maandag 5 december 2016

3895



.

MAANDAG  5  DECEMBER  2016
H. SABAS; Z. GRAVIN JOHANNA van VLAANDEREN,
zij zorgde ervoor dat er kloosters en hospitalen kwamen.

3895 - EEN SPIJTIG MISVERSTAND HELPEN RECHTZETTEN         


*

De Druivelaar’. Die hangt bij u toch
zeker ook aan de muur?
(Vervolg van pagina 3)
’t Scheldt * Nr. 1265 * Blz. 4/8 * Dinsdag 13 december 2016
DE ANGSTHAZEN
Fré Pas , broer van VB-parlementair
Barbara Pas presenteerde in Brussel zijn nieuw boek ‘De Angsthazen’ waarin een dertigtal geestige spotprenten over N-VA zijn opgenomen. Katelijne zal het boekje bespreken. 
Fré Pas is jurist en cartoonist. Hij is de huistekenaar van het Vlaams Belang. In zijn opsomming van de media waarin prenten van hem verschenen ‘vergat’ hij ’t Scheldt te vermelden. Wij zijn het gewoon dat de politiek correcte pers ons doodzwijgt. Dat VB  zich voegt in de reeks ‘doodzwijgers’ is eerder verwonderlijk.
Bert M
*
Voilà, waarde vriend Bert M. bij deze werd voldaan aan die innerlijke stem, die me zei dat twee vrienden mijn (beperkte) tussenkomst goed zouden kunnen gebruiken.
Maar ik ben de lezers hier ook een woordje uitleg verschuldigd, neen, niet over De Druivelaar, want die kent toch iedereen. De kalender die ik gebruik boven elke blog, is een uitgave van
“ ‘t Manneke uit de Mane”
Dit kleine boekje, ter grootte van de handpalm, ligt van nu voor volgend jaar 2017 in de betere boekhandels. U kunt altijd terecht op hun website voor bijbestellingen….
’t Manneke uit de Mane
gesticht in 1881 door Alfons Van Hee
verkoopprijs 4,50€
inlichtingen: www.meuleman.cc  of  info@meuleman.cc
tel/ 056/ 22 52 52



Geen opmerkingen: