maandag 19 september 2016

3697



7/1373 * - Frankrijk en Duitsland eindelijk op kop v/h peloton der Tweede Industriële Reconquista -‘Operatie Ronces’ kan op ieder ogenblik van start -
.
DEEL 1
*
18 SEPTEMBER 2016
H. JOZEF CAN CUPERTINO, Z.JAN VAN SINT-OMAARS
*
Zoals U ziet werd tijdelijk overgeschakeld naar de kalender uit Het Manneke van de Mane, zo oer-Vlaams als ’t maar kan.
U zult er geen spijt van krijgen…..
*
3697 - HET OGENBLIK DER WAARHEID NADERT. MAAR DAT MOGEN WE NOG NIET VERNEMEN
*
*
*
Het begint de Overheid te dagen. Neen, bijlage nog niet overal. En dus wordt het zo stil mogelijk gehouden. Lijk de Waalse Socialisten het ooit onder woorden brachten, als ze het hadden over de Ontspoorde Begroting: vanzelf gekomen en zal dus ook vanzelf wel weer weggaan. En toch al worden er af en toe ballonnetjes opgelaten.
Terwijl in Coburgia, dat dus niet het Vaderland wil zijn van de Vlamingen (niettegenstaande die in de meerderheid zijn) de Federale Regering altijd maar voort niet de degens maar de tongen kruist over het uitroepen van de ‘Noodtoestand’. Dit is de manier van samenleven die de Politie de macht zou geven om misdaden en aanslagen efficiënter te voorkomen. Ook in het gidsland dat Coburgia beweert te zijn, staat men op de drempel van de burgeroorlog. De zogezegde tumultueuze tegenbetoging tegen Voorpost in Gent bewijst het: met auto’s inrijden op de tegenstander, het werk van gedreven ‘geradicaliseerde’ Import-Turken. Van Die soort zouden er in Frankrijk minstens 15.000 zijn. Wat maakt dat de slachtingen binnenkort niet meer zullen bij te houden zijn. Waardoor ook daar het Leger zal moeten ingezet worden. Om aldus in Syrische toestanden terecht te komen.
Zelfs bij de Duitse Merel klinkt een nieuw lied. De Grote Bocht Voorwaarts is niet alleen genomen, maar is in volle uitvoering. Want in sommige steden vallen moslimjongeren zonder redenen de daar al eeuwen wonende Duitsers aan….
Het is dus bang afwachten, wetende dat… Molenbeek, het socialistisch bolwerk van de Grote Gids Moureau, nog maar eens het hoofdkwartier zal blijken te zijn van de gewapende opstand.
Molenbeek, dat tot enkele jaren terug, een eenvoudige Vlaamse voorstad van Brussel was met alleen maar gewone mensen met een Vlaamse reflex, die op Zondag naar de Mis gingen en alleen maar Vlaams spraken. Tot, samen met het socialisme, de verfransing toesloeg. Gevolgd door de overrompeling door de islam, die daar onder het alziend oog van de ‘Staatsdragende Partijen’ een verloederd maar dus veilig toevluchtsoord werd aangeboden.
Molenbeek, een gedroomd voorbeeld voor gans Vlaanderen, als we niet opletten om op korte tijd de stier bij de horens te vatten. Gewoon even aandacht voor de verwrongen gezichten van al die ‘jongeren’ daar als ze op straat komen, en U weet instinctmatig hoe laat het al is.
Xander duwt als Nederlander in onderstaand artikel zijn lezers met de neus in de pis, zoals dierenliefhebbers dat doen met jonge katjes. In buurland Duitsland zijn er méér moslims dan er in Nederland Nederlanders zijn. Maar daarover ongerust zijn in Coburgia? No way. Onze geniën van Grote Verlichte Verstanden zitten met hun gedachten nog bij de voorbije vakanties. Of als ze dan toch vooruitziende zijn, reeds bij het komende ‘Kerstreces’ dat hen in de verte toelacht. Terwijl ze ondertussen als tijdverdrijf een rondje commotie organiseren met bepaalde ingrediënten uit de Vlaamse Beweging.
Het begint er dus uit te zien, dat onze buurlanden zichzelf willen ‘schoonvegen.’ Voor de ‘Jungle van Calais’ zijn er al uitwijk-mogelijkheden voorzien langs de hele Noordzeekust tot kilometers diep in het binnenland, tot in voorbij Friesland en de Oostzee en de Baltische Staten. Zodat Europa zo goed als omsingeld is.
Het wachten bij ons in Coburgia is dus op de eerste sociale ‘onlusten’ die zullen losbarsten als de PS daartoe de tijd gekomen acht. De Politie zal dan reeds de handen vol hebben met deze Rode oproerkraaiers, zodat de moslims deze kans van hun leven zullen aanpakken.

*


GEPLUKT BIJ
*

*
Operatie Ronces: Franse regering bereidt zich voor op burgeroorlog tegen moslims’
*
Premier Valls: 15.000 radicale islamisten in Frankrijk, nieuwe terreuraanslagen onvermijdelijk –
Ook beginnende chaos in Duitsland: Tientallen moslimmigranten gaan in Bautzen op de vuist met Duitsers, M.E. moet ingrijpen – In 2015 in Duitsland al meer mensen met migrantenachtergrond dan Nederland inwoners heeft

*
Net als in bijna alle gebieden waar de islam wordt toegelaten begint ook ons continent langzaam maar zeker weg te zinken in chaos en anarchie.
De prominente Frans-Algerijnse auteur Éric Zemmour heeft tijdens een interview met RTL radio gezegd dat hoge bronnen bij de Overheid hem hebben verteld dat de regering zich voorbereidt op een burgeroorlog tegen de moslims in het land, met de bedoeling ‘het land schoon te vegen’. Het plan zou de naam ‘Operatie Ronces’ hebben gekregen, en zijn ontwikkeld op basis van de jarenlange ervaringen die het Israëlische leger heeft met het bestrijden van Palestijnse moslimterroristen. 

Eerder dit jaar waarschuwde het hoofd van de Franse veiligheidsdienst Patrick Calvar dat er nog maar een of twee grote islamitische terreuraanslagen voor nodig zijn om een burgeroorlog in het land te ontketenen. Calvars woorden lijken uiterst serieus genomen te zijn in Parijs. De talloze misdaden, aanslagen, rellen en door criminele islamitische bendes overheerste Franse wijken lijkt nu zelfs politiek correct ‘links’ te gortig geworden.
Zemmour, voormalig verslaggever bij Le Figaro en een verklaarde tegenstander van de massa immigratie, noemde Operatie Ronces dan ook een ‘nieuwe reconquista op eigen grondgebied’, oftewel het terugveroveren van hun eigen land door de Fransen. De auteur zou zich tevens baseren op een hoge bron bij de Franse legerleiding.
15.000 radicale moslims gaan nieuwe aanslagen plegen
Franse veiligheidstroepen bereiden zich al sinds vorig jaar voor op wijd verspreide sociale en maatschappelijke onrust, nu grote groepen moslimmigranten ook in kleinere steden en zelfs dorpen complete wijken terroriseren. Het in islamitische anarchie weggezonken Calais is dan ook beslist geen uitzondering.
Premier Manuel Valls erkende afgelopen week dat nieuwe terreuraanslagen onvermijdelijk zijn, mede omdat er al zeker 15.000 geradicaliseerde islamisten in Frankrijk zijn, die bereid zijn om grof geweld te plegen tegen de autochtone bevolking.
Bautzen: Tientallen moslimmigranten op de vuist met Duitsers
Ook Duitsland, waar nog zonder dat de honderdduizenden ‘vluchtelingen’ zijn meegerekend vorig jaar al 21% van de bevolking (17,1 miljoen mensen) en zelfs één derde van alle kinderen onder de 18 een migrantenachtergrond had (2), begint de chaos dankzij de massa immigratie langzaam maar zeker om zich heen te grijpen.
In de stad Bautzen viel woensdagavond een asielzoeker een 32 jarige Duitser met een gebroken bierfles aan, en stak hem in zijn hals en rug. Volgens lokale media is het al weken onrustig in de stad, omdat groepen van tientallen asielzoekers voortdurend mensen intimideren, lastig vallen en bedreigen.
De steekpartij deed de vrijwel dagelijkse ruzies met de autochtone bevolking escaleren. Zo’n 80 Duitsers waren het spuugzat en keerden zich tegen ongeveer 20 tot 30 ‘Syrische’ asielzoekers, en joegen ze weg. M.E. pelotons uit de verre omtrek, zelfs in Leipzig en Dresden, werden gealarmeerd, en moesten ingrijpen om de massale vechtpartij te doen stoppen. De moslims trokken zich vervolgens terug in een AZC. Toen de ambulance arriveerde om twee gewonden te behandelen, werd deze door de asielzoekers met stenen bekogeld. Nadat het medische personeel onder politiebescherming alsnog het terrein op kon, bleek een Libiër zijn verwondingen zelf te hebben toegebracht (3).

Xander
*

*

Maar neen, hoor! Zo’n vaart zal het niet lopen. Men heeft ons altijd officieel verzekerd, dat bij ons allen maar ‘gematigde moslims’ zijn binnen gelaten. Die zouden zelfs nog geen appel stelen die niet van hen is. En dan nog. Eerst moet de cycle-cross begonnen zijn, de laatste festivals afgewerkt, de voetbalcompetitie in volle gang zijn, zodat de Optima-zaak, de Panama Papers, de 4-daagse werkweek en de Fiscale Hervorming hun beslag kunnen krijgen. Anders geraken de Politici overwerkt. Er moeten ook nog eerst veel nieuwe (Rijks)scholen komen en de Begroting moet in evenwicht geraken. Er zijn veel te veel oude en dus nutteloze eters. Zodat de Schatkist diep onder nul moet gaan om de stortvloed binnenstromende legers te kunnen onderhouden. Maar geen probleem: in de crematoria kunnen de vuren ook dan nog blijven branden….
*

Pas daarna kunnen de wapens worden opgenomen door de rest van de nog overgebleven bevolking.

*

*

Geen opmerkingen: