donderdag 1 september 2016

3646



6/1154 * -De beste manier om bootvluchtelingen verkrachting af te leren…
.
DEEL 1
***
Donderdag 1 september 2016
Zon 6u57-20u27
H Egidius
Sint-Egidiusregen komt altijd ongelegen
*
3646 - STRAKS LOOPT OOK ENGELAND VOL MET ‘MISCHLINGEN’: HALF CHRISTEN EN HALF MOSLIM
*

Voorbeeld van Gesloten Asielzoekers Centrum van de Toekomst
*
*
‘Misschlingen’ waren in de anti-joodse Nazi-leer halfbloed-joden. Na deze honds brutale introductie (zie afbeelding) denk ik toch een woordje uitleg verschuldigd te zijn.
Eerst dacht ik dat het om pedicure (voetverzorging) ging. Maar bij nader toezien blijkt pedofilie niets met andermans voeten spelen te maken heeft, wel met andere andermans lichaamsdelen die ik hier liever niet nader omschrijf. Omdat er altijd kleine kinderen kunnen meelezen.
Al weet ik natuurlijk niet of dat soort zaken straks misschien ook al in ‘de nieuwe eindtermen’ zullen zitten. Want ik moet toegeven, dat het een heel stuk veiliger is dat soort enormiteiten juist te kunnen situeren, dan na 12 jaar les in Aardrijkskunde te weten wie of waar onder of boven ligt, de Steenbok- of de Kreeftskeerkring.
Voortgaande op wat er links en rechts te rapen valt, zouden  ’Zedenleer’ noch ‘werkelijkheidsonderricht’ op school toch niet de juiste benaderingen zijn.
Die gasten in Engeland zouden als ‘werkstraf’ voor mijn part eens ’n volle maand mogen opgesloten zitten in een varkensstal tussen een toom jonge zeugen met daaronder een paar beren van mannelijke varkens in volle puberteit. Daar zouden ze de kennis over de herkomst van hun walging voor varkensvlees met al hun eigen zintuigen kunnen vaststellen, maar wat meer is, voorgoed genezen zijn van hun vulgaire primitieve voortplantingsdriften.
Ik denk zelf, dat er dringend werk moet gemaakt worden van een verplichte inburgeringscursus voor elke nieuwe aangespoelde ‘vluchteling’. Wie eenmaal met de geur van en bronstige varkensbeer in de neus heeft gezeten, heeft voor de rest van zijn dagen genoeg van die dingen. Zie suggestie bij de afbeelding hier bovenaan.
Ter Attentie van Theo Francken: voorliggende suggestie is volledig gratis. Maar betreft zeker niet de huur van de levende varkensstal.
Ook dat laatste moet voor ’n Staatssecretaris in functie van zijn formaat geen bezwaar zijn. Want in elk Ministerie moten dat soort stallen gemakkelijk te vinden zijn.
*


GEPLUKT BIJ

*
Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland
*
Xander 31-08-2016 14:42
*
Kerk van Engeland verraadt christendom en verwelkomt islamitische jihadprediker - Na 1400 slachtoffers in Rotherham, waar ‘niets veranderd is’, een nieuw schandaal rond massaal kindermisbruik door moslimcriminelen in het Britse Telford


Christelijke straatpredikers in Telford brachten het massale misbruik van jonge Britse meisjes onder aandacht bij de politie, maar die deed daar net als in Rotherham aanvankelijk niets mee, omdat ook daar de daders Pakistaanse moslims zijn.
De leider van de ooit hoog in aanzien staande Kerk van Engeland, aartsbisschop Justin Welby van Canterbury, heeft op een schokkende manier het verraad van het Westerse christendom aan het oorspronkelijke geloof onderstreept door een Pakistaanse sheikh en jihadprediker, supporter van een Talibanleider die onlangs de gouverneur van Punjab vermoordde omdat die het opnam voor de zwaar vervolgde christenen in het land, van harte te verwelkomen. De toenadering tot en zelfs kniebuiging voor de in de Bijbel voorzegde ‘antichrist’ religie door Westerse kerken zal andere christenen sterken in hun overtuiging dat we in de laatste fase van de eindtijd zijn beland.

Christenen in Pakistan hebben het al tientallen jaren buitengewoon zwaar te verduren. Grote aantallen christelijke mannen, vrouwen en jonge kinderen worden door moslims tot harde slavernij gedwongen. Regelmatig worden er christenen vermoord, enkel vanwege hun geloof, en/of omdat moslims zich door hen ‘beledigd’ voelen, alleen maar vanwege het feit dat ze openlijk in het evangelie geloven en daarom Allah en Mohammed afwijzen.
De islamitische uitroeiingsoorlog tegen het christendom in het Midden Oosten en grote delen van Afrika weerhield de Kerk van Engeland er niet van om de Pakistaanse sheik Muhammad Naqib ur Rehman uit te nodigen op het Lambeth Paleis. De sheik, een openlijke supporter van de Taliban, die de moordenaar van gouverneur van Punjab op diens begravenis een ‘martelaar’ noemde, werd met alle egards ontvangen door aartsbisschop van Canterbury Justin Welby, de hoogste leider van de Kerk.
‘Waarom worden deze lafhartige mensen die moord en haat onderwijzen, toegelaten?’
De zoon van de vermoorde gouverneur, Shahbaz Taseer, reageerde ontdaan op de ontmoeting. ‘Deze mensen onderwijzen moord en haat. Ik vind het persoonlijk triest dat een land zoals Engeland deze lafhartige mensen binnenlaat... Waarom laten landen zoals de VS en het VK, die beweren dat ze aan het hoofd staan van de oorlog tegen terreur, mensen toe die olie gooien op het vuur waar ze geacht worden tegen te vechten?’
‘Zij steunden de moord op mijn vader Salmaan. De Britse regering zou hen moeten deporteren, en Pakistan zou hen onder de terreurwetten moeten vervolgen voor het aanzetten tot geweld... Ik vind het respectloos dat zo’n man ontvangen werd door de aartsbisschop. Mijn familie heeft altijd aan het front gestaan voor harmonie tussen de geloven, maar deze mensen zijn respectloos naar iedereen die daarover spreekt.’ (1)
Nieuw massaal moslim pedoschandaal
Ondertussen sleept het enorme islamitische pedofilieschandaal in Engeland zich nog steeds voort. Tussen 1997 en 2013 werden in Rotherham, door de media de ‘kinderseks hoofdstad van Brittannië’ genoemd, maar liefst 1400 jonge Engelse vrouwen en zelfs kinderen vanaf 11 jaar misbruikt, verkracht en geprostitueerd door een Pakistaanse moslimbende. De lokale politiek en politie was jarenlang op de hoogte, maar ondernam vanwege politieke-correctheid helemaal niets om het massale misbruik te stoppen.
Rotherham blijkt bepaald geen uitzondering te zijn geweest. Ook in Telford (Shropshire) zijn grote aantallen meisjes vanaf 13 jaar op dezelfde wijze misbruikt, verkracht en tot prostitutie gedwongen door voornamelijk Pakistaanse moslims (4). Straatpredikanten die hier al jaren getuige van waren, meldden dit aan de politie, maar die deed daar tot 2013 niets mee. Inmiddels is het politierapport over het schandaal 150 pagina’s lang (4). Volgens officiële cijfers staat het stadje met 15,1 kindermisbruik gevallen per 10.000 inwoners op de eerste plaats van ‘pedo steden’ in Groot Brittannië. (2)
En in Rotherham? Daar schijnt ‘niets veranderd’ te zijn. Sterker nog, recent verdween van het politiebureau op ‘mysterieuze’ wijze bewijs –waaronder een dagboek van een jong meisje dat jarenlang was misbruikt- tegen de criminele moslimbende. (3)

Xander
(1) IB Times (via Shoebat)
(2) Russia Today (via Shoebat)
(3) Express
(4) Mirror
*

*
Het is U misschien al opgevallen, maar ondergetekende houdt nogal wel van doortastende argumenten. Land-, tuin- en veeboeren zullen mij gemakkelijk gelijk geven. Zodat die, net als ondergetekende, de geur van mest kennen en er dus niet van houden.
PS:
Engelse tekst bij navraag gaarne ter beschikking. Voor de Burgemeester van London zelfs gratis, inclusief een geurmonster ten gerieve van zijn soortgenoten.
Niet dringen.
Want om islammers te weren, beschikt Vlaanderen over genoeg omvang in de varkensteelt om de Prachtlanden met één klap van hun verdwazing af te helpen. Wat meteen ook goed zou zijn voor onzen export. Pigs for oil.
*
*

*

Geen opmerkingen: