woensdag 14 september 2016

3687




4/550 * - Het Slacht Feest: 1ste vervolg -
.
DEEL 4
*
Woensdag 14 september 2016
Zon 7u17-19u58
H Notburga, patrones van de vroedvrouwen en dienstboden
*
3687 - DIERENLEED, STOEF EN BLUF, GROOTHEIDSWAANZIN EN DHIMITUDE
*
Moe maar proper….
Daar is ‘têm, sè
*
*
GVA brengt hierna, als met spijt in het hart, zeer magertjes verslag uit over Dag één van grote ‘list’ van dat in extremis toegestaan Vast Slachthuis van Korte Duur.
Ik zal dan ook niet veel woorden vuil maken aan deze zaak. De Moslim Executie Raad heeft inderdaad ietsje te veel in zijn kaarten laten kijken….
*

*

GEPLUKT BIJ
*
Chaos op de slachtvloer: Op eerste dag slechts de helft van 700 schapen geslacht
Antwerpen 2060 - De eerste twee werkdagen van het Offerfeest-slachthuis aan de Lange Lobroekstraat zijn niet bepaald van een leien dakje gelopen. Het slachten liep grote vertraging op.

Aan het nieuwe slachthuis in de Lange Lobroekstraat liepen de wachttijden dinsdag flink op. Het slachthuis dat speciaal geopend werd voor het onverdoofd slachten van schapen voor het Offerfeest zal slechts drie dagen open zijn. De uitbaters hadden gepland om op de eerste dag, maandag, al zevenhonderd schapen te slachten. Dat lukte niet, wat voor vertragingen zorgde die ook gisteren nog voelbaar waren.
Voorzitter Ali Kaddouri en woordvoerder Houssin Ben Hadach wilden gisteren niet reageren toen we hen probeerden te contacteren. Aan televisiezender ATV deed Kaddouri wel zijn verhaal. “We zijn misschien wat te enthousiast geweest, een beetje te ambitieus”, liet Kaddouri optekenen. “We hadden gepland maandag zevenhonderd offerdieren te slachten. Op het einde van de dag zaten we slechts aan 350, de helft dus.”
Ongenoegen
Dat zorgde volgens Kaddouri voor ongenoegen bij de wachtende klanten. “Mensen waren misnoegd”, aldus Kaddouri. “En ik heb daar alle begrip voor. 350 mensen teleurstellen is niet niets, gelukkig waren de meesten begripvol, ik wil hen daarvoor bedanken. Ze mochten vandaag terugkomen.”  De schapen die normaal gezien dinsdag geslacht zouden worden, zullen woensdag in het slachthuis in Anderlecht geslacht worden.
Kaddouri geeft ook een veeg uit de pan aan het stadsbestuur. “Het is hun verantwoordelijkheid”, zegt hij. “Ze laten de burgers in de steek.”
Volgens de politie waren er tijdens het wachten aan het slachthuis geen noemenswaardige incidenten.
*

*
Als het signaal nu maar begrepen wordt. Zodat de Overheid eindelijk nu eens snapt wat wij bloggers al zo lang schrijven: een ijzeren vuist in een fluwelen handschoen.
Voor de échten onder ons, hoeft een ijzeren vuist in een roestvrij stalen handschoen. Omdat dat soort handschoenen het enige middel is dat islamisten begrijpen.
Om de vijand met gelijke wapens te bestrijden, is fluweel des duivels. Men kan nog 1.000 keer onbreekbaar glas installeren in de vertrekhal van elke vliegveld, het zal alleen maar tot gevolg hebben, dat die de volgende keren aan de binnenkant zullen vol hangen met afgerukte ledematen en ingewanden.
Het moet sterk op de lachspieren van de bommen-fabrikanten werken, te zien hoe de verkoop van huishoud-chemicaliën aan banden wordt gelegd. De zoveelste onwerkbare Wet, die de hulpeloosheid van onze ‘Bestierders’ bewijst.
Stel harde repressie in voor al wie verdacht of betrapt wordt voor alle soorten verkeerde dingen, en past die rigoureus toe. Deze keer ook ‘in ’s Lands belang’, ‘met de dood in het hart’ en ‘voor de allerlaatste keer’.
*

*

Geen opmerkingen: