zaterdag 10 september 2016

3671



5/987 * - Weerom Islam-konkelfoezerij deze keer in Verviers bijna bejubeld wordt door de Pers – Wie niet tegen is, is voor -  Koop geen gazetten meer, bloggers werken gratis en schrijven daarenboven geen leugens om in hun onderhoud te voorzien-
.
DEEL 2
*
Zaterdag 10 september 2016
Zon 7u11-20u07
H Nicolaas van Tolentino
*
10/9/2008 Crash Lehmann Brothers.

Eigenlijk heeft het weinig zin om zich deze ongeluksdag te blijven herinneren want sedertdien is deze crisis gewoon blijven hangen. Net zoals deze van de ‘Jaren ’30 van vorige eeuw, de indirecte aanleiding voor de Tweede Wereld Oorlog. Ook toen was de crisis in Amerika begonnen…
Groot verschil: toen was het socialisme, op kop dat van A.H. in opmars. Nu is daar de opmars van de islammerij, die dezelfde destructieve maar hogere waarden in zich draagt. Onder het socialisme dat vandaag steeds verder wegzakt in de plooien van de Geschiedenis, was nog te leven, wat niet het geval is met die 1400 jaar oude achterlijke woestijn (non-)cultuur.
In 1938 slaagde Mussolini er bij de Conferentie van München nog is d gemoederen te bedaren, maar binnen het jaar dat volgde viel Duitsland Polen binnen en startte de cascade van oorlogsverklaringen. En begon de waanzin van de elkaar bevechtende ideologieën.
Groot verschil bij nu: de in alle landen voorkomende en spectaculair groeiende volkswil om binnen de eigen, desnoods te hertekenen, grenzen op eigen benen te staan. Dank zij de wereld der digitale communicatie, kunnen de ‘Machthebbers’ van het ogenblik niemand nog oren aannaaien. En dus is er hoop.
De vraag is maar of er nog tijd genoeg is….
*
3671 - HET IS GEWETEN WAAR HET SLANGENGEBROED WOONT EN TOCH LAAT MEN NA HET UIT TE ROKEN
*
Zeilen in de nieuwsgaring….

Over slechte en goede winden
*
*
In onderstaand artikel brengt HLN verslag uit over een wel zeer directe onmenselijke islam-dreiging voor nog meer aanslagen. Geen schijn van enige afkeuring, zodat we dus wel moeten besluiten dat men er zeer positief tegenover staat. Want wie niet tegen is, is voor. In een zaak van leven of dood voor velen onder ons valt er niet te kiezen.
Ook GVA heeft al positie gekozen het vandaag over de jammerlijke chaos die dreigt voor het Antwerpse Offerfeest. Een omschrijving die wellicht onbewust de ware aard van het beestje blootlegt.
Elders werd bekend gemaakt dat DS zou weggaan uit Groot-Bijgaarden. Allez, toch, om te beginnen alleen de drukkerij. Of deze verhuis al-dan-niet gebeurt met de staart tussen de poten, werd er niet bij gezegd. Hoeft ook niet, want de rest is zo klaar om mee ten onder te gaan.
Het is ondertussen wel duidelijk geworden aan welke dodelijke ziekte al die mooipraters lijden die op deze blog de gestalte hebben aangenomen van kletswijven. Ze lijden aan een de dodelijke virus van het zwaar gesubsidieerde hoogmoed syndroom. Één kritisch woord over de islammerij, en ze zijn op de kapblok van het multicularisme de kop kwijt.
*


GEPLUKT BIJ

*
Gewezen IS'er onthult hoe Verviers het centrum moet worden van nieuwe terreur in ons land
*
video "Wees niet verbaasd als de volgende aanslag in België wordt beraamd vanuit Verviers. Want het is een man uit die stad die de terreur moet organiseren. Hij verblijft in Irak en wordt daar klaargestoomd om de nieuwe Abaaoud te worden." Dat zegt een bron die zelf tot IS heeft behoord en beweert dat hij erbij was toen de eerste plannen werden gesmeed.
Gisteren meldden we nog hoe de geradicaliseerde moslimjongeren van Verviers voortdurend worden aangepord om tot de aanval over te gaan. "Probeer niet meer naar Syrië te komen, maar sla toe waar jullie zijn", zo luidt de boodschap waarmee ze op Facebook en Telegram worden bestookt. "Trek naar een winkelcentrum of een andere drukke plaats en gebruik kettingzagen als wapens."
Volgens de opgesloten imamszoon die dat aan de politie vertelde, worden er ook plannen gesmeed om een al te gematigde prediker te vermoorden. En het zouden Syriëstrijders uit Verviers zijn dat allemaal beramen en er uitvoerders voor zoeken in hun oude kennissenkring.
 "Dat laatste kan kloppen, want het is een man uit Verviers die centraal staat in de plannen die IS nog heeft met jullie land", vertelt ons een unieke bron. Het gaat om een man die kort geleden zelf nog tot IS behoorde en bij die terreurgroep in Libië zat. Het was daar dat er in de eerste helft van dit jaar nieuwe complotten tegen het Westen werden gesmeed. De man uit Verviers die daarbij betrokken was, is Tarik Jadaoun (28). Die verblijft zelf in Irak, maar stond geregeld in contact met Libië, zo blijkt uit een videogesprek dat de bron ons bezorgde en waarin Jadaoun met de aanslagplanners daar spreekt. Het complot werd verstoord toen IS haar Libische bolwerk vorige maand moest ontvluchten. "Maar de mensen die erachter zaten, zijn nog steeds actief", weet onze bron, "en ze zullen zeker proberen om hun plannen nog ten uitvoer te brengen."
*

*
Juist om reden van de heilige waarheid, moeten wij bloggers onze lezers ervan trachten te overtuigen, dat ze hun goede geld niet langer aan die achterklap-verkopers moeten besteden, maar eerder aan een gezond stuk vlees, liefst niet halal-geslacht en dus reglementair veilig en gezond op Uw bord gebracht.
Stond er in de gazetten dan niet, dat de minderwaardige halal-gedeelten van een kalf (op hun aandringen) voorbehouden waren voor de Aanbidders van het Gouden Kalf?
Wij bloggers werken ons de ziel uit ons lijf om op Joods-Christelijk-Humanistische gronden de waarheid, geheel de waarheid en niets dan de waarheid te verkondigen. En we doen dat gratis. In een wijd verspreid spectrum, voor elk wat wils.
Wij lopen de marathon om, niet lijk bij de Oude Grieken, de ziel uit ons lichaam te kopen in huichelachtige krantenartikels, maar wij gebruiken de snelweg van de digitalisering. Vrij als de wind en de zee, alleen begrensd door Gods Onenigheid.
En dat, Lieve Lezers, geeft ons vleugels.

*
*

Geen opmerkingen: