woensdag 17 augustus 2016

3607



4/524 * - Nachtelijk gevecht tussen kabouters in Keulen – de politie volgt een spoor -
.
DEEL4
***
Maandag 15 augustus
Zon 6u31-21u02
Ten-Hemelopneming van Maria
Moederkensdag
H Maria
Half augustus zonneschijn,
verschaft de boer een goed vat wijn
*
3607 - DEZE NACHT HEEFT HET IN KEULEN WEER GEROMMELD     
*

*

*
Er vallen ‘gewonden’ als er midden in de nacht met messen en hakbijlen in Keulen wordt gevochten. Als er na een ‘vechtpartij’ schoten worden gelost. Er waren daar zelfs 5 ‘personen’ bij betrokken. En gewonde ‘man wilde vluchten, maar de anderen schoten zijn Mercedes in gruizelmenten. En toch ging hij er met gierende platte banden vandoor. Toen de pilitie hem vond, bracht men hem naar een hospitaal. Ter verzorging. Twee verdachten werden gevat. De andere twee zijn voortvluchtig. De politie volgt een spoor.
Over de huidskleur van de ‘betrokken’n weet ze echter niets, vermits het donker was.
Dat is A.D. 2016 het verslag in de media van een Wild West Story met ‘mannen’ uit het Midden-Oosten.  Enfin, dat laatste stond er niet bij, want het artikel was ten einde.
Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. Toch?!
*
*

*
GEPLUKT BIJ
Ds
*
Schoten gelost na vechtpartij met messen en bijlen in Keulen, één gewonde
*
In Keulen is in de nacht van zondag op maandag een gewonde gevallen bij een vechtpartij waarbij een vijftal personen betrokken waren. De mannen trokken daarbij messen en bijlen, luidt het in Duitse media. Toen de gewonde wilde vluchten, werd hij beschoten, maar hij werd daarbij niet geraakt. Over de aanleiding van het incident is nog niets bekend.

Het incident deed zich voor rond 4 uur ‘s nachts. Volgens ooggetuigen kwam het tot een vechtpartij tussen een man en vier anderen. Daarbij werden ook messen en bijlen getrokken. De man die het schijnbaar alleen opnam tegen de anderen werd in zijn dij gestoken en probeerde weg te vluchten in zijn Mercedes. Daarop losten de andere betrokkenen schoten op hem, maar raakten daarbij alleen de auto.
De politie trof de gewonde niet veel later aan op de ring van Keulen. Alle vier de banden en enkele ramen van zijn wagen waren kapotgeschoten. De man werd naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging.
Ondertussen kon de politie van Keulen al twee verdachten vatten, twee anderen zijn nog op de vlucht.
*

*
*
Juist door het feit dat er zo op de vlakte wordt gebleven, kunnen we denken dat het een woestijn-story is. Met drugs als inzet.
Want op dat uur van de nacht zijn er geen treffelijke mensen meer in de kroegen. Of erger: was het geen kroeg, maar een kabardoesj? Messen, hakbijlen, schiettuig: doet dat niet eerder an een razzia denken van ‘verrijkers’ op strooptocht?
Resultaat: we worden verondersteld te lezen want eigenlijk staat er dat het hier om de zoveelste nachtelijke terreur-aanslag ging van gehersenspoelde islammers.
Politie niet correct besluit, maar wel het échte. En neen, het waren geen kabouters aan het werk.
Mijd Keulen (en alle andere grote steden) als de pest, die ze werkelijk 100% geworden zijn: duivelsketen en de nagels van onze doodskisten.
Rust in vrede.
*
*

*

Geen opmerkingen: