woensdag 17 augustus 2016

3608




5/765 * - Trump en de van zich afbijtende Leugenpers -
.
*
Dinsdag 16 augustus 2016
Oogstmaand
Zon 6u32-21u00
H Stefaan van Hongarije
*
3608 - IS TRUMP ECHT DE ENIGE WERELDLEIDER DIE DE BLAUWE OGEN EN DE ETTER IN DE WONDE ZIET?    
*

*

*
Onze bloedeigen Coburger leugenpers (De Schandaard op kop),  voelt zich in het kruis gegrepen, door 2 vuisten helemaal van aan de overkant der Grote Plas. Ziet U wel, die Trump ontziet niemand. Zelfs geen Heilige Huisjes. Trump is dus een echte schurk. Niet alleen omdat te durven denken (waarom staat daar geen ‘Berufsverbot’ op?) maar veel erger nog: om het te durven zeggen, dat zij, die als enigen naast de Regering, het Land helpen rechthouden, niet zouden te betrouwen zijn.
Die man moet à la Hitlery Clinton, dringend worden afgeschoten. Minstens opgehangen. Of gevierendeeld.
U kunt zich hierbij afvragen wat is leugen en wat is waarheid. Dat zijn maar woorden in volle kiescampagne. Maar zaken zeggen die de media niet aanstaan, mag in geen geval. Want dan valt U hun Geldschieters aan. Waarbij ze dus doen als elke waakhond op elk boerenhof: blaffen en aan hun ketting trekken om te bijten.
Of zoiets de objectiviteit baat, of integendeel hindert: laat ik aan het oordeelsvermogen van de lezer af. Maar omheen de feiten, kan niemand. Obama heeft zioch gemanifesteerd als de wereldwijde Verspreider van het dodelijkste virus ter wereld: de islammerij bacterie, en hij wil daartoe alle verweerwapens weg. Net zoals Laurette Mitraillette van de PS kort voor de Inval der Barbaren bij ons het schiettuig heeft opgevorderd bij de gewone burger. De reden waarvoor zij dat doen, is duidelijk.
Ga maar eens na wat er zoal in Bruxellabla-bla en in andere grote steden gebeurt. En kijk vooral naar de daaruit voortvloeiende algemene bedreiging, na de vele moordende aanslagen.
Maar ondertussen stel ik met U vast, dat het Donald Trump hem zijn kop en zijn fortuin kan kosten.
Ja, de ultieme vrijheid heeft zo zijn ultieme prijs….
*
*

*
GEPLUKT BIJ
DS
*
Trump haalt uit naar 'corrupte media'
De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump heeft zondag uitgehaald naar de media, die hij ervan beschuldigt op een oneerlijke manier over zijn campagne te berichten en zijn rivale Hillary Clinton te beschermen.
Trump heeft al vaker kritiek geuit op de media, terwijl hij ook profiteert van een uitgebreide berichtgeving over zijn onconventionele campagne. Zondag drukte de Republikein met een reeks tweets echter opnieuw zijn ongenoegen uit na een artikel van de New York Times over de onrust binnen zijn campagneteam naar aanleiding van zijn controversiële uitspraken.
 “Vecht tegen Clinton én de media”
Hij noemde de beweringen van de Times “fictie” en stelde dat de media zijn Democratische tegenstander Hillary Clinton beschermen. Hij schreef dat de media “afschuwelijk en corrupt” zijn, en dat hij Hillary Clinton zou verslaan als de berichtgeving eerlijker zou zijn. “Ik vecht niet alleen tegen de corrupte Hillary, ik vecht ook tegen de oneerlijke en corrupte media en hun proces van de bescherming van de media”, aldus Trump.

De mediamagnaat bande eerder al verschillende media van zijn verkiezingsmeetings en zorgde ook voor controverse toen hij een journalist uitlachte vanwege zijn handicap. Daarnaast haalde hij uit naar de persvrijheid. “Het is geen ‘persvrijheid’ wanneer kranten en andere media mogen schrijven wat ze willen, zelfs al is dat volledig fout”, zei Trump zondag nog.
Controverse
De nieuwsberichten over Trump van de afgelopen gingen regelmatig over een reeks van controversiële uitspraken, zoals het verwijt dat president Obama de oprichter is van terreurgroep Islamitische Staat, of zijn uitspraken over het recht op wapenbezit, waarin hij volgens sommigen suggereerde om Hillary Clinton aan te vallen.

Clinton leidt ondertussen de nationale peilingen naar aanloop van de verkiezing van 8 november. Volgens een gemiddelde op de website Realclearpolitics.com heeft Clinton een voorsprong van 6,8 procentpunten op Trump.
*

*
*
Van veel zaken zal na deze verkiezingen, Amerika nooit meer dezelfde zijn. En wat meer is, wat geldt voor Amerika, geldt des te meer voor hun aanhang, de rest van de wereld.
Zo ver zijn we dus al gekomen, dat ons aller lot afhangt, net als ten tijde van Hitler, van een paar eenzame Goden op de Olympus hun Heilige Berg. Bij misnoegen slingerden die hun bliksems naar zij die zij willen, afhankelijk van de dag.  Nu gebruiken ze daarvoor de media.
En in die duivelse combinatie zoeken ze de ondergang van deze samenleving om op de puinen ervan een nieuwe te maken: de hunne. En zowel Lamme Goedzak als Tijl Uylenspiegel laten zich in slaap wiegen.
Binnen 83 dagen, zoals de media al hebben voor gerekend, valt de bijl. Als daar maar geen vodden van komen!
*
*

*

Geen opmerkingen: