dinsdag 30 augustus 2016

3637




4/543 * - ISIS onderweg naar afgang – Goed voor FN Herstal -
.
DEEL 2
***
Dinsdag 30 augustus 2016
Oogstmaand
Zon 6u54-20u31
H Felix
**
3637 - LIBIË HEROVERD SIRTE OP DE ISLAMITISCHE BARBAREN. TOCH TIJDELIJK…
*
Made in Belgium

Te noteren: Rood is de kleur van de liefde,
De weg naar het hart…..
*
*
Omdat het hemdje bij definitie altijd een beetje dichter is dan het rokje, volg ik ten gerieve van de mensen die verderaf wonen in Europa de situatie in Libië, hier zo dichtbij bij de Italiaanse kust, zeer goed op.
De hoofdstad van Italië is nog altijd Rome, en Rome is ook al bijna 2.000 jaar het epicentrum der Christenheid. Voor de moslim-moordenaars dus een dubbel doel, of, als U wilt, twee vliegen in één slag.
Dat de Italiaanse kust een speciale aantrekkingskracht heeft op veroveraars, zagen we reeds in het jaar O.H. 1943, toen de Amerikanen hier voet aan wal zetten, om 2 jaar later heel Duitsland te kunnen in puin leggen. Stel U even voor, dat Adolf Erdogan dat ook zou weten….
Want: vergeten we intussen niet, dat onze Leugenpers zwijgt over het regime dat daar nu de bovenhand krijgt. Dat alleen al doet vermoeden, dat de woestijnprofeet ook daar na opkuis van ISIS, nog altijd een dikke vinger in de pap zal hebben.
Vooral niet te vroeg juichen. Want Obama heeft nog minstens vier maanden om de situatie naar zijn hand te zetten. Ik vermoed met weinig moed daarbij, dat hij deze kans niet zal laten liggen…..
*


GEPLUKT BIJ


*
LIBISCHE REGERINGSTROEPEN STARTEN ‘ULTIEME VELDSLAG’ TEGEN IS
*
De troepen van de Libische regering van nationale eenheid hebben zondag ‘de laatste fase’ aangevat van het offensief tegen stellingen die terreurgroep Islamitische Staat (IS) nog controleert in Sirte. Volgens een medische bron zijn daarbij in de rangen van de regeringstroepen 21 doden en 120 gewonden gevallen.
‘Onze troepen zijn de twee laatste wijken van Daesh (Arabisch acroniem van IS) in Sirte binnengegaan’, zei Reda Issa, woordvoerder van het perscentrum van de regeringstroepen. ‘De ultieme veldslag van Syrte is begonnen.’ Volgens Issa nemen ongeveer 1.000 soldaten deel aan die laatste fase.
Op ongeveer 450 kilometer ten oosten van Tripoli is Sirte de belangrijkste stad die IS in Libië controleert. De terreurgroep veroverde de stad in juni 2015. Op 9 juni trokken de regeringstroepen de stad binnen in het kader van het offensief dat op 12 mei is gelanceerd. *

*
En, voor ik het vergeet: de Waalse wapen-fabrikant, wapen trafikant en vaste deelregering in coburgia, zal zeker de kans grijpen, om daar opnieuw goudenvoetangels en schietgeweren, zoals bij wijlen Kolonel Kgadafi, een gouden klant aan de man te brengen. Zeker weten dat de deal al onderweg is tussen Paul Magnette, de Waalse Minister President, en Obama. Guns for money. En money, dat kunnen ze gebruiken daar beneden de taal-, armoe- en stakingsgrens. En echt waar, dat met al dat nieuwe schiettuig weer zoveel arme Libanezen zullen afgemaakt worden, dat is gewoon.. collateraal damage. Leon Degrelle lette daar ook niet op.
En wat meer is, die wapenhandel is nodig om hun wankele begroting in evenwicht te houden. Ik bedoel: omdat te proberen, want zonder hulp van de Vlamingen was het Wallonië al lang verzopen.
*

*

Geen opmerkingen: