donderdag 1 september 2016

3649



9/1442 * - Duitse ‘Identitairen’ en Veilige Grenzen = veilige toekomst -
.

DEEL 4
***
Donderdag 1 september 2016
Zon 6u57-20u27
H Egidius
Sint-Egidiusregen komt altijd ongelegen
*
3649 - DE EFFECTIEVE RECONQUISTA IS AL GOED BEGONNEN IN DE GEESTEN
*

*
*
Duitsland is en blijft een raar land. Enerzijds is/was het de bakermat van de ideologie van Het Kwaad dat we kennen onder de naam van Socialistisch Nationalisme (de Nazi-leer), daarna werd het in een oogwenk veramerikaniseerd. Maar dat laatste was zonder de waard gerekend van de sluimerende ondergrond bij de Elite van datzelfde Socialisme. Een socialisme dat (oppervlakkig) witter dan wit scheen te zijn gewassen door hun spreekwoordelijke ‘Grundigkeit’. Alles was er zogezegd brandnieuw, maar als Kanselier werd het tenslotte wel Merkel, een vroegere DDR-aanhangster uit het Communistisch Oostblok als hoofd van de CDU, de Christen Democratische Unie.
En nu blijkt het al een tijdje dat de waard gerekend heeft zonder de eigenlijke waard, met name ‘Das Volk’. Datzelfde volk dat in 1989 de Berlijnse Muur kon doen vallen door dat zo te willen.
Wat er ook van zij: het woord ‘Reconquista’ is gevallen. Iets dat inderdaad nauw aansluit met de woordkeuze van de ISIS-Jihadisten van de Heilige Oorlog tegen de Kruisvaarders van het Westen.
Dat daarmee de indruk wordt gewekt, dat niet zij, maar het Westen (dat alleen zijn eigen grenzen verdedigt) de aanvallende partij zijn. Een moslim slimmigheidje dat nauw aansluit bij de Taqyuilla, de Heilige Bedotplicht van elke moslimmer. Ook van de meest ‘gematigde’….
En weet U, mensen als ondergetekende voelen zich vereerd als Kruisvaarder te worden gebrandmerkt. Alleen maar omdat de onze Outer en Heerd verdedigen enerzijds tegen de incestueuze moderniteit die anderzijds de meest achterlijke non-beschaving ter wereld binnenloodst om er zelf beter van te worden.
Ik moet toch op een of andere manier proberen, om het hele verhaal achter de figuur van die Gerard van Ruddervoorde, de 10de Grootmeester der Tempeliers, op te snorren. Ruddervoorde is nog altijd een landelijk half ingeslapen dorpje tussen Torhout en Brugge, hartje West-Vlaanderen. Vanzelfsprekend wordt diens levensgeschiedenis verborgen onder de korenmaat, want zijn wapenschild (De Leeuw en het Kruis) werden immers, vooral na de Franse Revolutie en 1830, bij het groot huisvuil gezet.
Had wijlen Hendrik Conscience die ‘zijn volk leerde lezen’, deze figuur maar als held gekozen als ‘Leeuw van Vlaanderen’ dan was Ruddervoorde nu misschien even bekend als Willem Tell in Zwitserland.
De Tempeliers spreken tot de verbeelding, dat is zeker. En wie Tempelridders zegt, zegt Kruisvaarders.
*


GEPLUKT BIJ
*
Geplaatst op 31 augustus 2016 door E.J. Bron
(Door: “Young German” – Vertaling: Theresa Geissler)

Veilige grenzen = veilige toekomst
*
Het Duitse journaille trekt van leer tegen de Identitairen en hun kortstondige beklimming van de Brandenburger Tor. Ze proberen daarbij elkaar te overtreffen in wie de grootste kwaadsprekerij en hetze of beledigingen over deze jonge mensen kan uitstorten. Totaal onverbloemd worden hier politieke activisten, die zich inzetten voor veilige grenzen en het recht van de volkeren op zelfbeschikking, gelijkgesteld met de moordenaars van Auschwitz. “Nazi’s bezetten de Brandenburger Tor,” schrijft de pers.
NAZI’S? Als de nazi’s de Brandenburger Tor bezet zouden hebben, zouden in Europa de dingen volkomen anders liggen. nazi’s, nationaalsocialisten dus, die een expansionistische, op racistische dogma´s gebaseerde politiek vertegenwoordigen, wier Sociaal-Darwinisme in hun wereldbeeld voor zwakke mensen en mensen van “inferieur ras” geen plaats zien, zijn er bijna helemaal niet meer. De nazi’s van vroeger al helemaal niet meer. Wat thans rondslentert, zijn de weerzinwekkende en armzalige resten van het nationaalsocialisme, die men als neonazi’s zou moeten betitelen. Echte nazi’s zijn er niet meer. Maar dat stoort de pers niet. Iedereen die in de woorden “veilige grenzen, veilige toekomst,” of “vaderland, vrijheid, traditie” ook maar een greintje waarheid voor zichzelf kan ontdekken, wordt vandaag de dag door de mediakliek gelijkgesteld met volksmoordenaars en oorlogshitsers. Ik kan me bijna beeldend voorstellen hoe verbeten de “journalisten” van de mainstream-pers op hun toetsenbord hameren om elkaar te overtreffen met de vreselijkste beledigingen.
Maar daarnaast schijnt het hen niet duidelijk te zijn dat ze schrijven vanuit een dunne, ideologische zeepbel, waarvan de wanden steeds smaller en breekbaarder worden. De nazi-knuppel werkt niet meer! Het is geen nationaalsocialistische eis om de grenzen te controleren en door middel van referenda over de toekomst van het eigen land te willen beslissen. In feite geloof ik dat de pers allang spreekt vanuit een minderheidspositie en slechts door haar mediale overgewicht en de macht van grote staatsorganen nog zoiets als vermeende interpretatiebevoegdheid over de politieke debatten in handen heeft. De bevolking, het Duitse volk en in principe heel Europa, staat in toenemende mate tegenover de multiculturalisten, de globalisten en wie maar in iedere hoek nazi’s wil zien en derhalve maar liever eens naar de dokter moest gaan.
Het journaille heeft het schot niet gehoord. Het heeft niet begrepen dat in Europa en in het hele Westen een keerpunt in de geschiedenis begonnen is. Of toekomstige historici de bezetting van de Brandenburger Tor door de Identitairen als een symbolisch moment van dit keerpunt zullen zien, weet ik niet. Maar het ‘momentum’ van de geschiedenis heeft een nieuwe koers ingeslagen! De voortekenen wijzen op storm. En het is een storm, die door de zelfvernietigende politiek van de huidige linksen en de vermeende conservatieve elites pas goed op gang werd gebracht. HUN falen is het dat dit ontwaken door heel Europa heen in gang heeft gezet. Men kan Identitairen media-effectief als nazi’s brandmerken. Maar wie dat doet, zet mensen die zich inzetten voor zinvolle eisen zoals controle aan de grenzen, nationale zelfbeschikking en behoud van tradities op één lijn met de moordenaars van Auschwitz. En dat is een fatale fout die de media en de politieke elites hier begaan. Zij denken het recht te hebben om miljoenen mensen in Europa te bekladden als nazi’s. En aangezien hen de feitelijke argumenten voor hun politiek van zelfmoord ontbreken, blijft hen niets anders over dan hun slijmerige verklikkerpraktijk. De regering en de media praten en regeren TEGEN een groot deel van de eigen bevolking en maken deze tot hun vijand.
Veilige grenzen, democratische referenda, behoud van de eigen identiteit en cultuur; dat zijn eisen waarmee niet slechts kleine minderheden zich kunnen identificeren. Miljoenen kunnen dat en het worden er elke dag meer. Zelfs veel van mijn linkse vrienden, waaruit mijn vriendenkring toch voor het grootste deel bestaat, zeggen besmuikt of soms ook openlijk dat de grenzen juist gecontroleerd zouden moeten worden en veel asielzoekers naar huis gestuurd. En alleen de angst om beklad te worden als nazi, de angst om je baan te verliezen, in de samenleving te worden uitgesloten of zelfs juridisch te worden vervolgd, weerhoudt ze ervan het luidop uit te spreken. En toch doen velen dat reeds. Ze spreken het uit! En als dan slechts de angst voor repressies en uitsluiting mensen er van kan weerhouden om voor hun mening uit te komen, dan zijn wij het hoogtepunt van dit systeem van de multiculturalisten te boven gekomen. Dan leeft dit systeem, en de mening die door dit systeem wordt uitgedragen, slechts nog door angst en angst alléén kan de mensen er niet eeuwig onder houden.
Ze hebben de boog eenvoudigweg te strak gespannen en begrijpen niet waarom zoveel mensen zich van hen afkeren en zich tot andere politieke dragers wenden. De ‘Reconquista’ begint in de eerste plaats in de hoofden van de mensen. En deze omwenteling van de geest is begonnen, omdat een toenemende mensenmassa de politieke doeleinden van zijn heersers niet meer wil en kan meedragen.
Een nieuwe tijd breekt aan in Europa en de enigen die dat niet snappen, zijn zij die samen met de oude tijd verdwijnen en worden vergeten.

Bron:
http://younggerman.de
Door: “Young German”
Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(
www.ejbron.wordpress.co
*

*
Het wachten op de Grote Sprong Voorwaarts is nu het succes van o.a. Marine La Plume in Frankrijk, die als ‘Oudste dochter van de Kerk’ de leidende rol van haar land weer kan herstellen die Frankrijk zoveel welstand heeft gebracht. Ook, binnen veilige grenzen kan Vlaanderen meedoen. En Nederland. En Engeland. En Hongarije. En Tsjechië. En Slovakije’. En Italië. En Rusland. En nog zoveel anderen.
Begrijpt U nu waarom ondergetekende zo gehecht is aan de afbeelding onderaan elk stule?
PS
Hoe snel en hoe grondig de islamisering toeslaat, was vandaag het onderwerp bij
Lees hieronder de inleidende tekst:
       “Ter vergelijking: “de hel van de keuken” in de Prachtlanden, in Afghanistan, Perzië, Irak, Libanon, Syrië, Turkije… toen Allahs volgelingen nog redelijke wezens waren.”

Dit is slechts een van de vele video’s….
*
Voor de eigenlijke bloedstillende reportages, verwijs ik naar de opgegeven site.
*
*

*


Geen opmerkingen: