zaterdag 10 december 2016

3908



6/996 * - DEMOCRATIE -  de catch-greep van Linx op de Cenakels van de Macht
.
ZATERDAG   10  DECEMBER   2016
O.-L.-VROUW-van-LORETTO, patronesse van de piloten; H.MELCHIADES PAUS
Vandage vieren we de Rechten van de mens.
3908 - IS IEDEREEN NU TEVREDEN MET DE TWEE KAMPEN IN ONZE RECHTSSTATEN        

*
Eindelijk wordt er openlijk toegegeven dat er een tweespalt – een spagaat – gaapt in de drie pijlers van onze democratieën, die dus al lang geen democratieën meer zijn, maar die wel de schijn hoog houden. De Wetgevende Macht is gepolitiseerd, de Rechterlijke Macht zowel als de Uitvoerende Macht zijn gepolitiseerd. Het is een epidemie die alles naar beneden trekt.  En als klap op de vuurpijl is de hele Maatschappij besmet.  De Oude Grieken wisten het al: er zijn teveel Leiders en te weinig Volgelingen.
De climax van de aan de gang zijnde verdwazing was wel toen de Heer Graaf Hai Koe Hermanszoon met vaste hand de EU-kleuterschool dacht te kunnen leiden. Zie afbeelding bovenaan onder de titel van dit stukje. Sedertdien is het van kwaad naar erger geworden. Politiek benoemde Rechters maken Wetten omdat Wetgevende Parlementairen geworden onbekwaam zijn. Dat is zo bij ons, dat is zo in Nederland.
Eigenlijk is het in Nederland nog erger: dan bij ons. Daar vindt men zelfs termen uit die in geen enkele goede Wet voorkomen. Zoals ‘Groepsbelediging’. Dat is het misdrijf dat men pleegt om de misdaden van een groep ongewenste vreemdelingen aan te klagen. Dus wordt er voor ’n nep-misdrijf dan maar een nep-vonnis uitgevonden. Een ‘Salomons Oordeel’ door als straf uit te speken dat er een straf wordt gegeven.
In Coburgia houdt men het simpel: er is geen kat die nog haar jongen terugvindt in wat nu juist bedoeld wordt met ‘kan er een visum worden uitgereikt’. Accent op niet gedwongen karakter daarvan. ‘Mis Piet’, roept de Rechter: ‘kunnen’ houdt ook in dat de mogelijkheid bestaat dat het ook MOET.
Om dat te verduidelijken verwijs ik naar de geniale Grauwtjes die iedere Burger wettelijk willen toelaten om ZES (6) cannabisplantjes te kweken. Voor eigen gebruik, dat spreekt vanzelf.  Dat zou dus de elfendertigste Wet worden die met de beste wil ter wereld niet kan gecontroleerd worden.
Maar net als de vreemdelingen import-wetten, rammelt zoiets aan alle kanten.  Dan wordt ‘iets kunnen doen’ een verplichting, en maakt men van een klaar en duidelijk verbod van roesmiddelen een moeras van onduidelijkheden.
O sorry, Meneer de Flik: ben nooit straf geweest in cijfers. Of: O sorry, Meneer de Flik, dit zijn de plantjes van mijn broer.
Cannabis, ook soms wel eens ‘Congolees Gras’ genoemd….
**
Kijk, terugkeren naar een Maatschappij waar 2 + 2= 4 is, is natuurlijk niet zeer ‘progressief’. Volgens Linx moeten de mensen alle mogelijkheden open gelaten worden, op voorwaarde dat zij denken lijk zij. Anders sloan z’up joen mulle’.
Ze doen dat natuurlijk niet altijd volgens de letter zelf, met hun vuisten of zo. Al eens een vonniske daarvoor gebruiken, of zelfs een arrestje van een of ander Hof van Beroep waar een Verhofstadt-vriendje wel zal bereid gevonden worden om Vrouwe Justitia onder de rokken te friemelen…
** **

“Nederlandse kiezer zal Wilders volgend jaar vrijspreken”
Wat volgt zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een reactie op het vonnis van de Nederlandse rechtbank. Die oordeelde dat PVV-voorzitter Geert Wilders schuldig is aan groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie vanwege zijn ’minder-minder-uitspraken’ na de gemeenteraadsverkiezingen van 2014.
Tom Van Grieken ziet heel wat gelijkenissen met de juridische heksenjacht tegen het Vlaams Blok in 2004. Ook toen bond het (Belgisch) Openbaar Ministerie een onverbeten strijd tegen de grootste oppositiepartij. “De grondwet werd toen zelfs gewijzigd om ons te kunnen veroordelen”, klinkt het bij Van Grieken. Drie maanden later pleitte de kiezer ons echter vrij. Het Vlaams Blok werd met 1 miljoen stemmen de grootste partij van het land. Alles wijst erop dat Nederland hetzelfde scenario wacht met de PVV van Geert Wilders. De Nederlandse kiezer zal Wilders volgend jaar vrijspreken.
Volgens Van Grieken zet de veroordeling het grondwettelijk recht op de vrijheid van meningsuiting op de helling. “Wanneer zelfs het stellen van een vraag leidt tot een gerechtelijke veroordeling, is de politieke tirannie in voege.” Dat de man die al twaalf jaar met de dood wordt bedreigd door jihadisten en islamfundamentalisten gestraft wordt omwille van zijn strijd om vrijheid is, aldus de Vlaams Belang-voorzitter, de wereld op zijn kop. “De rechters die dit vonnis velden, gedragen zich als objectieve bondgenoten van diegenen die de gewapende strijd aangaan tegen onze democratische waarden en die West-Europa de afgelopen twee jaar 307 levens kostte. Een rechtstaat die naam waardig huldigt mensen die vredig strijden voor vrijheid, die veroordeelt ze niet.”
** **
Ik kan me heel goed voorstellen dat Linx begint te panikeren en dus rare sprongen maakt. Maar ik zou zeggen: zeg dat dan. En trek zo niet het tapijt van onder Uw eigen voeten.
Het Vlaams Belang zegt het al jaren voor: leer van Uw eigen fouten. Freule Merkel schijnt het te hebben begrepen: die 980.000 vluchtelingen moeten niet denken dat ze kunnen blijven… Als toegeving dat ze de bal compleet heeft misgeslagen, kan dat tellen. Reden dus dat dat mens moet opschuiven om plaats te laten voor de AfD, de ‘Andere Weg voor Duitsland’. De weg terug.
Zeg, is jullie dat ook al opgevallen dat het zo oorverdovend stil blijft rond haar ‘Wende’? Dat er niemand van de Leugenpers zich afvraagt over het hoe? En het waarom? Van die ommekeer. Toch nooit vanwege kiezersbedrog? 
Waar heb ik dat nog gehoord, dat de kinderen der Duisternis waarlijk geslepen zijn en dus dubbel gevaarlijk? Dat zijn misschien wel dingen die in de Mechelse Catechismus ooit een plaatsje hadden.  Maar dat simpele boekje ligt nu in de musea bij de andere opbrengsten van huisvlijt en dierenwelzijn.
De Koran of de ‘Hadith’ hebben bijna die plaats al ingenomen. We leven nu eindelijk in een action-game in een wereld vol nep-geweld die alleen maar dood en vernieling zaait.



Geen opmerkingen: