vrijdag 9 december 2016

3904



6/789 * - OEKRAÏNE – de slechteriken (niet-moslims dus) zullen May en Merkel op een Russische Roulette komen platwalsen
.
VRIJDAG  9  DECEMBER 2016
H. PETRUS FOURNIER,  H. ANGELRAM,  H. ULRIK
Mevrouw Spriet bestelt in apotheek Verbeke “de pil”.  De apotheker overhandigt haar het plakketje en vraagt 20 euro. Mevrouw Spriet reageert: “Oei, dat is ook weer duurder geworden!” – “Juist,” zegt de apotheker, “daar wordt nu een vermakelijkheidsbelasting op geheven.”
*
3904 - PRO RUSSISCHE REBELLEN IN HET NIEUWS. IS DAT NU NEP-NEP NIEUWS OF NJAM- NJAM NIEUWS.           
De aangekondigde baarlijke Duivel uit Oekraïne,
hier zonder baard
*
Het heeft lang geduurd, maar bij het Establishment is de goede toon gevonden: waarschuwen en paniek veroorzaken omdat Russische Kozakken d’er komen aangestormd om ons allemaal een paar koppen kleiner te maken.
Oef, wat ’n opluchting. Want dan zullen de moslim-aanslagen dus een tijdje stoppen. Moeten we van profiteren om rap onze voorraad wodka in te slaan, want die zal schaars worden.
rg, hé!! Zo geraakt men van de hete woestijn islam-drop in de verwoestende Russische ijsstormen. Is noch min noch meer Godgeklaagd en dat zullen we dan maar doen, hé…
Het moment is echter wel goed gekozen. De H. Théresa May, maar ook de NAVO hebben de handen vol met de Beurzen en de Brexit, en het Merkel Wijf loopt helemaal op haar hoofd, helemaal onderste boven, daar ze ‘das nicht geschafft hat’ op haar einde dat zo plat is als een luis.
Dat Poetin, achter de gordijnen van het Kremlin glunderend, staat toe te kijken, wordt bij deze ten stelligste ontkend. Wel kijkt hij met gefronste wenkbrauwen naar de Frankfürter würsten die op zijn bord liggen, waarbij hij in zijn zuiverste dialect zegt dat het hem worst zal wezen wat men daar in het Westen weer uitkraamt.
“Niertsjevo’, besluit hij, want de Poet is iemand die zijn Pappenheimers kent. Maar nog beter de voddeventen van de Europese Verenigde Staten.
Waarna hij zuchtend weer te bed gaat, zeggende: “Ach, ware die waardige Willy Sinterclaes maar niet zo stil geweest. Met die kon er tenminste nog wat gearrangeerd worden”. Waarna hij nog wat Agusta’s voor zijn ogen ziet schemeren. Wat had hij er toch ook ’n paar honderd van willen kopen…
** **

Pro-Russische rebellen willen grote delen van Europa innemen tot in Londen en Berlijn
Bron: Frankfurter Allgemeine
De leider van de pro-Russische separatisten, Alexander Sachartschenko, roept in een video op de hoofdstad van Oekraïne te veroveren. Daarnaast wil hij ook Londen en Berlijn onder Russische controle brengen. Dat schrijft de Duitse krant Frankfurter Allgemeine.
De pro-Russische separatisten bezetten sinds 2014 met de hulp van Rusland een deel van Oekraïne. Alexander Sachartschenko, de zelfbenoemde leider van de 'Volksrepubliek Donetsk' die internationaal niet wordt erkend, wil duidelijk meer.
Kiev in de sneeuw
**
In een filmpje op YouTube roept hij op om grote delen van Europa in te nemen. Naast Kiev in Oekraïne, noemt hij concreet Londen en Berlijn.
Zo zegt hij: "Het is niet enkel de bedoeling om gewoon Berlijn in te nemen. Men moet verdergaan en heel Groot-Brittannië veroveren. De Engelsen zijn verantwoordelijk voor alle onheil dat de Russen is overkomen."
Daarna zal voor Rusland een "gouden tijdperk" aanbreken. "Het territorium dat het Russische rijk is kwijtgespeeld, moeten we opnieuw onder onze controle brengen", meent de rebellenleider. Hiertoe behoren naast de Baltische staten, ook Finland, een deel van Polen, Moldavië, Georgië, Armenië en Azerbeidzjan net zoals enkele centraal-Aziatische republieken.
Het is de eerste maal dat Sachartschenko oproept om ook gebieden buiten Oekraïne in te nemen. De oorlog in de regio heeft al aan meer dan 9.000 mensen het leven gekost.
** **
Mijn God! En die man heet daarbij, als een niet uit te speken verwensing, Alexander Sachartschenko. Spreek uit Sakkatjenko. Een verbastering van de ver-West-Vlaamste voornaam Tsjinkie dat eigenlijk Etienne moet zijn.
Maar U ziet hoe duidelijk het wordt dat het Westen die Russen moet vòòr zijn. We moeten die eerst op hun nest gaan doppen, voor die op onze koppen kloppen. De vraag is dus: doen ze het voor of na de eedaflegging van de Nieuwe Amerikaanse President. Als wij het Westen dus ondertussen Die Joekrien in onze zak hebben, dan kan de zittende President aanblijven omdat zijn ervaringen Amerika moeten kunnen redden.
Ook Adolf Hitler had zijn onderdanen eind 1942 beloofd voor Kerstmis in Moskou te zijn. Iets dat echter niet doorging, door de schuld van de Russen.
Moest Hitlers geslaagd zijn in zijn opzet dan zouden ook hier nooit meer hebben moeten zingen over ‘A white Christmas’, maar over ‘Weihnachten in Wien’.

We hebben er dus het raden naar, wat er zal gezongen worden na Kerstmis 2016. Misschien wel helemaal niets meer, want de islam verbiedt het zingen.


Geen opmerkingen: