vrijdag 26 augustus 2016

3626



4/613 * - Dubbele nationaliteiten? No way en zeker niet voor mandaatdragers -
.
DEEL 3
***
Vrijdag 26 augustus 2016
Zon 6u47-20u40
H Natalia
*
3626 - ALS WE ERVAN UITGAAN DAT ZE BLIJVEN (QUID NON) DAN MOETEN ZE KIEZEN
*
Aboutaleb, een Rotterdams-Marokkaanse Hovaardigheidsbekleder….

Alles went. Ook voor de duivel in de Hel…..
*
*
We zien het bij de Rotterdamse ‘Burgervader’. We worden immers op deze planeet allemaal Wereldburgers. Meestal met een is-lammerij randje. Of zoals het spreekwoord zegt: ‘wezens met een hoek af’.
En eigenlijk is dat geen probleem. Hun houding van die dubbele wezens is zeer duidelijk: ze wensen van twee walletjes te eten en voelen zich daarbij echt superieur aan de gewone Vlaming. Dat gevoel herkennen we nog van onze kindertijd, samen met het geklik van hielen en de Gestrekte Rechterarm. Dan was het niet Allah, maar A.H. die de Grootste had.
De vraag is dus eerder: waarom laten ze hun herkomstland nooit los? Van twee dingen één: ze doen het om gemakkelijker te kunnen terugkeren, ofwel doen ze het om als de tijd gekomen is, de Macht te grijpen. En de islammerij kennende aan zijn werken, blijft alleen dat laatste over: na de machtsovername bij de Nieuwe elite horen. Gefindenes Fressen, zoals de Hitlerianen het zagen.
Daar is maar één oplossing voor: een nieuw soort Brugse Metten. Een of twee kordate optredens, en er zal wel klaarheid komen. Waarna er voor beide partijen geen weg terug meer zal zijn.
De nieuwe generatie Vlaams Belangers is, zoals U hieronder kunt lezen, op de goede weg. Proficiat en doe zo voort!
*


GEPLUKT BIJ

*
Verbied dubbele nationaliteit voor mandatarissen
*
Verbied de dubbele nationaliteit voor politieke mandatarissen. Dat stellen de Vlaams Belang Jongeren voor naar aanleiding van de interne strubbelingen met Turkse mandatarissen bij de SP.a. “Een volksvertegenwoordiger kan geen twee heren dienen, niet aan twee naties loyaal zijn,” klinkt het bij VBJ-voorzitter Bart Claes.
De perikelen rond het Turks-Belgische SP.a-provincieraadslid en Erdogan-aanhanger Ahmet Koç zette het probleem van de dubbele nationaliteit afgelopen maand opnieuw stevig in de verf. De socialistische mandataris riep in de nasleep van de mislukte staatsgreep in Turkije op om zich in naam van Allah te verzetten tegen ‘landverraders’. Een oproep die door tientallen Turken beantwoord werd met een bestorming op een gebouw van Limburgse Turken die met de oppositie sympathiseren. Hoewel de man voor een interne partijcommissie moet verschijnen, raakte vandaag bekend dat een tiental Turkse SP.a mandatarissen zich voluit achter Koç scharen. Meer zelfs: zij dreigen met ontslag indien de Erdogan-aanhanger uit hun partij wordt gezet.
Volgens de jongerenvoorzitter van het Vlaams Belang, Bart Claes, stelt er zich een loyaliteitsprobleem ten aanzien van het volk. “Allochtonen die hier politiek bedrijven, kunnen moeilijk objectief blijven bij het nemen van beslissingen in politieke kwesties die ook invloed hebben op het land van hun andere nationaliteit.” Bovendien is een dubbele nationaliteit volgens Claes een belangrijke rem op de integratie van allochtonen. Wie toch een andere nationaliteit bezit, zou hier volgens de Vlaams Belang Jongeren dan ook aan moeten verzaken vooraleer hij of zij een mandaat kan opnemen.
*


*
Op Stuka Juncker in Bruxelabla-bla moeten we niet rekenen. Die is bereid zelfs het Leger in te zetten, om de grenzen open te houden, inzonderheid de buitengrenzen. We staan er dus helemaal alleen voor. Nooit in de Geschiedenis heeft het Lot van zovelen afgehangen van zo weinigen. De Vlamingen in hun oorspronkelijke rol  kunnen dus een voorbeeld zijn voor heel Europa, in de zin zoals Nigel Farage het voorop stelde in Mississippi zoals U kunt meemaken in deze video.
We laten de moed niet zakken. Als de nood het hoogst is, is de redding nabij….
*

*

Geen opmerkingen: