zondag 28 augustus 2016

3632



4/462 * - Op school leren doden straks ook in de eindtermen van het Lager Onderwijs? -
.
Deel 2
***
Zondag 28 augustus 2016
Zon 6u51-20u36
H Augustinus
Na het feest van Sint-Augustijn zijn er geen hete dagen meer
*
3632 - STRAKS LEREN DOODSCHIETEN OOK IN DE EINDTERMEN VAN HET LAGER ONDERWIJS?
*
In de Limburgse Provincieraad leeft nu

de hoop op vele kleine kotszakjes….
*
*
We konden het lezen in onze ‘serieuze’ pers, deze morgen: Crombez zal het cash moeten betalen, een Turk die zichzelf belangrijk vindt, te hebben uitgesloten. ‘Zul kotzen’ zegt Koç daarover.
We mogen er ons dus aan verwachten, binnenkort op een of andere IS-Koç partij te kunnen stemmen. De partij van ’t Crevitske zal dan wel verplicht zijn om de wapenwet te herzien, zodat mo-slimmerij baby’s van bij de geboorte een wapen tussen hun pampers mogen hebben. Waarbij het oppassen zal geblazen zijn, voor iedereen die probeert mamoerkes naar de pasgeborene te kirren. Jong geleerd is oud gedaan, dat weet iedereen.
Wil AUB daar aan denken, als U straks de beelden ziet van de ludieke ISIS-Show met badgoed op het veel grotere Steenplein in A’pen. Een exactere voorafbeelding hoe de is-lammerij U in doeken wil draaien, bestaat er niet.
Helemaal gekleed in bad willen gaan: het bewijst perfect hoe geschift men daarbij moet zijn. Dat zoiets nu open en bloot kan vertoond worden, bewijst vooral ook hoe de is-lammerij stilaan onder de indruk komt van hun macht. Ook wij zullen onze gewoontes moeten aanpassen. Kogelvrije vesten, motorhelmen om bijlslagen te overleven en een roestvrij stalen harnas van kop tot teen, om het effect van bomgordels zoveel mogelijk te neutraliseren.
Ja Ja, aan de ‘verrijking’ komt er geen eind….
*


GEPLUKT BIJ
*
*
Geplaatst op 26 augustus 2016 door E.J. Bron

(Door: Wim Verhaert)
Terreurorganisatie Islamitische Staat (ISIS) heeft een video van een executie in Syrië verspreidt. Op de beelden is te zien hoe vijf minderjarige jongens Koerdische gevangenen doodschieten.
Volgens Islamitische Staat gaat het om kinderen uit Groot-Brittannië, Egypte, Tunesië, Oezbekistan en een Koerdische jongen. De terechtstelling zou uitgevoerd zijn in Raqqa, de zelfverklaarde hoofdstad van het kalifaat.
#Raqqa new #ISIS propaganda video Make 5 children ” 1 from UK” Execute 5 men #Syria #ISILpic.twitter.com/y1CHt3mtP9 — ????? ???? ???? (@Raqqa_SL) 26 augustus 2016
Klik onderstaande link aan voor de video
*

*
Ok, zegt de PS. ’t Is al goed. Dan pleiten we maar voor de arbeidstijdverkorting, want ‘de bazen zijn smeerlappen’ waarvan wij zoveel mogelijk zweet willen afdrogen.
Ziet U het verband?
Badhanddoeken zullen veelvuldig in de mode komen, en dat willen zij op inspelen. Om hun luiaardszweet af te vegen, maar ook om stand by te staan voor al die druip-natte moslimwijfjes moslimlijfjes.
Als daar maar geen vodden van komen…..
*

*



Geen opmerkingen: