donderdag 22 september 2016

3607



6/641 * - Serie aanslagen New York en de Leugenpers – 350.000 ‘vluchtelingen’ (meer op bevel van Obama) - Bombardement voedselhulp Aleppo -
.
DEEL3
22 SEPTEMBER 2016
HH. MAURITS en gezellen, H.THOMAS van VILLANUEVA
*
3707 - EN DE LEUGENGAZETTEN MAAR VOLHOUDEN  DAT ‘NOG NERGENS VASTSTAAT’ DAT DE ISLAM DE DADER(S) ZIJN
*

Dit is waarover het gaat!
*
*
Zelfs op dinsdag en zelfs op woensdag blijft men maar schrijven dat er nog niets vaststaat over wie er eventueel ‘verantwoordelijk’ zou zijn voor het mode-défilé der nieuwste springstoffen-mode in New York en New Yersey. Daar waar CNN, hun grote voorbeeld, reeds twee dagen paard en kar heeft genoemd. En dat zelfs in Amerika uit het ‘dagboek’ van de dader blijkt dat hij wegteert van verlangen naar het ‘martelaarschap’.
Wat ook opvalt, is dat Leugenkranten zelden hun bronnen prijs geven. De Sociale Media echter doen dat wel, zodat iedereen die ka  natrekken.  In Coburgia wordt daartoe zelfs het wettelijk beschermd ‘Brongeheim’ ingeroepen, zodat ze kunnen schrijven wat hen op een bepaald ogenblik best bevalt. De anderen daarentegen die de éne en ondeelbare waarheid verkondigen, maken die met naam en toenaam bekend. En laten het oordeel daarover aan de lezer over. Het is alleen spijtig dat die niet regelmatig in naam van de Persvrijheid, ook niet meteen de lijst publiceren van zij die hun eigen gedachtengoed voor de Universele Waarheid verkondigen.
*


GEPLUKT BIJ

*
Geplaatst op 19 september 2016 door E.J. Bron
Na de explosies in New York en New Jersey gaat de plaatselijke politie op dit moment van een actieve terreurcel uit, bericht NBC onder verwijzing naar politiekringen. Daarvoor hadden explosies in deze steden plaatsgevonden.
 “Enkele vertegenwoordigers van de politie hebben hun bezorgdheid geuit dat een actieve terreurcel, bestaande uit meerdere personen, in New York en New Jersey actief zou kunnen zijn”, aldus de zender.
Eén explosie vond zaterdagavond plaats in het westelijke stadsdeel Chesea. Volgens informatie van de politie vielen daarbij 29 gewonden, enkelen van hen zwaargewond.
In verband met deze explosie werd inmiddels de eerste verdachte geïdentificeerd. Daarbij gaat het om de “Amerikaanse staatsburger” Ahmad Rahami.
Een andere explosie vond plaats in de staat New Jersey. Bovendien werden in New York en New Jersey niet ontplofte springladingen ontdekt – twee buisbommen in New Jersey en een bom gemaakt van een snelkookpan, een mobiele telefoon en een kerstslinger in New York. Volgens CNN ging het in New Jersey om een rugzak met meerdere mogelijke buisbommen.
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.co
*


*
Somtijds is de nieuwsgaring zeer selectief. We zien en horen Obama verklaren dat de E.U. nog vòòr 31/12 het rond getal van 350.000 ‘oorlogsslachtoffers’ moet opnemen. Ja ja, en een deel daarvan moet opgenomen worden door Coburgia.
Voilà. Dat weten we dus weer eens.
No comment.
*

*
Maar dan is daar anderzijds het ‘staakt het vuren’ in Syrië, het gezamenlijk-werk van de USA en Rusland. Daar is o.a. het kapot gebombardeerde voedselkonvooi, medische hulpmiddelen en speelgoed voor de kinderen (!) van de Verenigde Naties  onderweg naar het verwoeste Aleppo. Een onmenselijke daad, dat zegt iedereen. Het ligt er vingerdik op wie de schuldigen zijn; de USA of Erdogan. Maar iedereen wijst naar Rusland. Omdat Rusland nu eenmaal voor alles overal en altijd de schuld krijgt. Enfin, de macht der gewoonte. Maar wat we lezen in alle soorten misdaadromans krijgt geen aandacht. Nameljk zoek eerst uit wie daarbij belang had, en U vindt de dader. Maar nu wordt de schijn gewekt dat Assad, de tiran die zijn eigen volk uitmoordt, de dader zou zijn.
*
Dat het dus de schuld zou kunnen zijn van de oorlogshitsers, mag zeker niet vermeld worden.
Want wie de neus schendt van de islam, schendt het aangezicht van de Zwarte Ongelukskater in het Witte Huis.

*

*

Geen opmerkingen: