vrijdag 26 augustus 2016

3625



4/484 * - Gaan de islamitische ‘hijab’, de doedelzak en de Schotse kilt wel samen? -
.
DEEL 2
***
Vrijdag 26 augustus 2016
Zon 6u47-20u40
H Natalia
*
3625 - WAT BEZIELT DE SCHOTTEN OM ZO VRIJWILLIG OP DE BUIK TE GAAN
*

Is dit Flikske nu geflipt of geflikt?
*
*
Neen, dat Madammeke regelt alleen maar het verkeer in stinkende Edinburgh. Ze doet het met evenveel inzet alsof het in Mekka zou zijn. Maar dienst doen op Buckingham Palace? No way!
Van zodra Willem straks zijn stokoud Grootmoedertje opgevolgd zal hebben, gebeurt dat niet. Geen kopvodden-agenten in het Engels straatbeeld. Haar foto, waar ze als tiener, samen met Sire Oom met opgeheven gestrekte rechterarm de Hitlergroet brengt, kan pas op dat ogenblik naar het Koninklijk Archief. Waarna de is-lammerij voor altijd zijn terechte plaats in de Engelse Geschiedenis zal kunnen innemen.
Allah-the-Greatest save the King!
*


GEPLUKT BIJ

*
Schotse politieagentes mogen de hijab dragen
*
Vrouwelijke agenten in Schotland hebben vanaf nu ook officieel de toelating om de hijab, de islamitische sluier, te dragen. Dat heeft de Schotse politie meegedeeld. "We hopen dat moslima's die voorheen de politie niet als een carrière zagen, zich bedenken", zegt politiebaas Phil Gormley.
Police Scotland wil op die manier dat meer moslimvrouwen tot de politierangen toetreden. Het besluit officialiseert een bestaande praktijk in het land van de kilt.
Tot dusver moesten de agentes de toestemming van hun overste hebben om hun politietaak in hijabkledij uit te voeren. Er zouden zes moslima's voor de politie in Schotland werken, maar niemand daarvan draagt een hoofddoek op het werk of in hun vrije tijd.
Londen
In Londen mogen agentes al meer dan tien jaar lang mensen een hijab dragen. Ook in andere Engelse steden als Manchester lopen gesluierde vrouwen rond. Dinsdag zette Canada het licht op groen voor federale hijab-agentes. En ook Ottawa spoorde moslima's al aan om een carrière bij de politie te beginnen.
*

*
Het Rijk van Sultan Otto Man Erdogan zal het dus beter doen dan wijlen het Romeinse Keizerrijk onder Kiezer Hadrianus, om de Schotten buiten zijn speeltuin te houden, daar ergens aan de demarcatie-lijn tussen de Britten en de Schotten, de Muur van Hadrianus liet optrekken, die daar nog altijd ligt als voorloper van Het IJzeren Gordijn waarover Churchill het altijd had.
Het begint met de kopvodderij in Edinburgh, en het eindigt met kopvodderij in alle Europese steden. Zodat, op de dag dat de Sultan zijn Blijde Intrede komt vieren, overal het verkeer in goede handen zal zijn.
Als de Britse oorlogsvloot dan ondertussen uitgerust zou kunnen zijn met de Turkse Bloedrode Vaan naast de Amerikaanse Stars and Stripes die de Van Rompaai-vod zouden opgevolgd zijn, zal het slachten van de Europese Christenen zijn opgehouden. Omdat er geen meer over zijn.
Waarom ik dat weet?
Omdat het met de is-lammerij altijd zo afloopt. In alle eeuwen der eeuwen. Amen.
*

*

Geen opmerkingen: