woensdag 24 augustus 2016

3619



4/624 * - De islamitische bikini is het bewijs van evenvele agressieve intimidatie-pogingen -
.

**
Deel 2
Maandag 22 augustus
Zon 6u41-20u48
                                       H Siegfried
*

3619 VOORAL ONZE VERRIJKERS NIET TEGENWERKEN MAAR ZICH VOEGEN    

*

De al decenia lege Cobrger Senaat
*
*
Precies of wij, Westerse mannen, niet weten wat er onder die verhullende lange gewaden verborgen moet blijven. Het kijken niet waard. Want al die lange gewaden zijn een on-onderbroken herinnering aan de in de lucht hangende bedreiging van onze totale ‘onderwerping’. Juist daardoor stoot het af. Dat halve wilden graag zouden toehappen, is niet aan ons besteed.
De enige goede reactie is dat we dat niet willen, noch de verpakking, noch de inhoud. Ga terug van waar U verjaagd werd. Want U bent daar verjaagd, precies omdat U er niet goed genoeg voor waart om daar te mogen leven.
Voorverpakte vrouwenlichamen, als evenveel katten in zakken, en opruiende imams die haat prediken, omdat ze juist daarvoor zijn opgeleid: en daarmee wilt onze Overheid onze pap doen koelen!
Ja, ik weet het, die Overheid doet dat omdat ze dat opgelegd zijn door de zich onoverwinnelijk geachte Amerikanen, die op die manier proberen de bestaande diversiteit van meerdere bevolkingsgroepen door de mangel te halen, zodat de oude fierheid verdwijnt en plaats maakt voor de ‘onderwerping’.
In mijn dialect betekent dat ‘Zitten en Zwijgen’ zoals onze Oudjes te horen krijgen de dag dat ze er teveel zijn. Al die ‘Rusthuizen’ hebben één ding gemeen: ze zijn wachtkamers van de Dood, maar ze hebben mooie namen. ‘Engelen Dale’ bijvoorbeeld. Het Dal der Engelen wat de menselijke waardigheid tot een (betaalbaar) minimum is herleid.
Van werkpaard die heel zijn leven van de morgen tot de avond hard labeurwerk heeft geleverd, tot afgedankte hengst…
Het is het beeld dat opdoemt achter elke gesluierde vrouw, of die daar onder nu iets aanheeft of niet. Want ze vertegenwoordigt de islammerij op een agressieve manier en islam is uitbuiting van het gastland.
*


GEPLUKT BIJ

*
Defraigne wil dat Senaat zich buigt over boerkiniverbod
Senaatsvoorzitter Christine Defraigne (MR) wil dat de Senaat het debat voert over de boerkini. "De boerkini is de ontkenning van de vrijheid van de vrouw", aldus Defraigne vandaag in een interview in La Libre Belgique.

"Ik heb een moreel probleem met de boerkini," aldus Defraigne, "zowel als vrouw, als als feministe. Na 100 jaar strijd voor de emancipatie van de vrouw en voor het recht om over het eigen lichaam te mogen beschikken... Waarom al die strijd als het is om een vrouw in boerkini naast me op het strand te zien. De boerkini isoleert en is de ontkenning van de vrijheid van de vrouw."

Defraigne erkent ook dat een boerkiniverbod niet zo eenvoudig ligt. "We moeten een wet goedkeuren die een algemeen boerkiniverbod doorvoert, maar die wet moet ook erkend worden door het Grondwettelijk Hof en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. De boerka kon verboden worden omdat hij het gezicht bedekt en sociale interactie bemoeilijkt, maar dat is niet het geval met een boerkini," merkt ze op.

Ze weigert om het debat te voeren via slogans en platitudes, en meent dat de Senaat het meest geschikt is om de kwestie te bespreken.

Defraigne gaf tijdens het interview ook nog aan dat ze lijsttrekker zal zijn voor de MR in Luik bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.


*
Natuurlijk moeten nutteloze Senatoren al die andere nutteloze wezens beschermen. Het is zelfs de enige reden van hun bestaan geworden.
Kijk, ze gooien het of tafel en gaan erover in debat. In de overtuiging dat de kous daarmee af is.
Maar de kern van de zaak, de ongewenste indringing van ontelbaar vele op verovering uit zijnde volksverhuizers, dringt niet eens door. Het komt in hun koppeke niet eens op, dat wij dat in hun landen nooit zouden moeten proberen.



*

Geen opmerkingen: