woensdag 24 augustus 2016

3617



7/1213 * - Rerum  Novarum - Relatie Fascisme en Marxisme-islammerij –
*
.
***
Zondag 21 augustus
Zon 6u40-20u50
H Pius X
*
*
Paus Pius de Tiende (1835-1914) is de paus van de Encycliek Rerum Novarum (De Nieuwe Tijd). Deze leerstelling was, zo weten we nu, ‘too litle and too late’. Want Marx (1883-1918), een Pruissische Jood, was al, samen met Engels, bevallen van dat andere idee om de wereld te beheersen. Marx was de denker en hij werd de mond opengehouden door Engels.  Hij leefde dus op kosten van Das Kapital…...
Ook bij ons was men bij het begin van de Industriële Revolutie grotendeels vergeten, dat ‘het achterhouden van het loon der werklieden’ een Wraakroepende Zonde was.
De Franse Revolutie had al de Rede gemechaniseerd, nu zou de mechanisatie van de werkvloer volgen… Alles niet langer tot meerdere eer en glorie van de Gemijterden of de Adel, maar tot eer en glorie van de (profiterende) Burgerlijke Overheid. Een strijd die gevoerd werd boven het hoofd maar met het harte-bloed van de werkende mens. Een categorie die voortaan slechts leefde om de welstand van de Groten der Aarde in stand te houden.
Dit, mijne dierbaren, waren zowat de gedachten die door mijn  hoofd gingen voor de eenzame tombe van deze heilig verklaarde Paus in de Basiliek van Marie Maggiore in Rome.
Sic transit gloria mundi: het kan niet beter onder woorden gebracht worden.
*

3617 - ALLES WAT FASCISME SLECHT MAAKT IS SLECHTER IN HET COMMUNISME EN HET SLECHTS IN DE ISLAMMERIJ    
*



*
Vandaag dus dit filosofisch stukje vanwege een Nederlandse collega die blijkbaar goed weet waar Abraham de mosterd haalt.
Over het on oorsprong Italiaans begrip begrip ‘fascisme’ nochtans een woordje toelichting. ‘Faces’ is in Latijns-Italiaans, inderdaad het woord voor ‘pijl’.  De bijeen gebonden pijlenbundel die Mussolini bij de Oude Romeinen haalde, is ook terug te vinden op het eiland Elba, waar Napoleon Bonaparte zijn eerste gevangenschap doorbracht. Dat was mijn eerste vaststelling op die prachtige ‘gevangenis’ van hem. Maar de plaatselijke gids beweerde daarover niets te weten…
Die pijlenbundel stond symbool voor Macht, zowat in dezelfde zin als ‘Eendracht maakt Macht’ - ‘L’Union fait la force’. Een middel bij uitstek om de massa samen te houden. Of im die bij de neus te …. Leiden.
Wie over het leven van Mussolini leest, zal te weten komen, dat deze, een schoolmeestertje met zeer Linkxse sympathieën was, in een klein Gemeentje in het Noorden van Italië. Via een plaatselijk krantje verwierf Mussolini bekendheid als socialistische Held en klom zo op tot Volksmenner in Rome (*). Toen vond de wereld het woord ‘fascime’ uit, daar Mussolini zowel het communisme als het socialisme als achterhaald beschouwde, daar hij stond voor de uitvoering van de Absolute  Macht, heel (eenmalig) door het Volk gegeven. Wat hem trouwens de bewondering opleverde van A.H., de Führer aller Germanen, die in die jaren nog zijn mindere was.
Het ‘fascisme’ is dus in de mond van al onze Westerse Potentaten, een term waaruit voor eeuwig een zekere graad van afgunst spreekt.
Aan duidelijkheid laat die niet te wensen over. Fascisme is bij uitbreiding de bestuursvorm van Macht voor de Macht. Een ‘religie’ die naaldloos aansluit bij de Koran, zoals die hieronder van naaldje tot draadje wordt beschreven….

*


GEPLUKT BIJ

ISLAM = FASCISME

(Door: “Querdenker” – Vertaling: E.J. Bron)
Je kunt alles tot de atoomkern differentiëren. Het is echter een even grote fout om belangrijke overeenkomsten zowel als belangrijke verschillen over het hoofd te zien. Moslims zijn voor mij fascisten. Per definitie. Omdat de islam een fascistische ideologie is. Daaraan valt niet zoveel meer te differentiëren. Respectievelijk men kan zich nader bezighouden met dit thema, men zal echter altijd weer op hetzelfde resultaat terechtkomen.
Wat zorgt ervoor dat de islam de islam is? Wat hebben zijn verschillende varianten gemeenschappelijk?
Men is moslim wanneer men gelooft dat de koran het woord van Allah zou zijn en men Mohammed als profeet en voorbeeld vereert. Als iemand hier niet achter staat, is hij voor mij geen moslim. Het maakt niet uit wat er in zijn paspoort staat of hoe hij zichzelf ziet.
Als je kijkt naar de koran en het leven van Mohammed, dan vinden we ISIS in theorie en praktijk terug. Ja, ISIS. Wie zegt dat ISIS zich onislamitisch gedraagt, moet ook zeggen dat Mohammed geen moslim was.
Zover de theoretische onderbouwing of bovenbouw. Er bestaan ook schrikbarende parallellen tot het Hitler-fascisme, bijvoorbeeld antisemitisme, verheerlijking van geweld en de dood, fantasieën van superioriteit en wereldheerschappij en het “Führerprincipe”. – En niemand komt op het idee om te zeggen dat er verschillende interpretatiemogelijkheden van “Mein Kampf” zouden zijn of dat Hitler eigenlijk een toffe kerel geweest zou zijn, of dat immers niet alles aan het nationaalsocialisme slecht geweest zou zijn. We hebben besloten om deze ideologie volledig af te wijzen. En terecht. Miljoenen doden voor deze zwakzinnigheid waren genoeg.
Is de islam in zijn praktische vorm dan vreedzaam? Nee, dat is hij niet. Er bestaat in geen enkel islamitisch land godsdienstvrijheid. Integendeel. Als door een geheimzinnige kracht bewogen, verdwijnen de minderheden uit deze regio´s. Ze worden uitgewist. Vernietigd. In het gunstigste geval verdreven. En als er niet genoeg “ongelovigen” zijn om te pesten en te doden, vliegen de moslims elkaar naar de keel.
En als ik dat dan zo bekijk, druipen argumenten als “slechts x% van de moslims is fanatiek/gewelddadig/radicaalislamitisch” volledig parelend van me af. Het is volkomen duidelijk dat daar waar de islam zich uitbreidt, dit gepaard gaat met terreur, en waar hij de overhand krijgt de pure gruwel heerst. In ieder geval voor niet-moslims die daar moeten leven.
Ja, alle moslims zijn voor mij zoiets als nazi´s. Ik denk dat ik dat goed gemotiveerd heb. Niet iedereen zelf hoeft immers iemand te vermoorden. De radicaal gooit de homo´s van de flat, de gematigde kijkt beneden toe.
In deze dagen werden immers enkele bejaarden veroordeeld, omdat zij in de nazitijd deelnamen aan de infrastructuur van de vernietigingskampen. Als magazijnmedewerker, boekhouder, conciërge . . . Het begint langzamerhand door te dringen dat je niet zelf de wapens hoeft vast te houden om het kwaad te dienen.
Helaas is dat nog niet zo duidelijk als het om moslims gaat. Moslims zijn op dit moment zoiets als de lievelingetjes van de politici en genieten een speciale bescherming. Als dat niet zo zou zijn, dan zou de islam zich hier op grond van zijn hopeloze achterlijkheid niet uitbreiden.
Bron:
https://nix00.wordpress.com
Auteur: “Querdenker”
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)
*


*
Het is inderdaad wel zo, dat tijdens WO II niet alle Duitsers overtuigde Nazi’s waren. Net zoals er nu heden ten dage ‘gematigde radicalen’ bestaan.
Wat mij in de gelegenheid stelt, om hier bovenop ook Barack Houssein Obama op te voeren. Ook op hem is van toepassing ‘Eens moslim, altijd moslim’, een gruwelijke vaststelling dat die als Eerste Zwarte President van de USA, de hele wereld manipuleert richting Koran. En dat deze Zwarte Ongeluks kater nu dreigt te worden opgevolgd door de Eerste Vrouwelijke President van de USA, is een gruwel die deze onze wereld niet zal overleven. Als Donald Trump die het blijkbaar niet kan laten om wild om zich heen te slaan, het niet haalt, dan is het goed mogelijk dat , net als op Elba, de poorten naar het Witte Huis versierd worden met de samengebonden pijlenbundel. Wat dan zal uitgelegd worden, als de terugkeer naar de Macht zoals die was in het Colosseum in Oude Rome. Duim omlaag: je moet sterven. Duim omhoog: je blijft leven.
*



*

Geen opmerkingen: