dinsdag 20 september 2016

3700




6/874 * - Russisch-Amerikaans Bestand in Syrië via toevallige oorlogsmisdaad geschonden door... Amerika – Negen stafbommen in New Jersey -
.
DEEL 1
20 SEPTEMBER 2016
HH. MARTELAREN van KOREA, H. FILOGOON, H. FAUSTA

Deborah krijgt een SMSke van Matthias “voor joen trotseer ik de heetste vuren en doorkruis ik de wildste zeeën” – “awel” SMSt ze were, “binnen tien minuten aan het standbeeld van Jacob van Artevelde?” – “ pak er tien minuten bij,” krijgt Ze were, “want ‘t doet hier juste een endelijkste vlage!”
*
3700 - DE KERN WAAROM HET  GAAT KOMT STILLAAN BOVEN DRIJVEN

*
*
Geloof me: Obama zit met zijn oorlogsveringen in rare papieren! Zodanig dat men bij de Verenigde Staten van Europa en dus ook in Coburgia met grote problemen zit.  Komt daar nu ook nog bij de belabberde economische toestand in zijn land.
Enfin, het vat kan maar geven wat het inhoudt.
*
Obama in rare papieren? Dan moet De Schandaard, die iedere dag (zoals in de afbeelding hieronder, bij de kletskousen in kapmantel als eerste in de Krantenkoppen staat), is er haast bij om voor hem in het vuur te springen. Om  07 uur op zondagmorgen vertelde de radio reeds dat het duidelijk om een (schandalige) Amerikaanse schending van het Bestand in Syrië ging. Maar toch stond de dag daarop, op maandag onderstaand misleidend twijfel-artikel reeds vereeuwigd in de gazet. 
Verba volent, scripta menent….
*
Erg, zeer erg. De Leugenpers is klaarblijkelijk niet eens in staat om onder elkaar duidelijke afspraken te maken. Ze vertellen niet eens gelijke leugens. En vallen zo door de mand.
Obama heeft met dat bombardement op de regeringstroepen, dus duidelijk in zijn kaarten laten kijken, dat hoe dan ook de islam-burgeroorlog in Syrië moet in stand worden gehouden. En hij doet dat met minachting van zijn aan Rusland gegeven woord. Het moet hem dus hoog tot zeer hoog zitten…
Want de tijd dringt. Amper nog een goede 50 dagen, en het aanschijn der wereld zal veranderen met Obama bij het groot huisvuil. En vooral met Poetin die de dag zelf (zondag) in Rusland met klank herkozen wordt.
In dezelfde optiek waren er ondertussen ook de woorden van Donald Trump. Hij zei dat, als Hitlery, als die de oorlogswapens weg wilde uit de Amerikaanse Samenleving, ze dan best zou beginnen bij haar eigen lijfwachten…  and … we will see…
Deze simpele logica werd ons in de media overgebracht, als zou Trump haar met de dood zou hebben bedreigd. Wordt dat niet een beetje àl te duidelijk?
*

GEPLUKT BIJ
*
Tientallen doden door luchtaanval tijdens wapenstilstand Syrië
*
Volgens internationale bronnen zijn bij een luchtaanval in het oosten van Syrië tientallen doden gevallen. De aanval is het werk van de internationale coalitie, geleid door de Verenigde Staten.

De internationale coalitie tegen Islamitische Staat heeft zaterdag in Syrië het zuiden van Deir al-Zour luchtaanvallen uitgevoerd tegen wat gedacht werd een strijdstelling van jihadisten in Syrië te zijn. Aan deze operatie werd onmiddellijk een einde gemaakt van zodra Russische verantwoordelijken verwittigden dat het mogelijk Syrische militairen betrof.

Bij de luchtaanval op zijn tientallen soldaten van het Syrische leger omgekomen. De Russische minister van Defensie spreekt over 62 doden bij de aanval in Deir Al-Zor, het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten citeert een militaire bron en meldt dat er zeker 80 militairen omgekomen zijn. Dat meldt persagentschap Reuters.
De aanval op Deir Al-Zor komt enkele dagen nadat de Verenigde Staten en Rusland het eens werden over een wapenstilstand. Door zeven dagen lang niet te bombarderen zouden humanitaire organisaties hulp kunnen verlenen en voedsel sturen.

‘Flagrante agressie’

Rusland beweerde dat de luchtaanval tijdens een wapenstilstand het werk is van de internationale coalitie geleid door de Verenigde Staten. De Verenigde Staten hebben dat later bevestigd. 'De aanval werd uitgevoerd in een regio waar we in het verleden eerder aanvallen hebben uitgevoerd', meldt de Amerikaanse legertop. 'De leden van de coalitie hebben wel op voorhand de Russen geïnformeerd.'

'Syrië is een complex theater van operaties met verschillende militaire krachten en milities dicht bij elkaar. De coalitie richt nooit intentioneel naar een Syrische militaire eenheid', klinkt het.

Het Syrische leger meldt dat door deze ‘gevaarlijke daad van flagrante agressie’ het pad geëffend is voor terreurgroep Islamitische Staat. 'De coalitie gaat de omstandigheden van deze aanval onderzoeken en zien of er lessen uit kunnen getrokken worden.'
*

*
Ook op gelet dat in de USA de islam overal de druk op de ketel wat verhoogt? Die doen dat op hun gewone gluiperige manier, met aanslagen te kust en te keur. Uiteraard, wordt er nergens toegegeven of verband gelegd met de Amerikaanse buitenlandse politiek. Ondertussen zijn we bekend gemaakt met het bestaan van ‘stafbommen’ op loopwedstrijden. U toch ook? Zo maar ‘ontploffingen’ in N.York die bijna vanzelf zijn afgegaan. En de politie die zo maar een paternoster van maar liefst negen niet ontplofte bommen indekt in New Jersey. Snelkookpannen of ‘stafbommen’: wie zal het zeggen? De dader, een Afghaan met bommen die slecht afgaan, is gevat, zodat de politie deze keer geen sporen meer moet volgen. Hij werd afgeknald met maar één kogel. Want ook in Amerika zit men bijna op droog zaad….
*
Zal men de doodstraf durven toepassen?
*
Hoe gaat de Leugenpers dat nu weer uitleggen? 
*

*

Geen opmerkingen: