maandag 28 november 2016

3870



.
DINSDAG  29  NOVEMBER 2016

H. RADBOUD VAN UTRECHT, H. SATURNINUS, O.-L.-VROUWE VAN BEAURAING: zou verschenen zijn in 1932 aan vier meisjes en één jongen.

*
Bij de politie rinkelt de alarmtelefoon. “Help!” krast een hese stem, “kom alstublieft gauw, er is een kat bij mij binnen!” – “Luister eens, moet ge daarvoor de politie roepen?  Met wie spreek ik eigenlijk?” vraagt de wachtmeester.  Deze hoort dan aan de andere kant: “met de papegaai!”
*
3870 - DE LAATSE STREEPJES MARXISME ZIJN AAN HET VERBLEKEN        


Een lappendeken van historische landsstreken….
*
De vorige eeuw heeft van onze samenleving één groot van bloed druipend schilderij gemaakt. In al onze landen, dichtbij en heinde en ver was er telkens één constante: de uit de duim gezogen Leer van Marx. Want uit het onmenselijk Communisme sproot eerst lichtjes gemilderd door de zachtere benadering ervan, het Socialisme, dat ofwel uitmondde in het Fascisme of in het Nazisme, omdat daar telkens misbruik werd gemaakt van het goede in ons aller Nationalisme. Mussolini was eerst een opstandig socialistisch schoolmeestertje, en Hitler was de kleine Korporaal die dacht het onrecht de Duitsers aangedaan in de vorige oorlog te mogen wreken.
Praalgraf van Benito Andrea Mussolini in zijn geboortedorp Predappio. A.H. daarentegen heeft geen gedenk-graf en dus spookt diens ziel nog altijd ergens rond
**
Misschien worden na deze inleiding de wenkbrauwen gefronst, want het begrip ‘Nationalisme’ is al die tijd dermate misbruikt, dat de meeste mensen zich er bijna automatisch willen van distantiëren. Omdat hen ingefluisterd wordt dat nationalisme gelijk staat met veroveringszucht. Wat het juist niet is. Het échte nationalisme stopt aan de eigen landsgrenzen. Als die eigen grenzen overschreden worden, is dat geen nationalisme meer, maar imperialisme. Tot de mensen diep in hun hart beseffen, dat nationalisme eigenlijk gaat over hun eigen Gezin, hun eigen Kinderen, hun eigen Goederen, hun eigen Cultuur, hun eigen Tradities. Dan komt zonder nadenken, bijna als op automatische piloot, spontaan de enige juiste reactie: we moeten samen er iets aan doen. De Nieuwe Leer van het ‘Globalisme’ is niets meer dan nog maar eens een variante van het Marxisme, gedragen door het islam-expansionisme.
Maar het begrip van de massa is langzaam, ze volgt deze gedachtengang wel, maar de achterdocht blijft. Die wordt zelfs aangewakkerd door de als politiek-correcte slogans van zij die zienderogen merken dat hun inhalerig leventje voorbij is. Ze schrokken zich al een bult toen begin dit jaar de Britten afhaakten van hun utopische her-interpretatie  van  de Linxe denkbeelden, om via een Marxistische impuls het kontheffers-systeem te ver-spreiden. Een jaar nadien proberen ze, langs weerskanten van Het Kanaal, de klok terug te draaien.  Want het werd nog erger voor hen: Amerika koos totaal verkeerd voor het Gezond Verstand. Ook daar is men wanhopig aan het proberen om het tij te doen keren. Want iedere keer zijn ze ‘gepakt’ door hun eigen uithangbord: de democratie die ze voor hun eigen kar spannen zoals het hen best uitkomt.
En daar is nu sedert deze nacht bijgekomen: Fillon in Frankrijk, ‘Oer-Conservatief’ en ‘Christelijk’, twee hoogstaande kwaliteiten waar zij van gruwen. Met in hun achterhoofd, dat het Front National nu toch niet meer in een zetel naar het Élysée zal gedragen worden. Of juist wel: wat Fillon vertelt, is puur nationalisme en dat is juist koren op de molen van Marine Le Pen.
En zeggen dat de klassieke achterdoenders in coburgia daar nu staan met hun mond vol tanden: rederneren zoals de succesvolle Fillon wil zeggen bruggen bouwen naar… Het Vlaams Belang.
En ‘Brussel’ stelt wanhopig vast dat het met Christelijke Hongarije dezelfde kant uitgaat. Meer zelfs, dat land vecht op de barricaden om de Islam daar weer weg te krijgen. Ongedisciplineerd kiest het niet alleen voor ‘Eigen Volk Eerst’, maar voor ‘Alleen maar Eigen Volk’.
Nigel Farage, de EU-rebel, werd als eerste ontvangen door Donald Trump.  En erger, veel erger: Trump, de ‘president elect’ werd als eerste gefeliciteerd door de Vladimir Poetin, de ‘Rebel Elect’ die het jarenlange oorlogs-stoken van ‘Brussel’ heeft kunnen weerstaan.
De lijn is duidelijk: de volkeren (Rusland, de Oostbloklanden) die het hardst te verduren kregen onder het Marxisme, blijken er hartsgrondig van genoeg te hebben…
Maar de gevestigde ‘kleurpartijen’ in Coburgia blijken hardleers te zijn. Ze doen er alles aan, om de beste leerlingen van de klas te zijn, waar Islam en Marx samen gedoceerd worden. Dat de Openbare Opinie, met enige vertraging bijgetreden door de (inhalige) Pers, luistert naar Vlaams ‘erfvijand’, zien ze wel, maar ze blijven dat negeren. Mag ook niet verwonderen, want ze zijn… achteruitkijkspiegel-rijders.
Mooi meegenomen, is het niet? Want zo surft het Vlaams Belang op hoge golven recht-toe recht-aan naar de volgende verkiezingen…
*

*
Eerste Hongaarse gemeente verbiedt moskeeën en hoofddoekjes
Hongaarse premier Orban blijft Brussel weerstaan en zegt dat alle illegale immigranten in Europa weer terug naar hun eigen landen moeten worden gestuurd – ‘Leven in Europese landen die nu moslimmigranten toelaten zal over een paar jaar voorgoed veranderen’
Burgemeester Toroczkai speelde onlangs in de korte video ‘Boodschap aan illegale immigranten in Hongarije’ waarin hij samen met een aantal stevig gebouwde mannen in auto’s, op motoren, paarden en zelfs in een helikopter migranten probeert af te schrikken om de grens over te steken.
De Hongaarse premier Viktor Orban heeft opnieuw duidelijk gemaakt dat zijn land niet zal meewerken aan het Brusselse migranten-verdelingsplan. Hij onderstreepte andermaal dat Hongarije volledig de controle wil behouden over wie wel en wie niet tot het land wordt toegelaten. Illegalen moeten sowieso terug naar hun eigen landen worden gestuurd, waarbij (moslim)migranten worden bedoeld die zonder papieren de grens zijn overgestoken – met andere woorden: bijna allemaal. Ondertussen heeft de eerste Hongaarse gemeente besloten om alle openlijke uitingen van de islam te verbieden, inclusief moskeeën en hoofddoekjes.
Verbod op moskeeën en hoofddoekjes
Het gaat nog maar om een klein dorp met iets meer dan 4100 inwoners, maar het begin is er. De gemeenteraad van Assotthalom, vlakbij de stad Szeged en de grens met Servië, heeft bijna unaniem ingestemd met een voorstel om alle publieke uitingen van de islam te verbieden, inclusief de bouw van moskeeën, de islamitische muezzin gebedsoproep, en het dragen van hoofddoekjes, sluiers en boerka’s. Daarnaast werd ook openlijke promotie voor het homohuwelijk in de ban gedaan.
Hiermee verdedigen wij ons thuisland’
‘In plaats van het zoeken naar een zondebok bied ik een onmiddellijke oplossing, een verdediging tegen de gedwongen massale herplaatsing (van migranten) door Brussel,’ verklaarde burgemeester Laszlo Toroczkai. ‘Met dit actiepakket verdedigen wij onze gemeenschap en onze tradities tegen dit herplaatsingsplan. Om ons thuisland te verdedigen hoeft de rest van de gemeentes in Hongarije ons preventieve pakket alleen nog maar over te nemen.’
In oktober stemde 98,3% van de opgekomen Hongaarse kiezers tegen het EU-verdelingsplan. Het referendum werd echter geboycot door de oppositie, waardoor de minimale opkomst van 50% om het geldig te maken net niet gehaald werd.
‘Bescherming tegen migratie en het extreme Westerse liberalisme’

De maatregelen zullen Hongarije ‘beschermen tegen twee heidense invloeden: migratie uit het zuiden, en het extreme liberalisme uit het Westen,’ vervolgde Toroczkai, die behoort tot de nationalistische Jobbik partij, die als voornaamste doel heeft de Hongaarse cultuur te bewaren en te beschermen.

De partij wordt in Europese media om die reden nogal eens ‘extreemrechts’ genoemd en beschuldigd van antisemitisme en racisme, wat nu juist de belangrijkste kenmerken zijn van de haatdragende islamitische ideologie die met de komst van miljoenen moslimmigranten een verwoestende impact op onze ooit vrije, tolerante en stabiele samenleving zal hebben.

‘Ster’ in video om illegale migranten af te schrikken

Toroczkai is tevens de leider van de ’64-Landen jeugdbeweging, die ernaar streeft om de gebieden die Hongarije in het verleden is kwijtgeraakt aan onder andere Roemenië, Servië, Kroatië, Polen en Slowakije, weer terug te claimen. Hij liet tevens een video maken waarin grote gespierde mannen op motoren, in auto’s, op paarden en in een helikopter illegale migranten afschrikken. Premier Orban stelde al eens voor om alle illegale migranten op een eiland voor de kust van Afrika te dumpen. (1)

‘Leven in landen die migranten toelaten zal over een paar jaar voorgoed veranderen’
Op een persconferentie in Servië herhaalde Orban dat Hongarije er alles aan zal doen om ‘iedere migrant in staat te stellen om vanuit Europa naar zijn eigen land terug te keren, en ervoor te zorgen dat niemand hier illegaal kan komen en blijven. Wij willen de situatie meester zijn, en ons eigen lot bepalen. Wij accepteren geen dictaat uit Brussel, dat ons wil vertellen met wie wij in ons eigen land moeten samenleven! Dat is onacceptabel. Dit moet ons eigen besluit zijn.’
Over de razendsnelle islamisering van West en Noord Europa: ‘Wat migranten betreft kan een fout niet meer gecorrigeerd worden. In de landen waar massaal migranten aankomen zal het leven veranderen. Wellicht niet in één dag, maar over een paar jaar zal het veranderen. Onze kleinkinderen zullen ons vragen: Waarom hebben jullie onze  landen laten veranderen? Waarom hebben jullie Europa laten veranderen?’

Pact tussen linksgroen, links-liberaal en islam valt toekomst vrije burgers aan
Het onuitgesproken antwoord is dat het bestaan en de toekomst van iedere vrijheidslievende Europese burger wordt aangevallen door het politiek-correcte pact tussen linksgroen, links-liberaal en islam, wier gezamenlijke haat tegen de Joods-christelijke wortels van de Europese samenleving groter is dan de afkeer van elkaars hemelsbreed verschillende principes.
Wat ze verder gemeen hebben is de wens om niet alleen het leven, maar ook de mening en zelfs het denken van ieder mens vanaf de wieg tot het graf te willen kunnen bepalen, en alle ‘afwijkingen’ te kunnen bestraffen of uitbannen, zodat er één grote eenheidsgemeenschap ontstaat. Verschil is dat de islam deze gemeenschap, de ‘ummah’, totaal wil onderwerpen aan de wetten van Allah en Mohammed, en linksgroen/linksliberaal aan de wetten van het globalisme. Voor beide ideologieën geldt dat voor ‘conservatief’ (/ christelijk), ‘rechts’ (/ klassiek liberaal) en ‘populisme’ (/ nationalisme) geen plaats meer mag zijn.
Xander
*
Toegegeven: we beleven spannende tijden. Een mens zou er nog lyrisch door worden.
Temeer daar de tsjeven resoluut de verkeerde kant oprijden: ze rijden daarvoor zelfs helemaal aan de linkerkant van de weg. Nu nog de klop van de hamer krijgen, als de ARCO-gedupeerden de enige juiste conclusie trekken en als Femelaar Peeters in Antwerpen zichzelf en de Partij te pletter rijdt.
Zo blijft er voor de Grote Leider alleen nog de vlucht vooruit, recht in de uitgestoken armen van Tom Vangrieken. Wat helemaal niet mag verwonderen, na de trip van Dewinter naar.. Griekenland.


Geen opmerkingen: