zondag 11 september 2016

3677


5/642 * - Wat prijkt daar nu boven op die Alpentop? -
.
DEEL 4
Zondag 11 september 2016
Zon 7u12-20u05
H Vinciana van Wintershoven
*
3677 - OVER SMAAK VALT NIET TE DISCUSSIËREN. WEL OVER OPVIEING

*
*
*
Kom, laten we maar zeggen dat dit het werk is van een geestes-gestoorde. Want er staat geen maat op die dwaasheid die, gezien de prestaties, het werk moet zijn van een cycloop. De man heeft heel zeker hulp van derden-reuzen gehad, en daarom zou het goed zijn hem aan handen en voeten gebonden naar die bergtop te vliegen, met de opdracht om als straf eigenhandig of eigenvoetig dat gevaarte terug naar beneden te slepen. Lukt hem dat niet binnen de 24 uur, dan wordt hij op de plaats waar hij zou gekomen zijn, vastgemaakt aan dat ‘kunstwerk’ om daar voor altijd te blijven staan. Uiteraard met gedoofde lichten.
De goegemeente zou er schande over schrijven, maar er zullen niet veel kandidaten meer zijn die hem willen nadoen. Indien, toch, kunnen we alleen maar zeggen: hoe meer hoe liever. Want eenmaal opgeruimd staat dat netjes…..
*


GEPLUKT BIJ
*
(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)
De Zwitserse “kunstenaar” Christian Meier (foto boven) plaatste zonder toestemming een drie meter hoge halvemaan op een bergtop in de Appenzeller Alpen, die zelfs licht geeft in het donker. Hij voelde de behoefte om een tegenpool af te geven tegen de traditionele kruisen op bergtoppen, motiveert hij zijn actie. Met behulp van een helikopter had hij het islamitische onderdrukkingssymbool naar de 2.140 meter hoge top laten transporteren. De mensen in het dorp aan de voet van de bergtop en bergwandelaars zijn verontwaardigd. Zij noemen het “kunstwerk” o.a. een “brutaliteit” en “ongehoorde smeerlapperij”.
De autoriteiten zijn ook niet blij met de oplichtende indringer op de berg en vrezen dat het licht niet alleen vals alarm zou kunnen veroorzaken, maar zien tegelijkertijd een gevaar voor de bergredders en informeerden de reddingsdienst over het niet toegestane licht op de berg. Ook zou de halvemaan nieuwsgierige kijkers naar de alleen voor ervaren bergbeklimmers toegankelijke plek kunnen lokken en zodoende mensenlevens kunnen bedreigen.
Maar daar staan zulke linkse idioten helemaal niet bij stil. “De motor voor dit project was mijn vreugde aan het provoceren. Een kunstwerk moet een te interpreteren openheid hebben, zodat je de mensen ertoe brengt vragen te stellen over hun zienswijze. Als dat gebeurt, maakt me dat blij”, aldus Meier tegenover de “Basler Zeitung”.
Provoceren en de waarden van het vaderland zoveel mogelijk te vervangen door een imperialistische, mens-verachtende geweldideologie maakt linksen “blij”. Het vernietigen van de eigen cultuur en alles wat vreemd is te vestigen, is een zich bij ons als een kankergezwel uitbreidend ideaal van linkse “goedmenschen”.
Roland Inauenn, de verantwoordelijke kantonvoorzitter, wil Meier weliswaar geen boete geven, maar hij eist van hem de halvemaan binnen een week weer te verwijderen.
*
De “Süddeutsche Zeitung”, die zich er maandag over opwond dat “rechts-extremen” (bedoeld werd de Identitaire Beweging) een afgezaagd kruis op eigen kosten en met gevaar voor eigen leven vervingen door een nieuw kruis, vindt het illegaal geplaatste islamsymbool nog niet eens bij benadering zo erg als het kruis van de Identitaire Beweging.

*

*
Kijk, dat noem ik pas schrijven voor de volksverheffing. Geen stuntelig gedoe van ‘t kan regenen of de zon kan schijnen, of over de vrijheid van expressie die heilig moet zijn.
Eigenlijk, in dit stadium van de moslim-invasie & moslim-bezetting is dit een daad van land- en hoogverraad. Waarop zelfs in dat vredelievend Zwitserland, de doodstraf zou moeten staan. Het is dus geen zaak meer van goede of slechte smaak, maar van puur en beredeneerd verraad, gepaard gaand met het te schande maken van de traditie om via het Kruis op de meeste bergtoppen te getuigen, dat daar de Christelijke Beschaving woont.

*

*





Geen opmerkingen: