donderdag 8 september 2016

3666




7/1365 * - Onverdoofd slachten was/is schering en inslag – Zijn beestenwagons de oplossing? -
.
DEEL 1
***
Donderdag 8 september
Zon 7u08-20u12
H Adriaan
*
3666 - COBURGUA LEEFT AL JAREN  ONDER DE SHARIA EN DE PERS VERDEDIGT DAT
*


Oefening baart kunst.
Eerst schapen (liefst geen geiten), dan ’ongelovige honden’
*

*
Met dat wat iedereen ondertussen van de islam weet, kunnen we niet alleen de zaken beter situeren, maar en ze zelfs …voorspellen. Zo is een vast onderdeel van dat systeem, hun zogezegde ‘religie’ genoemd, de Taqyilla, de onderduims door de Koran voorgeschreven veinzerij. De Heilige Plicht om boven alles en iedereen de hele leefwereld zowel openlijk als onderduims dievelings voor te bereiden op hun machtsovername. Liegen en valse voorwendselen zijn daartoe het beste middel. Liegen is namelijk een vast onderdeel van de Oosterse levenshouding. Vaak begeleid door verborgen binnenpretjes of regelrechte humor (*). Ondertussen blijven ze maar komen in steeds grotere aantallen …. Legaal en als ’t even kan, ook illegaal.
In dat laatste geval wordt de Wet even opzij gezet, en krijgen de betrokken het schriftelijk bevel het grondgebied te verlaten. Tot 10 keer toe, want luisteren doen ze niet. Integendeel, als 2 dames- Politie in Molenbeek (weeral Molenbeek) hen daarover ’n vraag durven stellen, worden die meteen met een slagersmes behandeld. En zeggen dat dat Molenbeek, volgens de Overheid, grondig ‘gezuiverd’ had moeten zijn….
Om actueel te blijven, en ook wel om de ‘verrijkers’ even voordien te doen doorgronden….
Neem nu de benaming van die moslim-hoogdag, het Offerfeest. Hoe kan, wat het wel betekent voor moslimmers, het ‘offeren’ van om het even welk dier een feest worden? Maar, na eeuwenlange afstomping, geeft niemand daar nog aandacht aan. Wat maakt dat het begrip, eenmaal ingelepeld, voor altijd deel is gaan uitmaken van hun Samenleving, die ontworpen is om in de plaats te komen van de onze. Neen, niet als vroeger, door middel van de wapens. Maar door langzame insijpeling, omdat wij menslievend zijn, en vooral vrijheid van ‘religie’ voorstaan. Op het lijf geschreven van elke ‘taqyïst’. Zelfs de ieder jaar wisselende datum van dat ‘Feest’ wordt ons voorgezegd door de islam zelf. Een zaak voor de Meesters, niet voor de ons, hun gastheren. En wij staan erbij en kijken er naar.
Integendeel, ieder jaar gaan er meer en meer stemmen op, om onze Kerkelijke Feestdagen in te ruilen voor die der ‘Verrijkers’.
En De Schandaard, die geeft geen kik. Ze gniffelen zelfs mee met deze ‘Verrijkers’ voor hun spitsvondigheid om deze keer te proberen met ‘tijdelijke vaste slachtvloeren’. Het is maar hoe men die dingen wil doen doordringen hé.  Die verraderskliek van de media doen er zelfs nog een schepje bovenop door de goed geplande onthulling van de al jaren binnengeslopen laksheid, om de wettelijke voorgeschreven slacht-normen te verwaarlozen en zelfs compleet te negeren.
Persoonlijk heb ik in m’n beroeps-carrière eens zware discussies gehad in een dossier waar de GezondheidsInspectie de zware investeringen van een nieuw vlees-verwerkend-bedrijf definitief had afgekeurd, omdat er kruisvijzen in de inox wanden van vloer tot plafond werden gebruikt , i.p.v. gewone vijzen met platte kop, waarvan de gleuf loodrecht diende te staan. Zodat er zich daar geen vuil kon in vergaren. Die instructie stond wel niet in de voorschriften, maar, zo zei de Inspecteur, dat was de logica zelf.
Die mensen zaten door tal van bijkomstigheden al op de rand van de faling, en hebben het dan maar opgegeven. De nieuwe eigenaars hebben er dan maar een weverij van gemaakt en het koppel heeft jarenlang zich krom gewerkt om hun schulden te betalen.
Maar overal jarenlang onverdoofd slachten, iets dat wettelijk verboden is, wordt ‘geduld’. Ter wille van de lieve vrede.  Waarschijnlijk naar het aloude CVP-Model, ‘in ’s Lands belang’, ‘voor de allerlaatste keer’ en ‘met de dood in het hart’.
En toppunt van de historie: ook deze verplichte vermelding wordt niet op de verpakking vermeld. Omdat er niemand naar vroeg.
*

(*) Spel of ernst: met de islammerij moet men altijd op zijn hoede zijn. Geput uit de alledaagsheid der dingen, het verhaal van die achtergelaten wagen in Parijs. Een gestolen klassewagen (Peugeot 607) vlak naast de Parijse Notre-Dame waar dagelijks een stroom toeristen bijeen zijn, met pinklichten aan, onbeheerd achterlaten… Parkeerverbod negeren? Dus komt de politie na verloop van tijd op de proppen. Ze vindt in de koffer 5 volle butaanflessen, en in de auto 1 (intussen) leeggelopen fles…. Oef, ademt de hele wereld opgelucht adem, want er was niet eens een ontstekings-mechanisme aanwezig… Maar in een gesloten ruimte was de kleinste vonk voldoende geweest om de gaswolk, en meteen daarop de 5 volle flessen, te doen ontploffen. Vindingrijk? Heel zeker. Maar ook stom. De kleinste vonk van een open deur, een voorbij wandelende roker, had genoeg kunnen geweest zijn.


GEPLUKT BIJ

*
Iedereen eet onverdoofd geslacht vlees
door Inge Ghijs Tweet
*
'Als een rund 450 kilo weegt, dan is 50 kilo bestemd voor de moslimmarkt. Maar voor die 50 kilo halal-vlees moeten we wel het hele rund onverdoofd slachten en dus komt de rest van het dier op de niet-moslimmarkt terecht.'
Bijna alle schapen, de helft van de kalveren en een behoorlijk deel van de runderen worden in ons land onverdoofd geslacht.
Enkele dagen voor het Offerfeest laait de discussie over het onverdoofd slachten van schapen op de tijdelijke slachtvloeren weer op. Maar onverdoofd slachten gebeurt het hele jaar door en niet alleen bij schapen.
Uit een bevraging in 2015 bij een representatief aantal slachthuizen in Vlaanderen blijkt dat 94 procent van de schapen, 48 procent van de kalveren en 21 procent van de runderen onverdoofd geslacht worden. Het vlees is bedoeld voor de moslim- en de joodse gemeenschap, maar een groot deel van dat vlees komt ook op de algemene Belgische markt terecht en wordt dus door niet-moslimconsumenten gekocht. Dat blijkt uit een rondvraag bij Vlaamse slachthuizen.
Omdat op het etiket niet vermeld moet worden of het vlees afkomstig is van verdoofd of onverdoofd slachten, zijn consumenten zich daar niet van bewust. ‘Moslims kopen een ander soort vlees, meestal willen zij het minderwaardige deel van het vlees. Als een rund 450 kilo weegt, dan is 50 kilo bestemd voor de moslimmarkt. Maar voor die 50 kilo halal-vlees moeten we wel het hele rund onverdoofd slachten en dus komt de rest van het dier op de niet-moslimmarkt terecht’, legt een veearts, die niet met naam genoemd wil worden, uit.
*

*
Had die aanslag in Parijs gelukt, dan was het hart van Parijs, de Notre-Dame, uit de ziel van elke Fransman gerukt. Parijs zou zonder dat eiland in de Seine met daarop de basiliek, Parijs nooit  meer Parijs zijn geweest.
En wat meer is, en vooral zou moeten doordringen, bij de Overheid: op ieder ogenblik van elke dag of elke nacht kan de (gematigde) islam toeslaan. Of wordt heel Europa herleid tot één grote jungle, zoals in Calais. Op die beperkte oppervlakte zijn er meer dan 10.000 zogezegd op doorreis zijnde islamisten. Die maar blijven komen.
Naarmate de Franse Overheid het probleem eindelijk en met tegengoesting wil opruimen, groeit de vrees dat het gevaar zich uitbreidt en verplaatst naar onze kust. Zodat alle Kanaal-havens vanaf Normandië tot Ter Schelling barsten van de ‘verrijkers’.
Tja, zegt Crombez dan we hebben inderdaad fouten gemaakt. Maar hij is te zeer begaan om in Hasselt rond Hilde Claes en haar corrupt stadsbestuur te redden wat er nog te redden valt. Zelf heeft hij dus geen tijd, zodat ‘anderen’ maar moeten proberen de gevolgen van die ‘fouten’ recht te zetten.
Maar hoe? Dat weet niemand. Zodat het abces blijft groeien. Tot het geweld uitbreekt en heel West-Europa meegesleurd wordt in een vernietigingsoorlog.
Tenzij er, zoals bij A.H., genoeg beestenwagons kunnen bijeen geschraapt worden, om de konvooien te doen rollen, terug naar de diverse landen van herkomst. Neen. Bedankt. Zending geweigerd.
Dat is wat boven de vertrek-perrons zou moeten staan, i.p.v. ‘Arbeit macht Frei’. Want van ‘arbeid’ hebben die gasten een broertje dood.
Dergelijke ‘zuivering’ zou meteen de werkloosheidsgetallen drastisch doen verminderen…. Iedereen zou op slag weer werk ‘vinden’. En, net als bij het verstoppertje spelen, wie niet ‘gedoken’ is, is er aan….
Ach Moeder, waarom hebben we toch zulke sullen van ‘Bestuurders’ gekozen….
*

*

Geen opmerkingen: