zondag 28 augustus 2016

3631



4/539 * - H. Augustinus - Hoe de eigen Turkse Geschiedenis binnenkort ook onze toekomst zal beïnvloeden -
.
Deel 1
***
Zondag 28 augustus 2016
Zon 6u51-20u36
H Augustinus
Na het feest van Sint-Augustijn zijn er geen hete dagen meer
*
Pet af voor deze H. Augustinus, die zijn eretitels als bisschop van Hippo, theoloog, filosoof en kerkvader maar al te uitdrukkelijk verdiend heeft. De dagklapper van vandaag 28/8 herdenkt zijn sterfdag. De man leefde in de jaren 354-438, behoorlijk lang tot zeer lang geleden dus. Lees alles over hem op https://nl.wikipedia.org/wiki/Augustinus_van_Hippo het is, zoals ‘Het Kerelskind’ het lezen waard, en weet daarbij dat de stad Hipppo (Thagaste) ligt ergens in wat nu Algerië zou moeten zijn, wat alleen maar bewijst dat andere tijden ook ander Meesters geven
Volgende uitspraak van hem (reden waarom deze nan mij dierbaar is), opgedaan op de collegebanken, is lmij al die jaren bijgebleven? Omdat ze getuigt van gezond verstand en een klare kop, twee eigenschappen die niet meer passen in een progressieve wereld.
“Mest en is geen heiligheid, maar ’t is de ziel der landbouw’”.
*
Mercie, Hoogvereerde Nonkel Gust, voor de gelegenheid om dat nog even te hebben mogen herhalen vandaag.
*

*
3631 - TURKSE DATUM UIT HUN VERLEDEN  ZULLEN VOORTAAN OOK ONZE TOEKOMST BEPALEN
*   

*
*
De wonderen zijn  de wereld nog niet uit. Stel U voor; naast onze eigen Europese Geschiedenis (een kennis die nergens nog aangeleerd wordt), bestaat er ook de voor-geschiedenis van onze veroveraars.
Hoog tijd dus dat we ze ook leren, zodat we kunnen meespreken over de Mamelukken, de AssyriPers, ja zelfs als de Meden en de Perzen. Want dat zijn allemaal landen die ooit in on-verschil kwamen met de have wilden en latere is-lammerigen die nu onze vrienden zouden moeten zijn….
Kijk, ik was er ook niet overal persoonlijk bij, maar zoals Vriend Xander de situatie schetst, zo kan het geen een. Laat dus de Goedendag thuis en leer voortaan U te gedragen als U een soort Turk wilt beledigen door hem een Vliegend Tapijt aan te bieden ipv een Mercedes Type E-Klasse.
*


GEPLUKT BIJ

*
Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen
*
Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van het Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen – Turkije heeft enorme macht, en zal dat gebruiken’ – Turkse tanks met Westerse steun tegen anti-ISIS alliantie SDF – Enige letterlijke eindtijdberekening in de Bijbel eindigt in Erdogans 2023
Het gezicht van de man die de bij elkaar opgetelde gruwelijke bloedbaden van Stalin en Hitler volkomen in de schaduw zal stellen, en de grootste slachter ooit in de menselijke geschiedenis dreigt te worden. Achtergrond: Turkse tanks rukken op naar Syrië.
Gisteren, op 24 augustus, was het op de dag af exact 500 jaar geleden dat de Ottomaanse Turken hun veroveringsoorlog van het Midden Oosten begonnen met het verslaan van het Mammelukken-Sultanaat bij de stad Dabiq in Syrië. We voorspellen al jaren dat Turkije de strijd tegen het terrorisme als voorwendsel zal gaan gebruiken voor een nieuwe agressieve veroveringstocht, die het door Erdogan en zijn islamitische AK Partij gedroomde herstel van het Ottomaanse Rijk mogelijk moet maken. Met het binnenrijden van tientallen Turkse tanks in Syrië is dat herstel nu daadwerkelijk begonnen, en daarmee ook de vervulling van een uiterst belangrijke Bijbelse eindtijdprofetie, die van het laatste, 8e (herstelde 7e) wereldwijk, het ‘beest dat van zijn dodelijk wond genas’, dat op den duur het grootste bloedbad uit de menselijke geschiedenis zal veroorzaken.

*

*
Ik denk dat Angelina Märkelina begint spijt te krijgen van die zovele foto’s waar ze naast Sultan Erdogan prijkt. De Duivel en zijn moer!
Of zou ze eerder hoge verwachtingen koesteren, dat de Turkey’s, net als in ’14-’18, samen met Duitsers, zij-aan-zij vechten tegen de rest van de wereld?
Met dit verschil: toen was niet Turkije de sterkste, maar het Keizerlijke Duitsland dat onder leiding stond van weer eens een andere Saksen-Coburger-Gotha….
Kijk, kijk, weer eens een klein bewijs, waarin een klein land zo groot kan zijn. Weet gij, Fluppe Coburg? Uw over-over grootoom die oorlog voert tegen de Vrije Wereld samen met de Turken!
Hoort U ook dat donderen in de verte, richting Keulen?
*
Bijlage
Dit is een link die U zeker niet moogt missen.  Niet alleen voor wat ons Barabaraatje vertelt in de Kamers over  deze Erdogan, de Hitler² in opkomst, maar vooral op het loflied voor Vlaanderen, op vandaag, op de Wake a/d IJzer.


*

*

Geen opmerkingen: