dinsdag 13 september 2016

3681




5/776 * - verminderd dierenleed afgekocht met ‘giften’ -
.
DEEL 3
Maandag 12 september 2016
Zon 7u14-20u03
H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers
De gerst zaaien met Sinte-Wijt  is de gerst met zakken kwijt
*
3681 - OVER PLAATSVERVANGEND DIERENLEED AFGEKOCHT MET ‘GIFTEN’
*

*
*
Hierna, maar deze keer bij GVA, een verhelderende bijdrage over moslim-manipulatie direct in rechte lijn van de gespleten tong der theologen van de  Moslim Executievelingen.
Zij stellen vast dat elk jaar er minder en minder bezieling is voor het Offerfeest en dus leggen ze dat op hun manier uit. Uiteraard zonder de minste twijfel bevestigd door GVA.
Er wordt door GVA dus aangedrongen om dat te geloven, want weer valt er geen woord van kritiek te bespeuren. Ze zijn dus voor.
Ha ja, want de Joden doen dat ook, dat onverdoofd slachten, en daar rept niemand over. De quantum-theorie geldt hier niet eens.
Persoonlijk vind ik de aangehaalde geld-bewegingen van vervagende giften naar de thuislanden zeer verdacht. Vandaar komt er juist veel geld vandaan voor scholen, mosketen en imams te betalen, louter en alleen voor hun schone migranten-ogen, en ook dat moeten we geloven. Alles zonder de minste bijbedoelingen!
Mij lijkt het eerder dat er schapengeld naar daar gestuurd wordt, helemaal niet voor de armen daar, maar eerder voor de armen van de gewapende strijd om de islammerij verder op te leggen.
Beter zou zijn dat men daar de geiten als offerdier gebruikt. Het zou hun reputatie als geitenneukers ten zeerste ten goede komen.
Ja Ja. ‘Die Gedanken sind frei’. En iedereen gelooft ervan wat hij wil. Maar er zijn grenzen.
*

*


GEPLUKT BIJ
*
Moslimexecutieve maakt zich zorgen: “Nog nooit zo weinig schapen geslacht bij Offerfeest”
*
De Moslimexecutieve, de overkoepelende Belgische moslimorganisatie, maakt zich grote zorgen. Nooit eerder zullen bij het Offerfeest, dat vandaag wordt gevierd, zo weinig schapen worden geslacht als dit jaar.
“Normaal is het Offerfeest in ons land goed voor 36.000 slachtingen”, zegt ondervoorzitter Mohamed Achaibi van de Moslimexecutieve. “Vorig jaar waren dat er minder dan 10.000, en dit jaar zal het aantal nog een stúk lager liggen.”
Volgens Achaibi is de reden niet ver te zoeken. “Door de commotie rond het wel of niet verdoofd slachten, beslissen veel moslims om dan maar niet te slachten”, zegt hij. “En zij die het wel nog willen doen, moeten vaak een heel eind rijden.”
Zes slachthuizen
Het aantal slachthuizen is volgens Achaibi ook erg beperkt. “Er zijn door het verbod op onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren in Vlaanderen immers nog maar zes slachthuizen waar moslims onverdoofd kunnen slachten.”
Als noodoplossing brengen steeds meer moslims daarom hun offer in de vorm van een gift. Het geld gaat naar een goed doel, of wordt gebruikt om de onverdoofde slachting van een schaap in hun land van herkomst te financieren.
*

*
Ja, inderdaad, dat ‘offeren’ van schapen stamt uit de Joodse Bijbel, maar werd voor de woestijn-wilden lichtjes herwerkt door de Profeet. In een kleedje gestoken waar bloed en drek, liefst veel bloed, aan te pas komt. Maar de subtiliteit van het luisteren naar Hogere Machten is hier vervangen door het genot van doden om daarna over te gaan tot vreten van het gedode dier. In beide gevallen met het schaap als lijdend voorwerp. Klinkt barbaars en dat is het ook.
Het grote verschil is de tam-tam die er rond gemaakt wordt, naast de te slachten hoeveelheden. Moslimmers dringen ons hun eigen gewoonten op, gewoon uit gewoonte en met de bijbedoeling om van een mug een olifant te maken. Als ze maar hun zin krijgen.
Moslim-vertegenwoordigers verklappen zich onbewust, door te stellen dat ze niet als gelijke partners van de Overheid worden benaderd. Eerst beslist die Overheid om onverdoofd slachten te verbieden, en pas daarna gaan ze te rade bij de Heren Theologen. Anders gezegd: geen sprake van zich neerleggen bij de Besluiten van een democratisch verkozen Overheid, of van aanvaarden dat hun ‘religie’ niet boven onze Wetten gaat.
Oei Oei! Wat hen ik weer racistische praat verteld! Seffens wordt deze blog nog van het Net gehaald wegens groepsbelediging. Want weet U, als ingevolge van de fundamentele islam-leer een islammer  openlijk of zelfs in het diepste van zijn gedachten (in zijn houding) vindt dat U een ‘ongelovige’ hond en een varken bent, U dat als een ‘verrijking’ van Uw cultuur liet beschouwen.
Vinden dat zulks een onbehoorlijk gedrag zou zijn, is puur racisme en vreemdelingenhaat.
Ja zeg, “me hiel Aaantwaare, mor nie mê maa, hé!!!!”
En over achterlijkheid gesproken: in eigen rangen vinden we daarvan al meer dan genoeg exemplaren van de soort, zonder dat er nog moeten ingevoerd worden.
*

*

Geen opmerkingen: