donderdag 25 augustus 2016

3622



6/982 * - Aardbeving Perugia - Messenmoord bij de Tegenvoeters –Onze Grote Verlichte Verstanden de messteek-ervaring laten opdoen -
.
DEEL 1
***
Woensdag 24 augustus 2016
Zon 6u44-20u44
H Bartholomeus, patroon van de leerlooiers en handschoenmakers
Het weer van Sint-Bartholomeusdag is de voorloper van de herfst
*
24/8/79: Pompeï  onder de as.
In dit heerlijk land waar iedere dag naar verlof, rust en gezelligheid neigt, zou men bijna denken onder de vleugels te leven veilig onder de bescherming van Moeder Natuur. De grootsteden daarentegen lijken daarbij haast tegennatuurlijk te zijn, waar de mens louter uit kuddegeest bij elkaar hokt als vliegen op een klontje suiker, daar waar suiker in de eerste plaats niet goed is voor de gezondheid.
Ofwel wordt men er – bij nacht - bedolven onder de as van de nabijgelegen vulkaan zoals Pompeï op deze voorbije nacht in ’79 na Chr., ofwel ontwaakt men er ’s morgens als lijk onder de puinen van zijn eigen woning. Dat overkwam onze buren, in hun slaap verleden nacht. Hele dorpen plat geschud, honderden doden, duizenden gekwetsten en een onafzienbare chaos. De mensen, daar in die zo goed als verlaten bergdorpjes, die alleen nog bevolkt zijn in de verlofmaanden door de oorspronkelijke bewoners die er hun verlof komen doorbrengen, zijn meestal zo arm als Job. Tenzij ze leven dank zij hun karig pensioentje dat schommelt tussen de € 350 en 451…..
En, waarschijnlijk net zoals bij Pompeï, kregen ze het bezoek van de Groten des Lands, de eersten van een lange rij ramptoeristen. Waar ze, samen met hun vele  lijfwachten, de hulpverleners alleen maar van hun werk afhielden, terwijl de slachtoffers onder het puin onder hun voeten de laatste adem uitbliezen…
Recente huizen zijn als voorzorgsmaatregel verplicht veel steviger gebouwd, gedragen door een constructie van staal en beton. Maar wat wilt U: de pittoreske huisjes daar die deze mensen bezitten, zijn hun enige rijkdom en geld om deze te herbouwen, is er niet. Want de Begroting laat dat niet toe, wil men verder de wilde islamitische immigratie en dus meteen de Groten der Aarde een zalig leven bezorgen…
Ook vandaag hangen bij ons de vlaggen halfstok in de strakke wind, de Italiaanse driekleur broederlijk naast de Zwarte Leeuw.
*

Toen viel de torenklok stil…..
*

3622 - EN HET MOORDEN ALS AFGODENVERERING GAAT WERELDWIJD MAAR DOOR
*
Het is onder ons,

Het wapen van de sluipmoordenaar….
*
*
Deze keer is het bij onze Tegenvoeters gebeurd, waar men o zo goed toekijkt wie en wat er het land binnen mag.
Bij ons is de kans dus duizendmaal groter, om op straat of in de winkel in naam van die Allah doodgestoken te worden. Achteraf kan dan nog altijd klacht bij de Politie worden neergelegd. Maar wat helpt een pleister op een houten been?
Het Kwaad met wortel en tak uitroeien, zegt U? Maar man, dat is heiligschennis! Want puur racistisch! Wij moesten hen zo zeer uitgedaagd hebben door precies daar te zijn waar bidmatjes zouden worden uitgespreid! 
Waren wij misschien weeral vergeten dat moslimmers in wrede komen? Zij wensen hier hun leven (op onze koste) te komen doorbrengen en vragen daartoe alleen de nodige ruimte.
Wie zijn wij dan om hen dat te beletten?
*


GEPLUKT BIJ
*
Britse vrouw neergestoken door Fransman die ‘Allahu Akbar’ schreeuwt

Een Franse man is dinsdagavond opgepakt nadat hij een Britse vrouw doodstak en twee anderen verwondde in een jeugdherberg in de noordoostelijke Australische deelstaat Queensland. Dat heeft de politie woensdag gemeld. De aanvaller zou ‘Allahu Akbar’ (God is groot) geroepen hebben.
Het incident vond dinsdagavond laat plaats in de jeugdherberg Shelley’s Backpackers in Townsville, aldus adjunct-politiecommissaris Steve Gollschewski tijdens een persconferentie. Meer dan 30 mensen waren getuige van de aanval. Volgens de politiechef zou de aanvaller zowel tijdens de aanval als tijdens zijn arrestatie ‘Allahu Akbar’ hebben geroepen.
Een 21-jarige Britse vrouw overleefde de aanval niet. Een dertigjarige man werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, terwijl een derde iemand gewond raakte aan zijn benen maar ondertussen al het ziekenhuis mocht verlaten.
De 29-jarige aanvaller was in Australië met een tijdelijk visum sinds maart, en wordt momenteel behandeld in het ziekenhuis voor snijwonden aan zijn armen.
Gollschewski voegt nog toe dat er een onderzoek is geopend naar moord, en wordt onderzocht of er ‘extremistische context is, en of er sprake is van radicalisering’.
*

*
Als kind vluchtte ik altijd zo ver mijn kleine beentjes het toelieten, als er thuis (clandestien) een varske werd gekeeld. Knorretje had een hele tijd bij ons gewoond, tot, volgens ons Ma, zijn tijd gekomen was.  Dezelfde avond nog zou de slager langskomen om hem te ’steken’, zodat beide helften konden hangen te stijven om de volgende dag gemakkelijker te worden gekipkapt.
Zijn doodskreten toen de poten van onder zijn lijf werden weggerukt zodat hij languit precies paste op het stro waarmee zijn varkenshaar zou worden weggebrand, sneden door merg en been en ik kwam maar weer thuis toen iedereen al sliep.
Nu stel ik me voor, niet dat er overal bedjes van stro zullen uitgespreid liggen te wachten, maar ik verwacht dat er rond mij in de menigte plots doodskreten zullen weerklinken, omdat weer de een of de andere ‘ongelovige hond’, ingevolge de instructies van de Profeet van 1400 jaar geleden, in doodsangst, ligt leeg te bloeden. Vermoord door een of andere ‘psychopaat’ die het Noorden zou kwijt zijn.
Een idee voor de Dames en Heren, top-figuren van de ‘Staatsdragende Partijern’: zich laten vastbinden tussen ander slachtvee in een slachthuis, hangend aan vleeshaken. Het slachten aan de lopende band gaat ondertussen door, en net als het Volk, laten de verdoofde varkens zich niet eens horen.
Voorwaar een behandeling die ze niet vlug zouden vergeten, als ze tenminste even goed met het hoofd naar beneden de slachtpartij hadden meegemaakt. Waardoor zij een ervaring rijker zijnde, net als de Burger op straat, de dood in de ogen hebben gezien.
*

*

Geen opmerkingen: