zondag 4 december 2016

3890


6/838 * - Spaanse bootvluchtelingen veilig aan land gebracht op de verkeerde stranden
.
ZONDAG 4  DECEMBER  2016
December, rijp met wind in ’t westen,
maakt neuzen rood, doet stenen bersten.

3890      - ZE KUNNEN ERGER DAN DE WILDSTE VOLKSSTAMMEN TER WERELD   HET MOORDEN NIET LATEN          
Het vluchtelingenprobleem?
Dit is de finale oplossing
*
Als er al een verschil zou zijn tussen de Marxistische wereldverbeteraars en de menseneters van zelfs nog niet eens ‘ontdekte’ wilde volksstammen, dan is het alleen dat zij hun slachtoffers niet persoonlijk oppeuzelen.
We kunnen gemakkelijk het rijtje nagaan: het volstaat hun namen af te roepen om de miljarden individuele mensen een voor een te zien sterven: Mohammed, Stalin, Hitler, Pol Pot, Mao, Fideel, Nelson, Barack, enz. En effectief: de laatste daarvan spreken we zelfs aan met de voornaam, danig  vertrouwd zijn we met hen. Wat echter niets uitmaakt voor de doodsangst in de ogen van hun slachtoffers. Als we daar de islamitische woestijn-rovers nog bijrekenen die als ‘eenzame wolven’ onze samenleving terroriseren, kunnen we gerust stellen dat de dood heden ten dage aan huis wordt besteld en toegepast. Het doet me zelfs denken aan de scharesliep, de bakker of de beenhouwer, die vroeger  hun marchandise aan huis kwamen brengen bij altijd dezelfde klanten.
Er is in mijn ogen niet het minste verschil tussen hen en Matteo, Angela, François, Guy en hoe ze verder ook mogen heten: allemaal zeggen ze natuurlijk de hele wereld te willen verbeteren, maar ze beginnen met hun eigen kleine wereld naar hun hand te zetten.
*

Bijna 100 migranten uit zee gehaald voor de Spaanse kust
03-12-16, 22.00u - Bron: Belga

Bij verschillende reddingsoperaties voor de Spaanse kust zijn vandaag in totaal 92 migranten uit zee opgepikt, terwijl 22 anderen werden ontdekt in een vrachtwagen aan de grensovergang met de Spaanse enclave Mellila in Noord-Afrika. Dat hebben de Guardia Civil en de reddingsdiensten medegedeeld.
De migranten zouden onderweg zijn geweest in vijf nauwelijks zeewaardige vaartuigen. Er zijn er 63 afkomstig van de Afrikaanse sub-Sahara, maar hun nationaliteit werd niet gepreciseerd, en 29 van hen zijn Algerijnen. In afwachting van hun overdracht aan de politie, bekommerde het Rode Kruis zich over hen.
De opvarenden van drie van die vaartuigen werden gered door handelsschepen die gevolg hadden gegeven aan een noodoproep. Een bootje met tien mensen uit de sub-Sahara werd onderschept in de Straat van Gibraltar, een andere voor de kust van Malaga, met 53 mensen aan boord; 49 mannen, drie vrouwen en een kind, allen afkomstig uit de sub-Sahara. De reddingsoperaties verliepen door de hoge zee erg moeizaam.
De derde boot met aan boord negen Algerijnen, waarvan er vijf minderjarig waren, werd gepraaid voor de kust van Torrevieja in het zuidoosten van het land. Een vierde boot werd gelokaliseerd voor Cabo de Gata, met 11 mensen aan boord die werden overgebracht naar de havenstad Almeria in Andaloesië. De Guardia Civil onderschepte tot slot een bootje met 9 Algerijnse migranten.
*
In Spanje is de tijd van Generaal Franco nog niet zo heel ver weg. Ook hij was een tiran die toendertijd in de ogen van de Slinxen geen vlieg zou kwaad gedaan hebben. Integendeel, zij klapten in de handen toen Hitler hem ging helpen door diens vijanden te gaan bombarderen in de ‘Spaanse Burgeroorlog’(1936-1939). We kennen allemaal ‘de Guernica’, het beroemde schilderij van Pablo Picasso, maar voor de meesten van ons is daarmee de kous af.
Gelukkig voor het verdere verloop van WO II, weigerde Franco achteraf om Hitler de gevraagde wederdienst te verlenen, door halsstarrig de As Rome-Berlijn via Madrid te laden omleiden. Resultaat: het slot bleef op de deur zitten van de Gibraltar, de toegang tot de Middellandse Zee.
Ik herinner me uit mijn jonge jaren nog altijd de straatzanger van het dorp, die na de Hoogmis het volk rond zich verzamelde voor ‘De Spaanse Vluchteling’.  Flarden van dat tranerig verhaal duiken nog altijd in m’n hoofd op, zoals ‘Nooit heb’k een mens of een dier iets misdaan. Ziet mij aan, arme Spaanse vluchteling’.
*
En dat is precies wat ik bij deze aanklaag. Ook de huidige ‘wereldleiders’ zijn als de ‘Rattenvangers van Hamelen’: ze lokken mensen uit een veilig, soms wel primitief Afrikaans bestaan, naar de voor hen onvoorstelbare rijkdommen van anderen op het Europees Vasteland, in de eerste plaats tot meerdere eer en glorie van henzelf. Eenmaal die ontheemden dan onderweg zijn, draait de komedie op volle toeren. De vertreklanden wassen hun handen in onschuld en de aankomstlanden vergaan in de miserie waar ze nooit om gevraagd hebben.
En neen, dit is geen inbreuk op de ‘mensenrechten’, het is de harde lastige weg naar beter, naar de geglobaliseerde Linxe eenheidsworst met een snuifje islam-zout en gepeperd met stromen opgedroogde mensentranen.
En ja, waar er gehakt wordt, vallen er spaanders….

PS
Dat dergelijke volksmenners het goed menen met hun slachtoffers, vindt zelfs haar bevestiging in hun familienamen. De ‘Hemelse Heinrich Himmler’ was toch diegene die vooral de Joden naar de ‘Himmel’ zond? Een echte Himmler dus, die bijna eigenhandig hemelvaarten regelde…




Geen opmerkingen: