dinsdag 30 augustus 2016

3641



4/563 * - Islamitische 5de Colonnen in onze eigen gelederen -
.
DEEL 1
Woensdag 31 augustus
Zon 6u55-20u29
H Paulinus van Trier
*
3641 - WAT DAN ALS DE FEITEN ACHTERAF ONZE GLAZEN BOL IN HET GELIJK STELLEN???
*

*

*
Al jaar en dag kunt U bij ons, bloggers, de werkers van Het elfde Uur, lezen over een isalmitische 5de Colonne die stelselmatig, gestaag, traag maar zeker onze instellingen opvreet.
En ja, al die zwartkijkerij werd niet altijd in dank afgenomen. Zelfs niet bij de eigen vrienden, zij die klakkeloos geloofden wat ze dag-in-dag-uit ingelepeld werden. Het was allemaal zo erg niet. We overdreven. Die zaaiden paniek. Het zou onze tijd wel duren. Ja, zelfs, net als Geert Wilders in Nederland, zaaiden we haat omdat we overal die haat zagen. Dat was mensen tegen elkaar opzetten. Bewijs van zwaar onmenselijk racisme. Blinden voor de ‘verrijking’ hier gebracht door horen hopeloze stumperds. Islamfobie. Xenofoob. Ja, zelfs Neo Nazi’s.
Enfin, al die omschrijvingen die de Linkxe goegemeente zelf zeer goed kent (daar ze  die in gedachten zeer innig oefent en koestert), wil ze projecteren op hun tegenpartij. Voornaamste redenen daarvoor: de postjes. Het smeer dat afdruppelt van de tricolore kandeleer…..
En waar vinden we die ‘postjes’? Bij de twee ‘Staatsdragende’ maar nu uiteenvallende partijen… Hun poliepachtige vangarmen reiken nog altijd tot in de hoogste geledingen van onze samenleving. Met carrières als drietrapsraketten in het uitspansel der Europese ‘Instellingen’.

Tot de feiten voor eenieders ogen bewijzen dat het geen verzinsels zijn, dat de vijand al lang ‘binnen de poorten staat’. Of beter: hij woont zelfs in onze straat? Of hij staat, voor vele ouders, aan de deur om als schoonzoon te worden binnengelaten. Als we maar tolerant blijven zijn.
Dan wordt onze leefwereld zonder het te merken, ook wel ‘onderworpen’, genoeg om met dat soort indringers in vrede te leven. Als 1de of 3de rangsburgers…
Dat noem ik de politiek van de voldongen feiten. Ja Ja, het is allemaal ‘geschfftes Fresen’. Tenminste tot zo lang die de Duitsers die helleveeg Adolfina een schop onder de kont verkopen. Zodat die als Beëlzebub terug in de hel belandt. Waar ze vandaan komt.
*


GEPLUKT BIJ

*
Islamitische extremisten willen bij Duits leger voor de militaire training
*
Duitse leger wil rekruten laten screenen door inlichtingendienst
De Duitse overheid vermoedt dat islamitische extremisten zich proberen aan te sluiten bij de krijgsmacht, om op die manier militaire training te krijgen. Dat staat in een overheidsdocument dat is ingezien door zondagskrant Welt am Sonntag.
Om infiltratie door extremisten tegen te gaan wil de krijgsmacht rekruten voortaan laten doorlichten door de militaire inlichtingendienst. Daarvoor moeten dan wel de wetten die betrekking hebben op de krijgsmacht worden aangepast. Volgens de krant stemt het Duitse kabinet volgende week over de wetswijziging.
Via E.J Bron
*

*
Overal IS-indringers die in slagorde hier zijn binnengevaren, binnen gevlogen, binnengewandeld.
Toegegeven. Het wordt met het uur moeilijker om de boel te klaren.
Als voor een zieke de kanker zo hopeloos ver gevorderd is, begint de familie best aan de uitvaart te denken. Tenzij er een soort mirakel gebeurt.
Vroeger gebeurden de  mirakels als vanzelf. Ze konden met mensenverstand niet uitgelegd noch bevat worden. Moderne mirakels worden bevochten op het scherp van de snee.
Een mes dat verdomd goed zou snijden, is een Donald Trump. Hij is de wereldleider van het formaat dat we dringend nodig hebben. De kapitein op de brug die de tanker kan doen keren….



*

Geen opmerkingen: