het straatbeeld.
En dus komen de tongen los. En beginnen overal de franken te vallen… Eerst deze frank, en daarna de Euro….
Vijftien jaar nadat wij persoonlijk de weg gekozen hebben die op pelgrimstocht de Middeleeuwse Bedevaarders namen naar Rome, is de toestand duidelijk geworden: net als het katholieke Hongarije, is het (landelijk) katholieke Italië een oase van veiligheid en vrijheid.
Maar anders dan in het welvarende Hongarije, valt hier niets te plunderen of te terorriseren, buiten waardeloze eeuwenoude olijfgaarden op verlaten heuvels. De mensen zijn er, zoals het spreekwoord zegt, arm maar proper. En ze leven liever ‘op hun eigen’ en laten dat zeer duidelijk blijken. Zodat de roversbenden van de overkant der Middellandse Zee, de kust aan weerskanten van De Laars volgen naar het Noorden en de grote steden. Lijk de wolven uit de bossen hier al eeuwen en eeuwen doen.
Van in ‘the middle of nowhere’ proberen wij er via de blogwereld, samen iets aan te doen, door lijk Diogenes, de Griekse wijsgeer uit de Oudheid, met een lantaarn bij klaarlichte dag tenminste één naar rechtvaardigheid smachtende mens te vinden. En net als hij, leven we ahw in een afgedanke ton, omdat onze eigen hobby-boerderij in de Vlaamse Ardennen ons door de plaatselijke Sosse-Tsjeven werd onstolen. Ruimtelijke Ordening was hun smoes.
Ach, als het kind maar een naam heeft.
*
*

*
GEPLUKT BIJ
*
 Duizenden Europese christenen vluchten voor oprukkende islam naar Hongarije
*
Ontstaat er een omgekeerd IJzeren Gordijn: Geïslamiseerd, chaotisch, verarmd en gewelddadig West Europa, tegen een islam-vrij, stabiel, democratisch en welvarend Oost Europa? – Ook Nederlandse makelaars actief in Hongarije – Toerisme uit Verre Oosten naar Duitsland met 40% gedaald als gevolg van moslims en terreuraanslagen
Veel te duur, denkt u? Welnee, niet in Hongarije. Voor de prijs waar u hier b.w.v.s. amper een schuur voor koopt, € 110.000,-, wordt deze vrijstaande villa met buitenzwembad uw eigendom. Tal van huizen zijn echter nog veel goedkoper.
Steeds meer christenen in West Europa, en vooral Duitsland, voelen zich niet langer veilig, nu de regering Merkel in Berlijn miljoenen moslimmigranten binnenhaalt, wat naast enkele bekend gemaakte terreuraanslagen een complete explosie aan criminaliteit heeft veroorzaakt. Christenen vinden in Oost Europa, en vooral in Hongarije, een nieuw en veilig thuis, omdat dat land er in zeer korte tijd in slaagde de grenzen te sluiten. Bovendien is het er extreem goedkoop wonen, zeker vergeleken met de nog altijd krankzinnig hoge huizenprijzen in Nederland, en is de levensstandaard in het land in veel opzichten op West Europees niveau gekomen.

Duizenden vluchten voor ‘agressieve moslimmigranten’
Hungary Today besteedde afgelopen week ruim aandacht aan het proces dat inmiddels ‘omgekeerde migratie’ wordt genoemd. Rond het bekende Balaton meer, maar ook verder naar het zuiden, zijn huizen te koop vanaf slechts € 14.000,-,. Steeds meer Duitse christenen zien de bui in hun land al langer hangen, en vrezen vervolgingen door de miljoenen moslims die reeds tot hun land zijn toegelaten, en de miljoenen die nog gaan komen.
‘Mensen zeggen dat ze het zat zijn dat het in Duitsland steeds erger wordt. Ze roemen het beleid van (premier) Orban,’ gaf de Duitse makelaar Ottmar Heide als commentaar. In weerwil van Brussel en Berlijn besloot Orban om de Hongaarse grenzen hermetisch af te sluiten voor moslimmigranten. Orban bewees op nog een ander gebied het totale ongelijk van de politici in West Europa, door eveneens binnen luttele dagen de straten van Budapest te zuiveren van agressieve en criminele asielzoekers.
Volgens Heide vlucht 80% van zijn klanten uit Duitsland voor het open-deuren welkomsbeleid van Angela Merkel. Inmiddels wonen er al zo’n 30.000 Duitsers bij het Balaton meer, een forse toename vergeleken bij 2015. ‘Wij zijn christenen, en wij willen geen moslimburen,’ zeiden Valentin en Jennifer Duräder, die onlangs naar Hongarije emigreerden, tegen de Duitse publieke zender ZDF. ‘Zij hebben een andere cultuur en zijn agressief. Dat kunnen wij niet accepteren.’
Duits gezin vraagt asiel aan in Rusland
Een Duits gezin reed zelfs 2250 kilometer naar Moskou om asiel aan te vragen in Rusland. Andre Griesbach legde uit dat ‘wij niet langer voelen dat Duitsland een veilige plek voor ons is, om onze kinderen groot te brengen.’ De prominente Zweedse priester Annika Borg waarschuwde vorige maand dat Europa ‘wakker moet worden’ voor het feit dat islamisten het christendom de oorlog hebben verklaard. 
Toerisme uit Azië naar Duitsland met 40% gedaald
Sinds mei 2015 is het toerisme uit landen zoals Japan, Zuid Korea en Taiwan naar Duitsland met een enorme 40% gedaald. Vooral de verkrachtingsepidemie in en na ‘Köln’, de diverse kleine en grotere terreuraanslagen, en de geëxplodeerde criminaliteit doet veel Aziaten besluiten om een andere bestemming te kiezen. (1)
Hongarije ook voor Nederlanders steeds aantrekkelijker
Ook voor Nederlanders is Hongarije inmiddels een erg aantrekkelijke uitwijkmogelijkheid geworden. Nederlandse makelaars hebben zelfs speciale websites met veel informatie en te koop aangeboden huizen, zoals Eigen Huis Hongarije en Ik Vertrek Hongarije (met een item dat werd uitgezonden door omroep Max). Voor € 110.000,- euro, waar u hier bij wijze van spreken amper een schuur voor koopt, betrekt u in Hongarije een moderne vrijstaande villa met buitenzwembad.*  Voor de prijs van een wat ouder 2e hands autootje wordt u al de eigenaar van een eenvoudig vakantiehuisje. Voor zo’n 50.000 tot 100.000 euro koopt u een woning die van alle gemakken is voorzien. 
Kortom: als het zo doorgaat, als ‘onze’ leiders hun gang kunnen blijven gaan door de islam steeds meer ruimte te geven, dan zou er wel eens een nieuw IJzeren Gordijn kunnen ontstaan, maar dan omgekeerd. Dan is het voormalige West Europa straks volledig geïslamiseerd, waardoor het tot chaos, geweld en armoede zal zijn vervallen, en zal Oost Europa de nieuwe veilige, stabiele, welvarende islam-vrije haven zijn.
*
* Voor de duidelijkheid: Ik heb geen enkel financieel belang bij het noemen van deze sites.
Xander
*

*
*
Als kind heb ik ook, samen met ons Ma, nog halve nachten zitten schreien, gebogen over het pas verschenen vervolgverhaal van een Hongaarse vluchteling, helemaal te voet afgezakt op de vlucht voor de Communisten naar Poperingge, diep in de Westhoek. Hij hoopte priester te kunnen worden in het Brugse Seminarie. De hele streek weende tranen met tuiten voor de verschrikkelijke ervaringen die toen wekelijks als vervolgverhaal in ‘De Poperingnaar’ verschenen. Die ingebonden knipsels werden van hand tot hand doorgegeven, want er was toen nergens geld te veel.

Later heb ik daar niets meer over vernomen, want ondertussen had Peegie van de Roeselaarse Nieuwmarkt de vrijgekomen plaats ingenomen. Ik weet niet, of de Schrijver, Willem Denijs
veel auteursrechten zal geïnd hebben van al die uitgesneden boekdelen die kosteloos van hand tot hand gingen. Maar na het verdriet van de Moeders, kwamen de deugnieterijen van die marktkramers goed van pas. De ziel van het volk via de fratsen van deze bezemverkopers die het land afdweilden.
Allez, ik wil maar zeggen, via een lach en een traan kwamen we nadien met beide voeten op de grond. Op latere leeftijd lazen we dan over De Slachter van Praag (Heydrich), over Buda en over Pest, maar dat lag allemaal aan de verkeerde kant van de wereld. Achter een gevaarlijk ondoordringbaar IJzeren Gordijn.
En nu zijn wij het die, dank zij onze eigen Leiders, leven aan de verkeerde kant van de wereld. Want het is Hongarij, naast nog andere landen van achter het vroegere IJzeren Gordijn, die versterkte muren aan hun grenzen bouwen.
Zo lang de hartlanden van Europa blijven kloppen, is alle hoop nog niet verloren. Integendel, moest Hongarije als tweede land van de EU doorzetten om het lidmaatschap op te geven, zou dat dat land wel eens door de tanks van de Navo tot de orde kunnen worden geroepen. Zodat voor de poorten van Budapest het Beleg van Wenen wordt herhaald. Niet door een smadelijke aftocht van de Turken, maar van... de Amerikanen en hun Europese bondgenoten.
In deze hoop wil ik leven en sterven.
*
Ha ja, Moederdag niet vergeten, hé!
*
*

*


Geen opmerkingen: