maandag 29 augustus 2016

3635



7/1485 * - speelgoed geweertjes bij moslimkindjes missen hun doel niet – we wennen er wel aan - . VTM citeert Barbara Pas: teken aan de wand? -
.
DEEL 2
***
Maandag 29 augustus 2016
Zon 6u52-20u33
Martelaarschap Sint Jan de Doper
*
3635 – VOORUIT, HOP !!!  NAAR HET VOLGEND UUR “LES” IN IS-LAMMERIJ COMEDIE
*

*
Als ik klein was, miek onze Pa dat zelf. Met een stuk hout , een wasspeld en een paar elastiekjes uit een oude binnenband van zijn fiets….
Maar daarmee hebben we nooit last gehad van de champetter….
*
*

De Italianen hebben, terecht of onterecht, ooit de term ingevoerd
Comedia  dell’Arte.’
Dat zal dan waarschijnlijk wel ergens dateren uit de tijd dat de is-lammerij werd uitgevonden, want het is elke mo-slimmer als door Allah’s hand op het lijf en in het hart geschreven. Geen enkele Oerang Oetan zou het hen verbeteren, of ze nu blank, zwart, geel of groen zijn. Al kan een dun laagje vernis daar bovenop de boel wel nog wat meer belazeren.
En nu weer, na de bedekte blote moslima die nieuwe rage van de bedrieglijke schietrij. Zoals bij straatkinderen die meestal allemaal leven van de ‘krijg’.
Goedkope speeltuigen uit de rekken van elk grootwarenhuis voor vrolijke broekventjes die amper de pampers zijn ontgroeid. Maar toegepast als voorbereiding tot het afknallen van geknielde gevangen of opgepakte ‘Christenen’ kan dat tellen. Hilariteit die overslaat in paniek bij de anderen. Tot die paniek overslaat in deemoedige onderwerping…. Gevolgd door de inhuldiging van Sharia-Burgemeesters.
Joepie!! Allahiha Akbar: het werkt. De hen bevriende Media steken een tandje bij om deze hetze te verspreiden. Het moet immers niet altijd dat Pokemon-beestje zijn.
Tot er ongelukken van komen door terecht nerveus geworden agenten die anders, met gevaar voor hun leven de soort van messentrekkers of revolverhelden moeten verwijderen uit het straatbeeld… Dat speelgoed geweertje blijven weigeren af te geven, en Pang Pang! Weer een onschuldig getint Kut-Marokkaantje minder, met oproer in heel de wijk. Afgeknald door een racistische flik die verdient in brand te worden gestoken…. Allemaal slapende ‘cellen’ van een gematigde is-lammerij. Waarop het Gerecht tegen Dienaars der Wet ingrijpt en de Moslim-Executieve moord en brand tiert.
Snapt U het plaatje? Gemaskerde vrouwenfiguren te water gelaten = tumult. Ergens ’n speelgoed geweertje gespeurd = tumult. Blonde vrouwen die zich niet zo maar laten bepotelen = tumult. Een priester vermoord voor het altaar des Heren = tumult. Een kut-autodief op de vlucht neergeschoten door de Politie = tumult. Een saccochen-trekker bij de kraag gevat = tumult. Tegen al die dingen in opstand komen door vreedzaam te betogen  = tumult.
Tumult voor en na het slapengaan, dapper aangemoedigd door de Leugenpers… Nergens een woord van afkeuring, tenzij over het uitblijven van hulp voor de slachtoffers. Over de daders? Helemaal niets. Want die blijven ‘onbekend’ en we weten alleen dat het ‘een man’ was, of ‘een vrouw’. En dat de Politie een spoor volgt. Waarover we later niets meer vernemen.
Hoe dat allemaal toch zo maar ineens komt? John Crombez van de SD denkt het een beetje, een heel klein beetje, te weten. Mang-tout in Woluw Saint Piere? Die beschermt vooral de Gebrs. Borlé zodat hun hele famille Marochaine een koninklijk leven leidt, in afwachting van hun repatriëring wegens de vele ondermaatse loop-prestaties in de Sport met Hoofdletter… Enfin, het niveau van Les Diables Rouges waarin amper arme duivels nog een plaats krijgen….
Kortom: is-lammerij = tumult. Ziet U enig een verschil met Linkx? 
*


GEPLUKT BIJ
*
Nederlandse politie waarschuwt voor 'levensgevaarlijke' speelgoedwapens
*
Agenten in elke politieregio in Nederland moeten twee tot drie keer per week hun wapens richten op kinderen die met nepvuurwapens op straat lopen. Volgens de Nederlandse politie zijn de nepwapens van een afstand niet van echte te onderscheiden.
De Nederlandse politie krijgt zo'n 20 tot 30 meldingen per week over jongeren die met vuurwapens lopen. Omdat het niet altijd direct duidelijk is dat het om een nepwapen gaat, benaderen agenten de jongere als een vuurwapengevaarlijke verdachte en dat kan verkeerd aflopen.

"Een vuurwapen richten op een tiener is traumatisch, voor beide partijen en het kan ook nog eens slecht aflopen als ze niet doen wat agenten zeggen", aldus een woordvoerster van de politie.
Paniek op het strand
Afgelopen juli zorgde een 15-jarige jongen uit het Duitse Neuss voor paniek op een strand in Nederland toen hij daar in legerkleding met bivakmuts op en nepvuurwapen in de hand rondliep. Mensen hielden zich schuil achter auto's omdat ze dachten dat het om een aanslag ging. Met getrokken pistolen maanden de agenten de jongen zijn handen in de lucht te steken. Toen bleek dat het om een spel ging en dat de jongen de uitrusting voor zijn verjaardag had gekregen. Op Facebook beschreef een van de agenten het incident: "Ik ben opgelucht maar daarnaast enorm kwaad. Ik heb een kind met een nep vuurwapen onder schot gehouden die gekleed was als militair/terrorist. Hoe kan je dit in deze tijd doen?"
Een jongen in de Rotterdamse wijk Charlois werd vorige maand onder schot gehouden nadat een voorbijganger de politie had gewaarschuwd dat hij met een wapen van het type Glock in zijn broekband rondliep. Toen de jongen met het wapen niet wilde luisteren, en zelfs een beweging richting een plastic tas maakte, loste één van de agenten een waarschuwingsschot. "Gelukkig luisterde hij toen", vertelde de agent later. "Volgens mij wilde hij stoer doen tegenover zijn vrienden. Maar dat had verschrikkelijk fout kunnen aflopen."
*

*
De media bij de Noorderburen, altijd een beetje rapper op de bal dan de Vlaamse Lamme Goedzakken, heeft de bal in het open veld getrapt: het ‘sociaal gevoel’ onder de mensen zal nu wel de rest over die namaak geweertjes doen. Onze Media trachten zo lang mogelijk de boot af te houden voor dat soort zaken. Tot het tumult alle perken te buiten gaat.
Dan gaan ze weer, zoals naar goede Linkxe gewoonte, in het verweer tegen de gevolgen. Nooit tegen de oorzaken. Vooral nooit verwijzen naar die o zo ‘verrijkende’ is-lammerij. Gene bang hebben, mensen, het is maar bangmakerij. We laten ons niet doen. En laten graag toe dat we beledigd worden… Want och en ach: het zijn toch zo’n sukkelaars.
En dan gebeurt wat er ivm met de is-lammerij altijd gebeurt: afgerukte ledematen die in het rond vliegen, metaalsplinters die uit stervende lichamen geplukt moeten worden en met een massa brave in de pas lopende medeburgers die voor de rest van hun leven verminkt zijn.
De belastingbetaler zal de rekeningen wel vereffenen.
Stel U even voor, dat een groepje gefrustreerde Christenen van bij ons dergelijke toeren zou uithalen in bijvoorbeeld Saoedi Arabië…

Ja, we moeten het toegeven: al die problemen zijn al lang ‘op tafel gegooid’ en komen voor in alle soorten vergaderingen op alle soorten niveau’s. Daar komen alle mogelijke standpunten aan het woord. Vooral van zij die, omdat ze niets te zegen hebben, het luidst klappen, met het doel te verbergen dat ze niets weten.
En dan gebeurt er vervolgens wat altijd gebeurt, als er in de Grote Politiek over nog te beheersen problemen aan de orde zijn: ze drinken ’n glas, ze pissen ’n plas, en laten alles zoals het was.
Morgen, als het te laat zal zijn zullen ze wel zien.
Tenzij er natuurlijk verkiezingen in aantocht zijn. Dan gebeurt alles met één enkele klap. Met hun mond….
Wel, beste mensen, als de VTM openlijk begint toe te geven dat het Vlaams Belang weer eens een heikel punt in de openbaarheid heeft gekregen, dan is dat het zuiverste bewijs dat er verandering zit aan te komen….
Ons Barbaraatje Pas (VB) had het uit de verborgenheid van het kabinet van Minister van Mobiliteit François Bellot geplukt, en het ging slechts over zwartrijders-recidivisten die hun boetes, in totaal 23.000.000 Euro per jaar, grandioos … niet betalen.  Omdat Just-is-Just geen tijd heeft om deurwaarders in te zetten, wordt daar niets aan gedaan….  Als voorbeeld van het Coburger laksisme, als het tenminste Franstaligen of ‘vluchtelingen’ betreft. Kan dat tellen.

Vriend Guvaal schrijft over dat soort zaken  vandaag het volgende:
“Volgens de laatste zgz conjunctuurpeilingen van de Nationale Bank (NBB) staat het consumentenvertrouwen in dit land op -4. In tegenstelling tot wat we meestal meemaken, is men echter deze keer wel zo eerlijk geweest naast de federale cijfers ook de regionale te geven en wat blijkt: in Vlaanderen staat de indicator op +2, in Brussel op -9 en in het Walenland zelfs op -15! De economische kloof tussen Vlaanderen en de rest van dit land blijft dan ook wat ze altijd geweest is: enorm. De NBB heeft het dan wel over een afbrokkelend vertrouwen, maar ‘vergeet’ erbij te vertellen dat zonder Brussel en Wallonië wij er in Vlaanderen veel beter voor zouden staan”.
Als bepaalde Federale Instellingen al beginnen klare wijn te schenken, wat moeten we dan denken over de rest?
*
*

*

Geen opmerkingen: