woensdag 24 augustus 2016

3618



5/846 * - Koteren of pokeren: volgens Erdogan is dat hetzelfde -
.


Deel 1
Maandag 22 augustus
Zon 6u41-20u48
H Siegfried
*
3618 - DUBBELSPELER ERDOGAN MET DODELIJK GEHEIME DUBBELSPEL     

*

De koteraar, het wapen van de Duivel…..
*
*
Koteren of pokeren, het zijn woorden die dicht verwant zijn met vuur en ondergang.
En natuurlijk gebruikt de Nieuwe Russische Tsaar de geboden kansen om zijn geboren plaaggeest Obama een poot uit te vijzen. Hoe zou je zelf zijn. Zie het een beetje als een zoete weerwraak voor de boycot op de Spelen van Rio voor de Russische atleten zogezegd voor de Staatsdoping. Maar maak daarbij alvast obstructie voor het enorme aantal medailles van de USA die nauw samenwerken met de Internationale doping controle. Die zet zelfs, met de Russen als lijdend voorwerp, de klok zo maar ineens acht jaar achteruit.
En daar staat ons Angelake daar in haren bloten. Het is een nog ergere gedachte dan aan enen bloten Trump, haast zonder trompet afgebeeld. Precies alsof dat soort lichaamsdeel en niet het hoofd belangrijk zou zijn om een Land als Amerika te besturen…. Met Merkel zou het al niet veel beter zijn: overal vel te veel.
En juist om het vel gaat het in deze wereld. Zoveel mogelijk mensen en klanten het vel afstropen. Eerst met woorden, later met de praktijk zoals in het islam strafwetboek. Hebben de Nazi’s hen voor getoond, hoe uit mensenhuid een sierlijke lampekap kan getoverd worden.
Lampekappen maken en geiten neuken: allemaal prerogatieven als op het lijf van Erdogan geschreven. En zie, daar slaat men bij ons in de Limburg zelfs elkaar de hersens in….
*


GEPLUKT BIJ

Duitse veiligheidsdienst BND beschouwt Turkse president Erdogan als grote terreursponsor – Kernbommen VS naar Roemenië verplaatst, dichter bij Oekraïne


De NAVO luchtmachtbasis bij Incirlik.
Dat de betrekkingen tussen de militair gezien twee grootste NAVO lidstaten almaar verder verslechteren blijkt opnieuw nu de Verenigde Staten in allerijl is begonnen de op de Turkse luchtmachtbasis Incirlik opgeslagen kernbommen weg te halen. Zo’n 20 bommen zouden al in Roemenië zijn aangekomen, waar ze op Amerikaanse bases worden geplaatst. Eergisteren kwam er een rapport van de Duitse veiligheidsdienst BND in de media, waarin staat dat Turkije een ‘centraal actieplatform’ voor moslimterroristen is geworden, en de Turkse president Erdogan actief islamitische terreurorganisaties zoals Hamas en de Moslim Broederschap ondersteunt.
Washington besloot zijn kernbommen deels uit Turkije weg te halen omdat de onderhandelingen over de vrijlating van de 1500 op de nog altijd omsingelde basis gegijzelde Amerikanen na een maand op niets zijn uitgelopen. De Amerikaanse militairen werden ingezet bij bombardementen op doelen van ISIS in Syrië, dat op slechts 112 kilometer afstand ligt.
De gesprekken mislukten omdat Erdogan na zijn ‘false flag’ staatsgreep de controle over de 50 tot 70 – volgens andere bronnen mogelijk 90 - kernbommen eist. De Amerikanen weigeren dit, waarop de Turken de basis afgrendelden. Het tekent het onvoorspelbare en gevaarlijke karakter van Erdogan dat hij vervolgens uit wraak de banden met Rusland aanhaalde, en zelfs van plan is om de Amerikaanse militaire toestellen op Incirlik te vervangen door Russische.
Omdat dit proces nu inderdaad begonnen is, heeft de VS in het geheim al zeker 20 tactische B61 kernbommen van de basis weggehaald en naar Roemenië overgebracht. (1) Daar bevinden ze zich dichter bij een ander crisisgebied: Oekraïne. (3)
Duitse BND: Turkije is centraal terreurplatform
Spanningen zijn er ook met Duitsland. In een ‘zeldzaam’ genoemd rapport van de veiligheidsdienst BND wordt Turkije een ‘centraal actieplatform’ voor islamitische terreurgroepen genoemd. Met name de Palestijnse Hamas –dat overigens jaarlijks een half miljard euro van de EU, en ook van Nederland, krijgt-, de Moslim Broederschap en de jihadgroepen in Syrië (niet bij name genoemd, maar zoals bekend zijn dit Al-Nusra/Al-Qaeda en ISIS) worden vanuit Ankara ondersteund.
Fractievoorzitter Katrin Göring-Eckardt van de Groenen zei dat het hiermee duidelijk is dat de vluchtelingenafspraken met Turkije zijn mislukt. CDU buitenlanddeskundige Roderich Kiesewetter vindt dat de onderhandelingen over visumvrijheid voor de Turken niet langer kunnen worden voortgezet. Het is onduidelijk of de regering Merkel alle verontrustende signalen, nu ook vanuit de eigen BND, alsnog serieus gaat nemen. (2)

Xander



*
Naarmate de kaarten vallen, wordt het pokeren eenvoudiger. Vooral als de USA zijn kaarten uit het spel terugtrekt.
En daar staan de Turken daar. Zonder die atoom-klappertjes die ze achter de hand hielden en hen, in geval van gewapend conflict de meerderen maakten van heel het islamtisch Midden-Oosten.
Dat had hen de mogelijkheid geboden, om hun deel van Het Westen, het Oostelijk Deel van het Romeinse rijk, dat ze in 1483 met de inname van Constantinopel, thans Istanbul, uit te roepen tot hun wereld-Erfgoed, met recht op voorrang om hetzelfde te doen met de rest van Europa.
De vriendschap met het Kremlin biedt hen nu ineens splinternieuwe opportuniteiten. Het is best te vergelijken met een boek nieuwe kaarten op de pokertafel. Al zullen ze rap moeten vaststellen, dat De Poet zo geen draaitol is als hun Moslimbroeder Obama. Ze zouden wel eens verkeerd kunnen gegokt hebben.
Trouwens, Turkije is verscheurd door haat en broedertwist. Daarvan getuigen de dagelijkse aanslagen, waar, naar goed moslim-gebruik, de ene de andere uitmoordt.
*


*

Geen opmerkingen: