zaterdag 27 augustus 2016

3629



4/600 * - Clinton in Mississippi tegen Farage = het begin van haar einde -
.
Deel 3
***
Zaterdag 27 augustus
Zon 6u49-20u38
H Monica, patrones v/d moeders
*
3629 - DE AMERIKAANSE VERKIEZINGS VAUDEVILLE  LEGT DE BODEM BLOOT WAAROP DE COWBOYS DRAAIEN
Vandaag H. Monica….
*

Liever die Lewinsky ipv die Hitlery
*
*
Hardvochtig Rechts Nationalisme, zoals dat Clinton Wijf vertelt, bestaat alleen in de gefrustreerde hersenen van een Linkxe dolgedraaide Passionnaria. En dat is precies de leefomgeving waarin Nigel Farage haar heeft gesitueerd. Mensen zoals zij en haar voorganger helpen de wereld om zeep. Kijk gewoon rond, en zeg hoeveel dodelijke fronten er zijn bijgekomen, sinds de Zwarte Ongelukskater in Amerika als geniepige moslimbroeder aan de knoppen zit.
Dat die onverlaat daarbij Poetin ten berde brengt, zal haar niet in dank worden afgenomen. Ze werkt zich nu al in nesten, en ze is nog niet eens verkozen.

Enfin, Nigel Farage, de vos, heeft haar gekregen waar hij wilde, op haar paard. Van daar, hoog verheven boven de massa kan ze haar fantasie botvieren. ‘Kijk eens, Don Quichotte was maar een arme verlopen Spanjaard. Voor U staat (of zit) een der rijkste Vrouwen ter wereld, die nog rijker wil worden op jullie kap.’
*


GEPLUKT BIJ

*
Clinton vol in de aanval op Nigel Farage: "Exponent van hardvochtig nationalisme"
*
Op een conventie in Mississippi gisteren verschenen Donald Trump en Nigel Farage samen op het podium. Farage verklaarde er dat hij nooit op Hillary Clinton zou stemmen, zelfs niet als hij er betaald voor zou worden. Die uitlating zorgt voor een heftige reactie van Clinton.
Clinton schuwt de grote woorden niet als ze het heeft over de voormalige UKIP-leider. Ze brengt Farage in verband met de opkomst van "hardvochtig, rechts nationalisme" en beschuldigt de Brit ervan een extremist te zijn in de stijl van Vladimir Poetin.  "Gisteren voerde een van de meest prominente rechtse leiders van het Verenigd Koninkrijk campagne met Donald Trump. Hij riep anti-immigrantengevoelens op om het referendum over de brexit te winnen. Hij zei dat vrouwen, en ik citeer, 'minderwaardig zijn' aan mannen en wil wetten schrappen die vermijden dat werkgevers  op basis van ras discrimineren. Dat is wie Donald Trump aan zijn zijde wil."
Volgens Farage toont de reactie van Clinton dat ze schrik krijgt. "Haar aanvallen op mij zijn nergens op gebaseerd", vertelt hij aan The Independent. "Misschien moet mevrouw Clinton wat meer gesprekken voeren met de normale, werkende mens in haar land in plaats van mij aan te vallen met gewiekste quotes."
*

*
Amerika, dank zij  de verslagen Hitler, na alles de grootste Macht ter wereld, staat voor een tweesprong. Linkx leidt naar de chaos, Rechts naar de toekomst. Een toekomst met Hoofdletter.
Het Clinton Wijf leeft met de kop in de wolken, hoe rijker hoe liever, en Trump is een man uit het volk die nog elke dag met eigen handen bewijst wat hij kan. Als selfmade man, een formidabele loopbaan opgebouwd, acht hij nu zichzelf in staat om hetzelfde te doen voor de hele wereld.
Zeker, de man heeft fouten gemaakt. Ook weer in deze verkiezingstijd. Maar hij is niet te beroerd om dat zelf te zeggen. En om zich te herpakken.
Het zakenleven is niets anders dan iedere keer weer leren uit z’n eigen fouten. En wie in het zog van zo’n fenomeen kan lopen, zal nooit meer langs de kant van de weg moeten staan bedelen.
Enne, wat geldt voor de Verenigde Staten, geldt ipso facto voor ieder van ons. Het beste bewijs hiervoor is hoe onze Media weer kiezen voor de verkeerde kant….
*

*

Geen opmerkingen: