woensdag 24 augustus 2016

3615

      
5/833 * - Straatsburg: Rabijn op straat neergestoken, Allah wilde het zo – Verwijzing naar Clairvaux en opvolging Marxisme door de islammerij –

NA 5 DAGEN EINDELIJK TERUG INTERNET

***
Zaterdag 20 augustus
Zon 6u38-20u52
H Bernardus van Clervaux
Sint-Bernardus lust geen knollen
*
20/8/1968 Begin v/d Praagse Lente d.w.z. de Bevrijdende Gedachte om onderuit de dwingelandij te komen. Later zal geprobeerd worden om met de Arabische Lente juist opnieuw onder eenzelfde maar veel wredere soort dwingelandij te geraken…..
Inval in Praag: troepen Warchau Pact : Operatie Donau. Het Communisme komt glorieus uit deze confrontatie. Het Westen kijkt toe, en zwijgt.
Precies 5 jaar later (19/8/1991) slaat dan de vlam in de pan in Moskou zelf. Pantsers in de straten, de veel te brave hervormings gezinde Gorbatsjov van de Opperste Sovjet wordt afgezet, en het Volk wil de Macht grijpen. Breznev, boven op een muitende tank, kiest de zijde van het volk. Einde van de wereldmacht der het Sovjet Rijk dat in stukken uiteenvalt en ‘t begin van het einde van de heerschappij het wereld-communisme dat nu zijn meerdere gevonden heeft in het sluipend Islamisme.
Het Kremlin is teruggevallen op zijn eigen roots, de Europese Beschaving, maar de bacterie van het Marxisme is met vlag en wimpel overgenomen door de woestijn-barbaren, die aldus een tweede dimensie hebben toegevoegd aan hun veroverings strategie, die onze Overheden onder de mom van godsdienstvrijheid, de naam hebben gegeven van ‘religie’.
Anders gezegd, het Marxisme Nieuwe Stijl…
*
3615 - ALLES WAT CHRISTELIJK IS MOET VERDWIJNEN.  DUS IN DE EERSTE PLAATS HET VOLK VAN ISRAËL     

*

Clairvaux

Op deze verdwenen ruïnes is het goddeloos communisme geboren…..
*
*
En precies in de lijn van deze ‘godsdienstvrijheid’ passen de moorden, eerst op een Priester in zijn Kerk, midden tussen zijn gelovigen en voor het oog van de camera van de moordenaars, en nu weer aan de andere kant van Frankrijk, in Straatsburg, op een Joodse Rabbijn.
De Overheid heeft dat niet graag, maar ja, wat kunnen ze doen als dat iemands ‘Geloof’ is? Dan is het geen moord, geen roofoverval, maar een uiting van hun ‘Overtuiging’ dat de islammerij haar juiste positie, als wereldmacht, verdedigt.
*


GEPLUKT BIJ

*

In het Franse Straatsburg is vrijdagochtend een rabbijn neergestoken. De dader is gearresteerd, schrijft Le Journal de Dimanche.
De messentrekker riep ‘Allahu Akbar’ voor hij toesloeg, meldt de Franse krant. Hij zou in het verleden onder psychiatrische behandeling hebben gestaan.
Straatsburg heeft een flinke Joodse gemeenschap.
UPDATE: Jewish Rabbi stabbed by a Muslim attacker on the street, moderately injured, attacker overpowered by passerby pic.twitter.com/mEa7KEwL1h— Sam-News_Executive (@News_Executive) August 19, 2016



*
De eerste religieuze moord van deze tijd was in het kleine relatief onbekende St Etienne-en-Rouvroy, bij Rouen en ‘Rome’ herdacht die in aanwezigheid van de hoogste Staatslieden van het land. Dat die de opvolgers waren van het raqaille die in 1789 en volgende jaren Rooms Katholieke priesters naar de galleien stuurden, werd even terzijde gelaten. Onder het motto ‘Nous nous connons’.
De Joodse Rabbijn werd aangevallen in de protserige ersatz-hoofdstad van de Europese Unie, op een verhevener podium als U wilt. Maar de feiten worden verdoezeld, omdat ze teveel aan Hitler en de Joden Vervolging doen denken. In tegenstelling tot de moord in St Etienne, die dagenlang de wereldpers beheerste.
Is er overtuigender bewijs nodig om de vooringenomenheid van de media aan te tonen? Ook voor hen zijn Rabijnen ‘Untermenschen’. Christenen daarentegen zijn hun hoofdvijanden en aan alles wat hen raakt en voor ze niet positief is, moet zoveel mogelijk ruchtbaarheid aan gegeven worden. Om navolging uit te lokken bij andere ‘psychopaten’…
De Romeinen uit het Antieke Rome deden het hen voor: Christenen die voor de leeuwen werden gegooid in het circus, waren een attractie voor het Volk.
Dat is ook zo in de ‘herkomst landen’ voor sukkelaars die de islam ‘beledigd’ hadden door afvallig te worden: steniging of verhanging onder het oog van duizenden enthousiaste toeschouwers.
*
Nog even Uw aandacht voor de dagklapper hier bovenaan, die vandaag wel goed samenvalt met de Val van het Sovjet Regime.
De Franse Revolutie heeft ‘Clairvaux’ d.i. de Abdij en alle bewoners tot in de bodem vernietigd. Er is inderdaad niet één steen bovenop de andere blijven staan, en het domein werd later verkocht als landbouwgrond aan de meest biedende. De Abdij van Clairvaux was inderdaad het bevoorrechte oorlogsdoel van de Revolutionairen, omdat het, naast Rome de ‘denktank’ was voor het Christelijk Geloof. Maar wie weet dat nog? En vooral wie interesseert dat nog? Vooral niet te veel beklemtonen, want het verval van toen gaat nog altijd door.
Daar op die plaats vandaag de lege ruimte zien, is voor veel bezoekers een gruwel van de soort die iedereen voelt voor de Nazi-poort in Auschwitz. Ook hier heeft eenzelfde soort ‘Verlichting’ in naam der vooruitgang, geprobeerd het leven zelf te vernietigen.
Zo kan men zelfs zeggen, dat de islammerij het dus van geen vreemden heeft. Met dit verschil, dat hun terreur niet voorbij is, zoals de Geschiedenis bewijst. Christenen zijn de slag nooit meer te boven gekomen. Aanhangers van De Profeet daarentegen…


 *

Geen opmerkingen: