maandag 26 september 2016

3721



6/793 * - Katholieke priesters zijn aangeschoten wild in Mexico – Her-optreden LDD – godsdienst-vervolging in Europa ipv godsdienstvrijheid -
.
DEEL 3
MAANDAG  26 SEPTEMBER
HH. Cosmas en Damiaan, patroonheiligen van Dokters en Apothekers,
 Z. Maria van Oplinter,
*

Kleine Kevin komt thuis na zijn eerste schooldag in het tweede leerjaar. “Hoe is het geweest bij de meester?” wil moeder weten.  “Goed”, zegt hij, “maar ik peinze dat hij verzekers geen gemakkelijken is,” voegt hij er mysterieus aan toe.  “Wat bedoel je?” vraagt zijn moeder . “Wel,” zegt Kevin, “hij slaat terug!”
*
3721 - DE KORTSTE MAAR OOK MEEST DEFINITIEVE MANIER OM KERK EN STAAT TE SCHEIDEN
*

Als schadelijke insecten, werk voor de vliegenmepper
*
*

*
U moogt zeker niet onderstaand opiniërend artikel uit De Morgen niet lezen (alhoewel het de pap in de mond geeft) als een aansporing tot moord en doodslag.
Vooral de, zoals we bijna dagelijks kunnen vaststellen, op de uit hun eigen al ‘ge-radicaliseerde verrijkers’. Deze zouden dat wel eens - totaal niet zo bedoeld – van hun melk kunnen geraken. En overgaan tot de daad, zoals onlangs in dat kerkje van Etienne-du-Rouvray  in Frankrijk.
Maar het geeft de ‘‘Staat’ wel aan de meet een hele band-dikte  voor in de koers naar de Macht. De Franse Revolutie doodde de pastoors toen niet, maar sloeg ze in de ijzers naar de galeien, waar ze tenminste nog nuttig waren als (geboeide) domme werkkrachten aan de riemen der galjoenen.
*

Mooie vooruitzichten voor 2019
*
De islamisering en vervolgens de Sharia, binnen nog maar drie jaar meer: dus onze laatste kans is in 2018, met de Gemeenteraads-Verkiezingen.  Dat is, volgens het zeggen van JMDD (Jean Marie DeDecker) nog een eeuwigheid. Maar nu hij via zijn ‘colums’ en een écht boek met die verzamelde ontboezemingen van hem terug in beeld is gekomen, liggen zijn kansen breed opengesmeerd en veelbelovend voor hem. Waarbij wij hem in eigen naam alle succes dat enigszins mogelijk is, toewensen.
Zean-Marie is een man van weinig woorden en van nog veel minder ’n man van daden. Maar hij kan het goed zeggen en, wat meer is, wat hij zegt is gezonde boerenkost. Het grote verschil tussen deze West-Vlalming en de andere politici, is dat die oneindig veel meer zeggen dan hem maar even weinig verrichten als hem. Uitzondering gemaakt voor de BDWërs, die doen wat ze kunnen en vooral wat ze mogen.
Het wachten is dus op Godot.
*

*
Maar terug naar de Priester-moorden in het Land der sombrero’s. Nu pas begrijp ik waarom de toekomstige Amerikaanse President (met Gods hulp en vooral vele boterhammen) zijn Onderkant met Mexico wil afsluiten met hoge muren en dus ook met wachttorens met schietgaten. Drugs-maffia of islam-maffia: ze zijn alle twee te mijden als de Pest

*


GEPLUKT BIJ


Drie Mexicaanse priesters in een week vermoord
*
Priesters lijken hun leven niet meer zeker in Mexico. Gisteren werd langs de kant van de snelweg het lichaam gevonden van de vermiste rooms-katholieke priester Jose Alfredo Lopez Guillen. Dat brengt het aantal vermoorde priesters alleen deze week al op drie.

De man was vijf dagen eerder ontvoerd uit de parochie waar hij werkte, in de staat Michoacán, een van de gevaarlijkste gebieden in het land. Op diezelfde dag werden de lichamen van twee andere priesters aangetroffen in de staat Veracruz. Alle drie werden ze door middel van kogelschoten om het leven gebracht.

Autopsie wees uit dat Guillen al op de dag van zijn ontvoering werd doodgeschoten. Het aartsbisdom van Morelia maakte zijn ontvoering pas donderdag bekend. Kardinaal Alberto Suarez Inda, het hoofd van het aartsbisdom, smeekte in een videoboodschap nog voor zijn veilige terugkeer.
Gevaarlijker
De recente reeks moorden toont aan dat Mexico steeds gevaarlijker wordt voor geestelijken. Volgens het Catholic Multimedia Center (CMC) zijn er in totaal al 14 priesters vermoord in Mexico sinds president Enrique Pena Nieto er in december 2012 aan de macht kwam. Ook worden er nog steeds ontvoerde priesters vermist, zo meldt het Katholiek Nieuwsblad.
*

*

*
Af en toe ’n Zwartrok uit de weg ruimen: dat maakt de plaatsen vrij voor Nederlands –onkundige ‘islam-leraars’. Die op hun beurt ofwel uit Saoedi-Arabië bezoldigd worden ofwel door de Vlaamse Regering gesubsidieerd met belastinggeld.
Die dingen hebben een naam. Maar daar is de Pers nog niet opgekomen. Van ‘Godsdienst Vrijheid’ is het naar Godsdienst Vervolging’ gesukkeld. Godsdienst is een mensenrecht voor zoverre het de islam niet schaadt. Dit is net nog niet terug naar de catacomben-tijd, maar Gelovigen worden toch al ‘Ongelovige Honden’ genoemd die volgens de islamitische catechismus, net als Joden,  moeten afgeslacht worden waar ze zich ook bevinden. Want waar een moslims ooit gebeden heeft (of zijn oog op heeft laten vallen), dat land hoort voor eeuwig en een dag aan de Profeet toe.
*

*


Geen opmerkingen: