donderdag 25 augustus 2016

3623



7/1393 * - Na de zoete droom volgt meestal de nachtmerrie en daarna het ontwaken -
DEEL 2
***
Woensdag 24 augustus 2016
Zon 6u44-20u44
H Bartholomeus, patroon van de leerlooiers en handschoenmakers
Het weer van Sint-Bartholomeusdag is de voorloper van de herfst
*
3623 - DE MULTICULTI DROOM DER OVERHEID DEINT UIT TOT EEN NACHTMERRIE VOOR HET VOLK
*

Als nachtmerries eng zijn, wat dan te zeggen van het ontwaken?
*
*
Er wordt dikwijls gezegd dat een ongeluk nooit alleen komt. Kunnen we vandaag, zoals reeds aangegeven in voorgaand ‘stukje’, over meespreken. Drievoudig zelfs.
Eerst was er voor de kust van Capri bij Napels, daar waar de vissers bij nacht onder de zilveren maan op snelle boten in zee steken, in zeer besloten kring, de Mini-Top met Merkel, Hollande en Renzi op dat vliegdekschip ‘Garibaldi’ om er met elkaar te praten over vrede. Uiteraard een vrede op hun voorwaarden en mits strikte opvolging van de orders uit Amerika. Hoeft niet eens te worden vermeld: de mensen weten al 70 jaar na de Val van Hitler Derde Reich, niet beter. De Nieuwe Wereld Orde ten bate. Moesten onze Media, in plaats van dagelijks zoveel te leuteren over twee keer niets, een overzicht geven van de Repressie-Processen van 1945 e.v., dan zou daar de zinsnede zeer duidelijk moeten belichht worden, ‘om de belangen van Het Land te hebben geschaad door deel uit te maken van De Nieuwe Orde. Zo zou iedereen begrijpen waarom al  die doodvonissen of levenslange hechtenis werden uitgedeeld. Nu is het deze keer niet de Nieuwe Orde, maar de Nieuwe Wereld Orde, ofte het Globalisme zoals uitgezet door Amerika. De zogezegde ‘belangen’ van het eigen land, komen daarbij niet eens meer ter sprake…. Tenzij misschien door de … Vlaams Nationalisten die scanderen ‘Vlaanderen Eerst’, terwijl Vrouwe Justitie nu (geblinddoekt) de andere kant opkijkt.
Dan was/is er vooral het Syndroom van Calais waar moslim-immigranten nu ook al in Como proberen de Macht te grijpen, en dan die alles verwoestende aardbeving aan onze achterdeur.
Heel juist, een beetje teveel voor maar een enkel mensenleven.
Op een oorlogsschip over de vrede komen praten: de symboliek ligt er toch vingerdik op? Als een onmachtig klein burgermannetje als ondergetekende dat al begrijpt, hoe zou de grote Poetin dat dan niet?! Als U daarbij weet, wie die Garibaldi is geweest, dan weet U meteen hoe dat trio denkt over de eenmaking van Europa. Net zoals Garibaldi in 1870 dat deed met de Eenmaking van Italië: om te vuur en te zwaard de bestaande ‘Instellingen’ van Steden en Gemeenten te verwoesten, en te vervangen door … een Nieuwe Orde van landelijke potentaten die de eeuwenoude leefwijze van dit volk uit de tijd van het Romeinse Rijk zou hersmeden.
Om Generalisimo Garibaldi te ‘actualiseren’, zoals men dat tegenwoordig zo graag zegt, het volgende. Onze buren, fundamenteel zoals alle Italianen, nog altijd Koningsgezind, vertellen graag zijn verhaal op de Monte Landra, op wier flanken wij wonen. Daar werden namelijk zijn samengetroepte legerscharen door de Pauselijke Zouaven in de pan gehakt. Die Zouaven waren toen in hoofdzaak samengesteld uit Zwitsers, Duitsers  en… Vlamingen. Wat de opstandelingen niet belette, door te stoten naar Rome en daar de Paus gevangen te nemen, nadat zij Hem beroofd hadden van al de Kerkelijke eigendommen binnen de landsgrenzen. Later kreeg die man daarvoor een bijna goddelijke status in heel het eengemaakte Italia.
*

Guiseppe Garibaldi.(1807-1882), Leider van welgeteld  1.089 Roodhemden…
*
*

GEPLUKT BIJ

*
Italië op rand van asielzoekers crash
*
Corsica: Straatgevechten tussen bewoners en Marokkanen – Roemenen in Engeland vallen moslims aan nadat die gehoorzaamheid aan Sharia eisten

Moslimmigranten hebben Calais en de (snel)wegen veranderd in één grote gewelddadige chaos. Dagelijks worden tientallen auto’s en vrachtwagens aangevallen, vernield en beroofd.
*
Iedere week komen met actieve hulp van de EU en de NAVO duizenden nieuwe Afrikaanse migranten in Italië aan, dit jaar al zo’n 102.000. De autoriteiten in Rome zijn volledig overbelast, en hebben geen idee meer waar men al die nieuwkomelingen moet onderbrengen. In Como, boven Milaan, is net als in Calais – dat dankzij migranten een poel van totale chaos en gewelddadige anarchie is geworden - een groot kamp voor (illegale) asielzoekers ontstaan, en in Milaan zelf is het tot de eerste ernstige ongeregeldheden gekomen tussen migranten en Italianen. Oostenrijk en Zwitserland vrezen een stormloop op hun grenzen, en hebben voorbereidingen getroffen om deze af te sluiten. Terwijl de focus van de Europese immigratiecrisis vooral ligt op Duitsland, lijkt het in Italië nog eerder helemaal mis te gaan.
De Oostenrijkse ministeries van Defensie en Binnenlandse Zaken rekenen op een verdere escalatie van de asielzoekerscrisis, en kunnen binnen enkele uren de Brennerpas hermetisch afsluiten. Inmiddels zitten vele tienduizenden Afrikanen vast in het noorden van Italië, omdat ze noch naar Frankrijk, noch naar Zwitserland, noch naar Oostenrijk kunnen.
‘Dammen zullen breken’
‘Het is slechts een kwestie van tijd voordat in Italië alle dammen doorbreken, en duizenden Afrikanen een uitwijkroute richting Duitsland willen nemen, over de Brenner, naar Tirol,’ verklaarde een official in Wenen. De Oostenrijkers hopen –waarschijnlijk tegen beter weten in - dat de Italiaanse regering de situatie nog iets langer onder controle kan houden.
Eén ding is duidelijk: mochten er tienduizenden migranten over de Brenner richting Duitsland trekken, dan zullen die niet langer automatisch worden toegelaten. Dat betekent dat Tirol de grootste ‘wachtkamer’ voor asielzoekers van Europa dreigt te worden. (1)
Chaos en geweld in Calais
Om te zien wat dat voor gevolgen zal hebben, hoeven we alleen maar naar Calais te kijken, waar een enorme illegalen’stad’ is ontstaan. Dagelijks vallen vele tientallen moslims tegelijk zomaar auto’s en vrachtwagens aan, vernielen ruiten, bedreigen en mishandelen bestuurders, en stelen alles wat ze kunnen vastpakken. Veel inwoners van Calais mijden daarom de doorgaande (snel)wegen, en waarschuwen anderen hetzelfde te doen. (2)
Corsica: Straatgevechten tussen bewoners en Marokkanen
Ook op Corsica is te zien waar het pro-islamitische massa immigratiebeleid in heel Europa op zal uitdraaien. Onlangs vonden daar opnieuw massale straatgevechten plaats tussen autochtone bewoners en Marokkanen, wier criminele bendes de straten al jaren onveilig maken. De Corsicanen zijn dat spuugzat, en beginnen in verzet te komen. De gevechten vorige week ontstonden nadat moslims agressief werden omdat Fransen op het strand foto’s aan het nemen waren. (3)
Roemenen in Engeland komen in verzet tegen Sharia
In Engeland moet het verzet tegen de onderdrukkende islamitische Sharia wetten uitgerekend van andere Europeanen komen. In Luton bestormde een groep Roemenen met knuppels een moslim kapsalon, en sloegen de eigenaar, Mohammad Abbas-Khan, het ziekenhuis in. In het afgelopen jaar waren de spanningen tussen beide groepen hoog opgelopen, omdat de moslims van iedereen de naleving van de Sharia in hun wijk eisen, en bijvoorbeeld het drinken van alcohol op straat verbieden.
Moslims vallen steeds vaker politie aan
In steeds meer stadswijken heerst de Sharia dan ook reeds, en hebben Engelsen er nauwelijks meer iets te vertellen. Zelfs de politie niet; op dit filmpje is de dagelijkse praktijk in Groot Brittannië te zien, waar moslimbewoners agenten aanvallen. En dat komt omdat ze nog altijd volop de ruimte krijgen om hun racistische, discriminerende, haatzaaiende en gewelddadige religieuze ideologie na te volgen en te verspreiden. Nu moslims op deze wijze in steeds meer plaatsen in Europa zelfs de politie beginnen te trotseren, is het moment van een grote maatschappelijke crisis met de islam vermoedelijk niet ver weg meer.

Xander
*

*
Dienstmededeling voor de Sterkhouders van het Franse Front National.
Lieve Marina,
Inzake de zorgwekkende toestand in Calais en Omgeving, wordt voorgestemd om in wederzijds akkoord, terug te komen op het nefaste Verdrag van Utrecht (1713) waarbij heel Frans-Vlaanderen van De Vlaamse Bergen tot Duinkerke, zonder de minste tegenprestatie, en boven de hoofden der mensen, door de Grote Mogendheden aan Frankrijk werd toegekend.
Van zo gauw de streek daar opnieuw Vlaams grondgebied wordt, komt een Vlaams Vrijwilligersleger daar schoon schip maken met de herrieschoppers. Al wie niet met zuivere tongval ‘Schild en Vriend’ kan zeggen, wordt door de mangel gehaald.
Het eindproduct na dat mangelen wordt aan de vissen van Het Kanaal gevoerd. Alle verdere leveringen, wereldwijd, geschieden onder remboursement….
Dat zou La Douce France erg tegemoet komen en ons kan het van onze torenhoge levensgrootte staatsschuld afhelpen.
A la guerre comme à la guerre…..
Achteraf proberen we dan zaken te doen met Amerika. Voor wat, hoort wat.
PS
Groeten aan iedereen daar die meteen van hun ergste nachtmerrie zouden verlost zijn….
*

*

Geen opmerkingen: