dinsdag 30 augustus 2016

3640



8/1776 * - Een broodnodige Hollandse blogster ziet het niet meer zitten -
.
DEEL 4
Dinsdag 30 augustus 2016
Oogstmaand
Zon 6u54-20u31
H Felix
*
3640 - OPGEVEN NET NU DE BLOGWERELD STILAAN DE PAPIEREN GAZET VERDRINGT?
*

Hoop hangt altijd in de lucht
*
*
De Nederlandse Dame die U hieronder aan het woord krijgt, deelt, net als in de boksring, rake klappen uit. Maar uiteraard schrijft ze ten behoeve van onze Noorderburen, niet voor ons, Vlamingen van beneden de Moerdijk. Maar het zal niemand moeilijk vallen, die dingen te herkennen en haar woorden tot de onze te maken.
Met  nochtans één hemelhoog verschil: Nederlandse Staatburgers zijn niet in te delen in historisch gegroeide meerder- of minderheden met een andere taal en een totaal andere mentaliteit.
De Coburgerse Staat is gevestigd als op de aardplaten die in de Apennijnen voortdurend seismologische rampen veroorzaken.
Als er al enig verschil zou bestaan met de zoveelste ramp die in Italië hele dorpen van de landkaart veegt, dan is dat de onwetendheid welke aardplaat diep onder de oppervlakte de eigenlijke lastverkoper is. In Coburgia nochtans is dat overduidelijk de Franstalige zogezegde ‘Elite’ die, als slippendragers van ‘La Mère Patrie’ zichzelve de allure toekennen de ontwerpers van deze Staat te zijn, die in wezen niets anders is dan de vazalstaat van Parijs.
Sedert 1830 heeft deze groep zichzelf verheerlijkende politici stelselmatig onderduims zich het grondgebied van de Vlamingen toegeëigend. De staatsgrenzen van het Nederlandstalig Vlaanderen zijn door hen, zowel in het Noorden als in het Zuiden als door ratten afgevreten. In het Noorden om na 1830 zoveel mogelijk van het Oranje-gebied in te palmen, en in het Zuiden door stelselmatig gemeente na gemeente, stad na stad, de bestaande bevolking door hun ‘gelukzoekers’ te domineren. De Vlaamse landerijen zijn properder, gezonder, florissanter, en dus een gemakkelijke prooi voor dat soort ‘verrijkers’ die met Franse zwier er hun eigen taal gaan uitdragen en het plaatselijk ‘patois’ belachelijk maken. Maar als Vlaamse boeren de vaak braakliggende Waalse gebieden gaan bewonen en die vruchtbaar maken, dan is de volgende generatie daarvan binnen de 10 jaar volledig verfranst. Ze zijn later alleen nog te herkennen aan hun Vlaams klinkende familienamen.
In Coburgia vreten Franstalige varkens de  beste brokjes weg voor de neus der Vlamingen. Tot voor kort leerden de Vlaamse kleuters vanaf hun 6de jaar Frans op school, want, zo hielden de ouders voor, ze moesten goed ‘hun Frans kennen’ om later hun brood te kunnen verdienen. In het Zuiden des Lands was daar natuurlijk geen sprake om ‘de Vloms’ te moeten leren. Al is daar in het Lager Onderwijs, de laatste jaren wel verandering in gekomen. In Bruxelabla-bla leert men Nederlands op school van leerkrachten die er zelf geen snars van begrijpen. Een verplichte leerstof die ‘tot niets dient’, en die de leerlingen zo rap mogelijk willen vergeten. Wat had U gewild: daar leven meer dan 2000 nationaliteiten, die daar neergestreken zijn om mee de 16 à 18 miljard Euro per jaar van de Vlaamse ‘transfers’ naar Wallo/Brux op te souperen. En dat blijft maar duren, omdat als die mee-etrs ook mee-stemmers mogen worden….
*


GEPLUKT BIJ

*

DE WERELD DER LEUGENS ZEGEVIERT. DE NIEUWE WERELD VAN LIST EN BEDROG.

Geplaatst op 28 augustus 2016 door E.J. Bron

(Door: Martha N.)
Gezien vanuit het standpunt van de ouderen leven we in een andere wereld dan zoals zij die gekend hebben, hun leven en toekomst is als een kaartenhuis ingestort. Wat heeft onze regering met de toekomst van bejaarden en zieken te maken? Niets! Zij zorgen wel voor zichzelf. De hardwerkende ouderen is alles afgepakt. Pensioen? MINDER, minder en minder. Ziektezorg eveneens en ja, zo kunnen we wel doorgaan. Ouderen zitten in de zorgen, omdat onze regering hen verlakt heeft. Niet alleen ouderen, maar ook mensen die “werkelijk” hulpbehoevend zijn en dan heb ik het niet over vreemdelingen. Er is veel geld voor pensioen opgestreken, onze mensen hebben dit betaald en er hard voor gewerkt, en wat nu? Het is helaas door onze regeringen misbruikt voor andere zaken dan waarvoor betaald werd. Ja, en het begon eigenlijk met het wereldwonder Den Uyl en zijn vrouw die hem een genie noemde, ja ja…
Links heeft de overhand… we zullen nooit meer rechts terugkrijgen en met “rechts” denk ik aan het land voor eigen mensen, een goede regeling voor de oude dag en ga zo maar door, want er wordt genoeg belasting betaald. Niet alleen ouderen maken zich zorgen, ook zijn er veel jongere weldenkende mensen, die zich eveneens ergeren aan de huidige situatie, geschapen door leugenachtige politici.
We kunnen Nederlanders in twee groepen verdelen: De mensen die over hun toekomst en kinderen nadenken en de nieuwe wereld van Nederlanders, mensen die zich nergens over verbazen, zich laten beïnvloeden en vooral wel zullen zien wanneer het zover is. De Nieuwe Wereld denkt (wanneer je dit nog denken kunt noemen): Na mij de zondvloed, we leven nog, ach en we zien wel… we hebben nog altijd de tv om ons aan vast te klampen en ga zo maar door. Het is een wereld van gebakken lucht geworden, zonder veel gedachten over een toekomst, die ons is afgenomen door onze regering, zij denkt wel voor u!
Martha N. schrijft niet meer, omdat het geen zin heeft. De “Linksen” winnen, de mensen die nog een greintje hersens hebben, worden monddood gemaakt.
Nemen we een lachende Mark Rutte, die even een foutje rechtzet en door het stof kruipt. Wat een nonsens, wat een idioot gezegde: “Door het stof kruipen”.
MARK RUTTE ZEGT SORRY!!! HET IS TOCH NIET TE GELOVEN! MET EEN LACHEND LEUGENACHTIG GEZICHT ZEGT HIJ SORRY VOOR DE VERKIEZINGSBELOFTEN,  DIE HIJ NIET WAAR HEEFT KUNNEN (WILLEN) MAKEN!
Gewoon weer wat losse kreten in de lucht gegooid, want daar trapt het volkje wel weer in. Mij is geleerd niets te beloven wat ik NIET waar kan maken! In mijn ogen is deze man een leugenaar, maar straks, bij de verkiezingen, zal hij wel weer winnen, zo niet zijn ploegmaat, de veilingmeester.
Mark Rutte: Hoe durft hij? Na het sorry zijn dus alle fouten vergeven en kunnen de bejaarden en zieken, van wie alles is afgenomen, weer vrolijk zijn. SORRY? Zoek het zelf maar uit mensen, wij doen goed aan anderen! Wij geven alles gratis weg aan anderen! Maar… ik zal geen valse voorspellingen meer doen! Ik beloof niets meer te beloven! Het leed is reeds geschied, het gebeurde en vele mensen zijn de dupe geworden, maar ja, sorry mensen… ik zal het niet meer doen.
Ha, nee, we zouden moeten weten waar we onderhand met deze regering aan toe zijn. Leugenachtige Rutte en consorten. U zou zich moeten schamen om zich lachend te verontschuldigen voor uw rommel.
De autochtone bevolking werd/wordt alles afgenomen, zodat vreemdelingen in luxe kunnen leven… ONS land dat volgepropt wordt met van alles en nog wat, waar de banen zienderogen verdwijnen, doch wanneer de verkiezingen er aan komen plotseling alles weer goed gaat en er niets aan de hand is. Hoe lang slikken we dit nog??
Alles wordt met een vrolijk kleurtje door de huurlingen van de media weer fraai voorgeschoteld. Wanneer ik dit alles lees moet ik kotsen. BAH.
Politici mogen liegen en bedriegen, zeggen sorry, kruipen door het stof (een hilarisch gezicht wanneer dit in werkelijkheid zou gebeuren), en dat is het… Ja, inderdaad zijn ze belachelijk, maar dat sluit niet uit dat ze heel gevaarlijk zijn voor de toekomst van ons eigen land en de autochtone kinderen die geboren worden in Nederland.
Samsom gaat ook diep door het stof en dan nog een heel mooie mop van Rutte. Tijdens een telefonisch gesprek met Erdoğan is hij als een echte kerel tekeer gegaan, een politicus die alles voor zijn vaderland en mensen overheeft: WIJ DULDEN GEEN BEMOEIENIS!
Zo, die zit hoor. Erdoğan is bleek weggetrokken. Man, kijk eens rond in je eigen land en doe je oogkleppen af. Wij dulden (moeten) alles van moslims, van Turken, van Marokkanen… Het barst hier van de moskeeën, maar ja, de verkiezingen komen eraan nietwaar en dan doe je effe stoer. Wie heeft dit gesprek gecontroleerd? Hij heeft zo vaak iets gezegd, alles was gebakken lucht. Turkse vrouwelijke agenten mogen een hoofddoekje dragen, nee wij dulden geen bemoeienis…
Goed, ik heb nu eveneens het recht verworven om SORRY te zeggen. Klaar, dus kan ik alles wat ik aan valse beloften (dat is gewoon liegen) en andere rottige dingen die ik heb begaan met een rustig geweten van mijn leugenachtige bochel achter mij laten. Heerlijk toch om met een gewetenloze regering te maken te hebben.
Een heel fijn gevoel is het voor mij dat wanneer ik een misdaad heb gedaan, ik er met een sorry en een beetje stof aan mijn broek vanaf kom! Het spijt me mensen, ik heb er genoeg van. Ik schrijf niet meer.
Ik blijf achter Geert Wilders staan. De PVV en volgelingen spreken de taal van ONS “Vaderland”. Met vriendelijke dank voor het lezen van mijn gedachten door de jaren heen. Ik wens jullie allen het beste en vooral een goede gezondheid.
Door:
Martha N.
(voor
www.ejbron.wordpress.com)
*


*
Lieve Nederlandse collega-blogger, ik smeek U op mijn blote knieën, geef het niet op. Sta vuist en voet de vane omtrent. Of liever, doe er nog een schepje boven op. Propageer de Heel-Nederlandse Gedachte, zodat onze landen weer spoedig verenigd kunnen zijn zoals ze dat ook historisch waren.
Wij spreken dezelfde taal, staan voor dezelfde gedachten, dezelfde eredienst. Nou ja, daar is in de loop der jaren wel wat sleet opgekomen, maar de eigenlijke ‘grondstof’ is dezelfde gebleven. Jullie zeggen ‘asjemenow’ en wij zeggen ndd. Of, enigszins sterker uitgedrukt: GVD, maar we bedoelen wel hetzelfde.
Ook op cultureel vlak hebben we alles gemeen. We hebben zelfs andere en betere Leiders die dezelfde politieke ideeën delen. Bij jullie wordt Wilders wel deels verketterd door zijn tegenstanders, maar zijn succes groeit met de dag, ja zelfs om het uur. Bij ons wordt het Vlaams belang letterlijk de tong uitgerukt door zijn tegenstanders. Zelfs hun groter geworden namaak-partij doet daaraan mee. Het wordt als een schurftige hond in een ‘cordon sanitaire’ opgesloten en monddood gemaakt.
Stel U voor, dat er PVV-leden zouden bestaan, die tegenover de Geert zouden argumenteren, dat moest hij zeggen dat morgen de zon weer al opstaan, ze hem dan nog daarin niet zouden steunen. Dat is nochtans wat die Dewever op het scherm in het gezicht slingerde van onze Tom TVG, de jonge zeer belovende nieuwe partijleider van het VB.
Lieve lieve collega: er blijft nog een lange weg te gaan. Maar een volk vergaat nooit. Een volk blijft altijd bestaan. Ongeknecht, onvereerd, voor Ourter en Heerd.
Doei!
*

*

Geen opmerkingen: