woensdag 17 augustus 2016

3605




4/626 * - Aan de Italiaanse grenzen zijn alle doorgangen dicht – de gevolgen laten zich raden -
.
DEEL 2
***
Maandag 15 augustus
Zon 6u31-21u02
Ten-Hemelopneming van Maria
Moederkensdag
H Maria
Half augustus zonneschijn,
verschaft de boer een goed vat wijn

*
3605 - ITALIË AAN DE MOLSLIM  WURGPAAL IN MILANO    
*
Mooie architectuur….

De Dom van Milano, best geschikt voor minaretten….
*

*
De Obama Care, Europese Versie, draait naar het einde toe, op volle toeren. Naast de 3.000.000 (3 miljoen, gerekend buiten de gezinshereniging) gelukzoekers die ERdogan ‘on hold’ heeft gezet als chantage voor de vrije Turkse intocht in Europa onder Turkse tucht, is er nog meer dan ooit de Lampedusa-Route. Daar zorgt de veerdienst van de gezamenlijke Europese oorlogsvloten voor een verzekerde aanvoer van een andere en toch weer dezelfde soort vluchtelingenstroom. Amerika heeft hun thuislanden in oorlog gebracht, en dus gebeurt er wat Obama wilde dat er gebeurde, de overspoeling van het Vasteland door de islammerij-tsunami, de religie van diens voorvaderen op Hawaï.
De Leugenpers doet er het zwijgen toe. Net als De Tsjeven onder Wilfried de Evidente Martens in Coburgia: ‘met de dood in het hart’, en ‘voor de allerlaatste maal’…. ‘in ’s Lands belang’. Dat is dus in het Land waar lafheid de plaats is komen innemen van vaderlandsliefde. Vlamingen weten waarom.
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)
*
In de afgelopen weken kwamen er complete karavanen “migranten” in Zuid-Italië aan, die op weg gingen naar het noorden. Ze werden echter opgehouden door de gesloten grenzen naar Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Daardoor ontstond er een toenemende migratiebevolking in gebieden zoals het Meer van Como en Ventimiglia, en nu dus ook in Milaan.
Vanwege de nieuwe grenscontroles nam het aantal “migranten” sterk toe, die intussen de hoop opgegeven hebben om in Duitsland of Zweden terecht te komen en zich moeten neerleggen bij Italië als einddoel. Volgens plaatselijke berichten bevinden zich op dit moment meer dan 3.300 “migranten” in Milaan. Volgens sommige berichten staat Milaan intussen op het randje van instorten. Nadat ongeveer 400 “migranten” in het station van Milaan bivakkeerden, werden er onmiddellijk twee overgangskampen in de voorsteden Bruzzano en Quarto Oggiaro ingericht. Inmiddels verklaarde de president van Lombardije, Roberto Maroni: “Ze zijn geen ´vluchtelingen´, ze zijn illegale immigranten, die naar huis gestuurd moeten worden.”
Lees meer op “Breitbart.com”.
Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)
*

*
*
Ik heb dat vroeger al gezegd, denk ik, maar we zijn een familie van Italië lovers. Is vooral na te gaan aan de namen van de vele nichtjes: Chiara, Claretta, Petra, enz. Naarmate we zelf meer last krijgen van ons lichaam, Broeder Ezel volgens de H. Franciscus van Assisië, zijn we ook meer en meer gaan houden van dit ons Nieuwe en Betere Vaderland, vrij van zeemzoete meeloperij en onderdanig gekwaak.
Wat we nu zien, is het slachtofferen van dit land op het altaar van de globalisatie.
Dat was niet mijn bedenking, maar de bedenking van dat hele gezinnetje van die nicht, die een paar dagen had overnacht in Milano, Lombardije) op doorreis naar Siena in Toscane.
Milano kan gelden als de motor van Italië. Maar die zal nu wel spoedig gaan sputteren wegens de vervuilde lucht. En President Reni, de handpop van Bruxelabla-bla en onwaardige opvolger van Il Cavaliere (De Silvio) handelt zoals het Amerikaans Handvest het hem oplegt: zitten en zwijgen, hoogstens wat zagen.
Dit zijn drie zeer simpele werkwoorden die duiden op overtilligheid. Ze beginnen telkens met de laatste letter uiit het alfabet, de letter ‘Z’. Want daarna kom er niets meer. De letter ‘A’ van Amerika is de alfa en de bèta van de aan de gang zijnde ‘Globalisatie’ die gedoemd is te eindigen met de ‘T’ van Torenkampf.
Tenzij die islammers zich zelf opblazen ergens op een verlaten eiland in de Stille Zuidzee. Een ‘stille’ zee met de juiste beginletters.
*
*
*

Geen opmerkingen: