vrijdag 30 september 2016

3730



6/834 * Jan Achterhesp gaat met de luizenkam door de Brusselse wildernis – Het Kanaalplan is lucht- en waterdicht -
.
DEEL 2.
DONDERDAG  29  SEPTEMBER 2016
HH. Michaël, Gabriël, Rafaël: aartsengelen.

Jeroomke is aan ’t boffen in de schole.  “Mijn grootmoeder hee,” zegt hij, “ze heeft zij ne zware gouden ketting rond heure hals” – “Awel”, zegt Mielke, “mijn grootmoeder, hee, awel ze loopt zie los.”
*
3730 - HET MOLENBEEKS MOERAS DROOGLEGGEN IS HETZELFDE ALS DE PUT VULLEN ALS HET KALF VERDRONKEN IS.
*
Zou de Heer Minister weten, dat het…

Goedkoper is per dozijn?
*
*
Wat zeg ik: het Molenbeeks Moeras? Dat is toch maar bij manier van spreken zeker, want héél de Brusselse omgeving tot heinde en ver in de omtrek, is één grote wildgroei van islamitische ondergrondse aanvalstroepen.
Langs het Kanaal daar, dat ooit werd aangelegd met de bedoeling van Brussel, diep in het binnenland, een échte diepzee-haven te maken, is daar langs beide kanten versierd met papieren windmolentjes, om het geheel een feestelijk aanzien te geven. Molentjes aan de beek…. Molenbeek! Waar haalt men het uit?!
Zelfs onze Verlichte Grote Verstanden zijn ineens (zeer laattijdig) tot datzelfde besluit gekomen. Molenbeek is een mierennest van corrupte Socialisten onder de beschermende hand van de PS. En de proppen subsidies die Jan Achterhesp van de Vlaams Nationalisten probeert in het gat te steken om de kloof te dichten, helpen niet. Hee die actie zijn kosten op het sterfhuis. En wat meer is: het is een herhaling van de valstrik, als tijdens de Bezetting. Toen moesten de Vlaamse Nationalisten de ‘oorlogsburgemeesters’ leveren omdat de belgicisten zich toen liever verstopten. Om na de oorlog al die ‘collaborateurs’ voor de Krijgsraad en de executiepaal te slepen.
*

Land of Hope and Glory
*
Maar allee, goed, als dat vuile jobke maar netjes opgekuist wordt. Zo dat ons Land eindelijk aan ons wordt teruggegeven, nadat de Rode Kameraden het decennia lang hebben laten verloederen.
Maar dat de Heer Minister van Binnenlandse Zaakjes maar goed uit zijn doppen kijkt. Eenmaal opgekuist zal die vliegen waar ook de borstels staan. En dan mag hij nog van geluk spreken ook, om daarbij niet vogelvrij verklaard te worden, zoals de Vlaams Nationalisten van destijds…
*

*


GEPLUKT BIJ 



*
57 staatsgevaarlijke individuen geïdentificeerd in Molenbeek’
Bron: Belga
*
Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft de eerste resultaten van het Kanaalplan voorgesteld. Dat moet radicalisering, gewelddadig extremisme en terrorisme in de Kanaalzone in en naast Brussel tegengaan. Het werd een half jaar geleden gestart en zal nog worden uitgebreid, zei de minister op Bruzz.

Dankzij het Kanaalplan zijn politie- en geheime diensten er volgens Jambon in geslaagd 57 staatsgevaarlijke mensen te identificeren in Sint-Jans-Molenbeek. Zij worden nu nauwgezet opgevolgd via de zogenaamde lijst van het OCAD, waarbij alle relevante diensten worden ingezet. Die groep van 57 is samengesteld uit vooral teruggekeerde Syriëstrijders, 27 onder hen zijn geradicaliseerden waarvan men denkt dat ze op het punt staan te vertrekken.
Daarnaast verrichtte de politie in het kader van het plan meer dan 5.000 huiszoekingen. ‘Want PS-burgemeester Schepmans (van Molenbeek) had geen helder idee van wie waar precies woonde’, aldus de minister. De huiszoekingen resulteerden in 600 registerschrappingen.
Uitbreiding
Naast individuen worden ook vzw’s, moskeeën en hele organisaties bestudeerd. ‘Vaak zijn het dekmantels voor criminele activiteiten zoals drugshandel en gokcircuits’, verklaarde Jambon. Ook die organisaties zijn geïdentificeerd en worden nu nauw in het oog gehouden.
De minister wil het Kanaalplan verder uitbreiden naar vijf andere gemeenten, omwille van het succes en om te voorkomen dat de criminaliteit zich nu verplaatst naar andere gemeenten. Gesprekken met de respectievelijke burgemeesters en korpschefs zijn al aan de gang. Tegen eind dit jaar komen er ook 120 extra politiemensen op het terrein. Ook de gerechtelijke politie wordt met 180 man versterkt, wat het totaal op 300 extra politiemensen brengt, besloot Jan Jambon.
*

*
*

Dat was/is dus het Kanaalplan, dat van IS-Molenbeek terug het oer-degelijk en vooral Christelijke Molenbeek van de H. Sint-Jan zal maken. Bourka-loos islam-vrij  en dus vrij van Kalasjnikovs.
Althans, dat is de bedoeling.
Maar helaas, tussen de droom van Jan Jambon en de daad van de Gerechtelijke Politie staan Wetten in de weg, en praktische bezwaren.
Die ‘Kanaalzone’ moet uitgebreid worden tot en met het Schumanplein en het Euro- Parlement.  U moet weten, dat Brussel voor niets of niemand staat, valt of halt houdt. Brussel, dat wenst op gelijke hoogte te staan en met gelijke égards te worden behandeld als Washington, waaraan het de hand reikt. Want via die denkbeeldige lijn, wordt de wereld beheerst.
Dat gezegd zijnde, wordt de perimeter van de Kanaalzone uitgebreid tot in de Polders. De manschappen snellen toe, en wonder boven wonder: de islam houdt zich koest.
*

*
Stilte voor de storm? Of zouden er geen luizen meer overgebleven zijn? Feit is wel, dat in Heusden-Zolder in de Kempen, een dodelijke schurft-ziekte in opgedoken. En dat is dichter bij het Albertkanaal en dus zoals we weten, beter geschikt om invallers af te slaan.
*

*



Geen opmerkingen: