dinsdag 11 oktober 2016

3776



5/761 * - Syrië op het wereldtoneel - s
.
DEEL 2.
DINSDAG 11  OKTOBER  2016

H. GOMMAAR VAN LIER: ridder aan het hof van Pepijn de Korte en volgens de  legende stichter van Lier,  patroon van al wie met een breuk te kampen heeft.

3776 – MERKEL, DE ARABIEREN ALS OBAMA VRIENDJES WILLEN RUSLAND EEN FERME HAK ZETTEN

Dat de Saoudi’s rare kwasten zijn, weten we al van de tijd toen Mekka nog vrij was van al die Profeet aanhangers. Volgens Wikipedia leefden daar toen totaal andere woestijnrovers. En toen waren al die ‘bodemschatten’ nog gewoon teer en pietrol, want het ‘kraken’ ervan zou nog vele honderden jaren op zich laten wachten. Geen wonder dat men daar toen leefde niet alleen van jacht en visvangst, maar meestal nog van roven, plunderen, moorden en brangen. Allemaal gewoonten die uit dat volk nog altijd niet weg te bombarderen zijn…
En zo komt het, dat er een band bestaat tussen veroveraars onder elkaar: Duitsland (die de laatste 100 jaar al vier keer in de fout is gegaan), en de collega’s die rijk geworden zijn met pietrol.
En dan duikt daar ineens de Russische Tsaar op, de baas van een uitgestrekt wereldrijk, dat met het goddeloos communisme nu wel zijn les heeft gekregen. Die bezit nog veel grotere bodemschatten dan de Saoudi’s en de Amerikaanse cowboys samen. Die wil hij persé verkopen, daar waar de Araben dat tot nu toe deden. Namelijk bij ons. En overal elders in Europa.
De Russische Beer heeft verduldig liggen afwachten, tot hij in Syrië zo maar ineens de bal kon binnentrappen.
Het enige dat hij moet doen, is wat oorlogsmateriaal gaan droppen, zodat de Araben daar geen ondergrondse leidingen kunnen maken om hun pietrol-vuiligheid via Syrië en Turkije naar Europa te pompen. Daar moet ergens geschrift over bestaan, dat die Assad best zou aanblijven, zodat de Poet de kans krijgt om de Araben uit Europa weg te koteren.
Alleen hebben die Araben (ze weten wel waarom) de Amerikaanse cowboys ingehuurd ten einde samen de wereld te kunnen veroveren, met het islam-systeem als geheim wapen….
Onder de mom van ‘religie’, U weet wel: in naam van de gebenedijde  godsdienstvrijheid willen die overal vaste voet in huis krijgen.
En dat is, beste vrienden, waar het allemaal om draait….G, G & G, weet U nog?

GEPLUKT BIJ
Vanwege Syrië: Saoedi´s eisen EU-sancties tegen Rusland
Door: Marco Maier

*
Angela Merkel en de Saoedische koning Salman.
Omdat Rusland de door Saoedi-Arabië gefinancierde radicaalislamitische milities bestrijdt, dient de EU alsjeblieft maar even nieuwe sancties te besluiten. Dit eiste de woordvoerster van die radicaalislamitische militie-organisatie die door Riyad werd opgericht.

contra-magazine

De woordvoerster van het “hoge Onderhandelingscomité”, een door Saoedi-Arabië opgerichte organisatie – die zogenaamde Syrische oppositiegroepen moet vertegenwoordigen, maar veelmeer een vertegenwoordiging van die huurlingenmilities is die door Saoedi-Arabië, Qatar, Turkije enz. gefinancierd worden – eiste volgens het Turkse persbureau Anadolu sancties tegen Rusland.

“Rusland heeft zich herhaaldelijk niet aan het volkerenrecht in Syrië gehouden en heeft een volledige minachting van een echter diplomatieke oplossing voor het conflict getoond (…). De EU heeft met succes sancties aan Rusland opgelegd in verband met haar rol in de Oekraïne, en het is ook in het belang van Europa om alle mogelijkheden ter beëindiging van de catastrofe in Syrië en diens globale gevolgen – de vluchtelingencrisis en de bedreiging door de terreur – uit te putten. De EU moet dringend doelgerichte sancties instellen tegen Russische ambtenaren en ondernemingen, die rechtstreeks willekeurig op de burgerbevolking, de civiele infrastructuur en de medische instellingen gericht zijn en het Assad-regime financieel ondersteunen”, aldus de woordvoerster Bassma Kodmani.

De vertegenwoordigster van Saoedi-Arabië kan voor haar plan op ondersteuning bij bondskanselier Merkel hopen. Deze had onlangs nog nieuwe sancties tegen Rusland in het spel gebracht en daarbij eveneens Syrië als voorwendsel gebruikt. Want de successen van het Syrische leger bij de bestrijding van radicale islamieten en terroristen zijn alleen mogelijk dankzij de omvangrijke hulp van Moskou. Maar precies deze radicale islamieten en terroristen willen zowel de Amerikanen (inclusief EU-vazallentroep) als de Arabieren (inclusief Turkije) in Syrië aan de macht brengen.
Bron:
www.contra-magazin.com Door: Marco Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
*
Waar het allemaal om gaat, is om grondgebied. Waarbij buurmans gras altijd groener is.
Het mensdom telt nu bijna 11 miljard koppen. De aardkloot is nochtans groot genoeg voor veel meer. Maar iedereen wil op de beste plaatsjes zitten en daarom slaat men elkaars koppen in.
Er blijft nog een lange weg te gaan, vooraleer dat overal is doorgedrongen. Maar als het ooit zo ver komt, dan leven we opnieuw in een Aards Paradijs….      
*

*



Geen opmerkingen: