vrijdag 26 augustus 2016

3624




6/942 * - Onze IJzerwake en ‘strandspelen’ op de Suikerrui als verwittiging: is dat het definitieve signaal dat de is-lammers uitzenden -
.
DEEL 1
***
Vrijdag 26 augustus 2016
Zon 6u47-20u40
H Natalia
*
3624 - BOERKINI MET VEEL SLAGROOM OP DE SUIKERRUI. AAN DE IJZER MOETEN DUS DE GOEDEDAGS BOVEN KOMEN…
*

Hierna volgt het allereerste bericht geplukt uit de Eeuwigheid van de wolken, daar weg geoogst door Digitalia van uit het zwerk ….
*

*
Onder de afbeelding hierboven vindt U de ietwat pompeuze omschrijving van het Wereld Wijde Web via ‘the clouds’ die nu ook zijn weg gevonden heeft tot in onze huiskamer. Vaarwel dus de vroegere ‘straalverbinding’ die de laatste zes maand noch straalde noch verbond. Dit hier is ter beschikking, zonder schotelantenne die om de haverklap moest worden bijgesteld. Het levert  één giga-bite gedurende de dag-uren, en onbeperkt tussen 00.00 en 08 uur in de morgen. Mij als ‘vroegmens’ dus op het lijf geschreven…. En mits maandelijks € 5,- bij te betalen, onbeperkt GSM-gebruik binnen de grenzen van dit heerlijk land….  Zolang men tenminste niet onder de Etna of de Vesuvius woont, of in San Valentino in de Abruzen, zoals de familie van Olio di Poepo uit Mons.

Mein Liebchen, was willst du noch mehr?

Over dus naar der Coburger  Vaderlandscher Pers van elke dag. Ze rammelt aan alle kanten, zegt 10 keer hetzelfde maar met andere woorden en is er vooral voor zichzelve, zeker niet voor de lezers.
Benieuwd wat de Overheid daartegen zal doen. Opwindende ‘Allahu Akbar’ Boerkini Kermis (met messen, kinder bomgordels  en ook de Boerinnekes Dans?) op de Antwerpse Suikerrui. Daar zal veel onnozel volk komen naar kijken! Want je reinste provocatie en zo goed als ‘L’Invitation à la Valse’…. om de opstand met messen en bomgordels meteen te laten beginnen? Is-lammer feesten in ‘de Stad die zot is van ‘A’, en door agressieve ‘verrijkers’ gemolesteerde truckers onderweg naar de Kanaalhavens. Speelt allemaal in de kaart van Sultan Erdogan, de Stichter van het Zweite Ottomaaner Reich dat zich zal uitstrekken van... ‘Pool tot Evenaar’.
Pegida wordt verbonden – Boerkini wordt op gejuich onthaald door de aanhangers van De Nieuwe Wereld Orde, die de opvolgers zijn van de Nieuwe Orde van wijlen A.H., die slechts der Führer is geweest van alle Germanen. 
Maar de Nieuwe Vlaamse Arrogantie van Burgemeester DeWever ontdekt nu wel ineens de ‘naambekendheid’ van Vlaanderen in de alom aanwezige wereld-opinie. Ik vind dat, in het licht van de opgedrongen ‘Globalisatie’, zeer merkwaardig.
En ik die dacht dat de strijd voor onze afhankelijkheid gevoerd wordt op het voorplan, en niet van uit een veilige achterhoede, beschermd door een ‘Regeringsakkoord’…. Het is, net als Rerum Novarum van Paus Pius X, nota bene daarvoor heilig verklaard, ‘too litle and too late’….
Strijd wordt gevoerd op het voorplan, in de frontlinie, en niet door daar te zitten lullen, maar door de koe bij de horens te vatten. Zoals het Vlaams Belang al jaren doet en juist daardoor tot hiertoe weggehoond werd.
Enfin, dat is het Noodlot van alle na-apers, dat ze nooit zo goed zijn als het origineel. Eens luisteren wat daarover gezegd wordt op de schamele helden-weide in Steenstraete, waar jaarlijks een massa bewuste Vlamingen samenstromen, sedert ze van hun erfgoed onder de Kruistoren in Kaaskerke werden beroofd door de... NV-A. Die houdt daar nu jaarlijks met weinig succes, in hun typische stijl, onder strak staande tricikires, een soort mini-festival met rock and roll….
In Steenstraete? Daar klopt het hart van het authentieke Vlaamse Land.
*


GEPLUKT BIJ

*
Oproep tot ‘strandfeest in boerkini’, zaterdag in Antwerpen

*
Een groepje Antwerpse moslims roept op om zaterdag om 15u op de Suikerrui in Antwerpen een ‘strandfeest’ te houden. De organisatoren willen hun protest laten horen tegen een boerkiniverbod, én de recente uitspraken van Bart De Wever hierover.

“Wij zijn vrouw én vrij! Niet bereid om ons te les te laten spellen over wat we wel en niet mogen dragen. Door niemand”, zo verantwoorden de organisatoren hun oproep. Ze zijn gelinkt aan de organisatie ‘Een Bloem voor een Moslim’. “In de meeste openbare zwembaden zijn vrouwen niet welkom met een badpak naar keuze en ondertussen willen sommige politieke partijen ons de toegang tot onze kust verbieden. Vrouwen zijn zelfs beledigd als ‘tentendragers’ door de burgemeester van Antwerpen.”
De dames zien hun actie als een duidelijk signaal: “Onze lichamen zijn van ons. Wij bepalen welk stukje huid we bedekken en blootlaten. Zo hoort het en niet anders. Met boerkini, bikini, monokini of zonder al die kini’s.” In de oproep voor het ‘strandfeest’ suggereren de moslims dan ook om een boerkini, zwempak, bikini, duik- of carnavalspak aan te trekken, of een tent naar het stadscentrum mee te nemen. Het is afwachten of het stadsbestuur de organisatie zal toelaten.
*

*
Allez, het Weverke wordt de les gespeld door een bende schoondochters die hij, volgens zijn eigen woorden, als zijn eigen bloed beschouwt. Want van discrimineren, heeft hij een broertje dood. Maar goed voor hem, het is niet zijn eigen broertje die dapper optrekt onder der Coburger driekleur. Ja Ja, politiek is een raar beest!
Of hij nu morgen zaterdag echt de oproerpolitie wil inschakelen wat hem tal van kiezers kan kosten, staat dus bijlange niet vast. Erover ‘in debat gaan’, bla-bla-bla, dat wel.  Zo hoeft hij niets te doen om de handen uit de mouwen te steken en kruipen de oproerkraaiers weer knusjes hun hol induiken tot de volgende keer.
Arm Weverken, dat nu met de hete asem van het VB in zijn nek, met een hazenhartje op de eerstvolgende peilingen moet wachten….
En zeggen dat zijn weefstuk nog niet eens goed begonnen was, voor hij straks de wacht wordt aangezegd…
*


*

Geen opmerkingen: