zondag 4 december 2016

3892



6/948 * - Rechts Actueel  en Vlaams Belang volgen van minuut tot minuut wat in Oostenrijk gebeurt…
.
ZONDAG 4  DECEMBER  2016
December, rijp met wind in ’t westen,
maakt neuzen rood, doet stenen bersten.

3892 - OOSTENRIJK NEEMT DE WAPENS OP ZOALS HET IN DE MARSEILLAISE WORDT GEZONGEN          

*
*
Het is een vergissing die tot in de Hemel reikt, dat Links ‘een woord dat ze zelf hebben gekozen’, alle anderen blijft voor ‘Rechts’ verslijten.  Die zijn niet rechts, niet links, maar gewoon zichzelf. Zij jagen geen vluchtige denkbeelden en wereldrevoluties na: ze zijn gewoon wie God hen heeft geschapen. Waarheidslievend dat wel. Het is net zo eenvoudig als met de rechterhand iemand openhartig begroeten.
Antropologen merken zelfs op, dat dit, met de open uitgestoken rechterhand, ooit het bewijs was geen wapens te verbergen…. En komt daar, in deze moderne tijden nog bij, dat de linkerhand in de moslimwereld (buiten voor toiletbezoek) voor heel wat anders gebruikt wordt…
Het Vlaams Belang surft dus, zoals U ziet in de laatste peilingen, op dezelfde gunstige wind als de FPÖ. Het is een wervelwind die alle versleten huisjes zal wegblazen, net zoals de Clinton Clan in de USA werd weggeblazen. Naar het schijnt zou zelfs Donald Trump ervoor uit zijn bed blijven, om als eerste zijn splinternieuwe Collega, President Norbert Hofer te feliciteren. Misschien gebruiken die twee daarbij zelfs hun eigen moedertaal, want Trump zal zijn eigen moedertaal nog wel niet vergeten zijn… hij heeft die nog geleerd toen hij als zuigeling bij zijn grootvader op diens knie paardje mocht rijden.
Dat Oostenrijk zal te wapen lopen, zoals waarvoor de Marseillaise toe oproept, is zo goed als uitgesloten. ‘Aux armes, Citoyens’, dat is iets voor binnen een paar maanden, als Slinx in La Douce France dar ook in de touwen hangt om in het zand te bijten, en dat niet zomaar wil aanvaarden.
Mensen met gezond verstand bij ons hebben ondertussen ook al hun kiesintenties bekend gemaakt. Want vandaag wordt er een bladzijde omgedraaid in het Boek van de Nieuwste Tijden. De tijd van beloven is voorbij, zowel enerzijds als voortaan . Wat we niet krijgen, pakken we dan maar zelf: de Vrijheid.
*


*

Oostenrijk kiest zondag President:
REACT gaat voor het eerst LIVE!
door RechtsActueel

Zondag houdt de politiek-correcte lobby zijn hart vast, want Oostenrijk trekt naar de stembus voor de verkiezing van een president. De eerste ronde zorgde voor nog twee overblijvende kandidaten: Norbert Hofer van de vaderlandslievende rechtse FPÖ, en Van Der Bellen van links. In de tweede ronde in mei van dit jaar haalde Van Der Bellen het nipt, met 30.000 stemmen meer, maar het Grondwettelijk Hof van Oostenrijk vernietigde de kiesronde wegens gesjoemel met de uitgebrachte stemmen per brief. En dus volgt nu zondag de beslissende stemronde. In Oost-Europa regeren al tal van vaderlandslievende staatshoofden, zoals Viktor Orban in Hongarije, maar met een FPO-winst in Oostenrijk zou ook voor het eerst een West-Europees land de weg van het globalisme verlaten.
De verslaggeving van de leugenpers is in de aanloop naar de verkiezing van Donald Trump zo ondermaats en ergerlijk links gebleken, dat REACT er écht de buik van vol heeft en nu zondag voor het eerst zijn eigen programma organiseert om de Oostenrijkse verkiezingen te verslaan. Vanaf 14 uur is iedereen welkom in zaal Van Maerlant, Van Maerlantstraat 14 in Antwerpen, om er op groot scherm de beelden, berichten, eerste prognoses en later de resultaten vanuit Oostenrijk te volgen. Oostenrijkse hapjes, ‘schnaps’ en muziek zorgen voor de juiste sfeer.

Vanuit een lokale studio gaat REACT LIVE via Facebook, met commentaar van hoofdredacteur Bert Deckers en van Rob Verreycken, politiek adviseur in het Europees Parlement in Brussel. Zij krijgen al zeker LIVE het gezelschap van volksvertegenwoordiger Jan Penris, volksvertegenwoordiger Filip Dewinter en Vlaams Parlementslid en voorzitter van Vlaams Belang Tom Van Grieken.  (En als er in de loop van de dag nog andere interessante mensen binnenwandelen, dan halen we die natuurlijk ook voor de camera.)
Zal het er even professioneel uitzien als de peperdure shows van een openbare omroep als de VRT? Zal het technisch allemaal van de eerste keer vlekkeloos lopen?  Natuurlijk niet, want REACT wordt gemaakt door vrijwilligers. Maar u zal wél de relevante feiten horen, en de reactie zien en horen van de politici die een relevante visie hebben, want met de FPÖ van Norbert Hofer nauw samenwerken. Zonder cordons;  zonder censuur,  zonder hatelijke vooringenomenheid van journalisten; zonder nodeloos vijandig kruisverhoor.

Kom het mee volgen, of volg het LIVE via Facebook!
*
Neen; de komende nacht wordt geen 2de ‘Nacht der lange Messen’ zoals die keer toen de Duitse Socialist Adolf Hitler zijn eigen vrienden in de hoogste rangen der S.A. (de waakhonden van de Partij) laffelijk liet vermoorden. Omdat die zogezegd homoseksueel waren. Wat nog waar was op de koop toe…. Maar met de Hoogste Leider, Ernest Röhm, kreeg die toch compassie. Hij liet hem de volgende morgen, 2 Juli 1934 in zijn cel een geladen pistool brengen, met maar één kogel. Zodat die geen ongelukken zou doen, greinsde hij. Röhm stierf met het ‘Heil Hitler’ op zijn lippen…

**
Zo ziet U maar, dat Linxen omwille van de Macht, zelfs elkaar de rechterhand reiken om des te beter te kunnen uithalen. Maar ja, wie maalt daarom, zo lang ze het maar kunnen blijven uitleggen. In Bruxellabad is het niet anders. Maar het mag niet uitkomen.
O, ik heb toch niet teveel gezegd, zeker? Want zolang die van het ACW niet vastzitten, blijven ze bij hoog en bij laag volhouden dat zij geen dieven zijn. Ze hebben alleen, lijk Hitler deed met Röhm, belet dat de ARCO-spaarders zouden overdrijven. Want die van het ACW stelen niet alleen eigendommen en ander vastgoed, maar ze belasten wat de noeste werker nog enigszins heeft kunnen sparen.


Geen opmerkingen: