zondag 11 december 2016

3911



6/597 * - NEDERLAND  - De kak met luchtverplaatsing van DE P.V.D.A. op het hoofd van Wilders….
.
ZONDAG  11 DECEMBER 2016
H. DAMAAS, DIRK COELDE VAN MUNSTER , Z. HUGOLINUS
DERDE  ZONDAG van de ADVENT
*
3911 - DE TAAL VAN DESKUNDIGEN TERZAKE VUILE WAS           

*
Ik zal de betrokken gazet maar de schande besparen haar naam te vernoemen i.v.m. onderstaande nogal platte uitlating van een P.vdA politieker die nogal hoog staat op de Nederlandse ladder van de Verenigde Staten van Europa. We zijn deze Nederlander dus dankbaar voor wat hij zomaar laat vallen. Maar als Vlaming staan wij toch liever niet te dicht onder de ladder van die IJsselmeerBloem... O, coburgia zijn wij andere kak gewoon.
Het geval Jeroen Dijsselbkoem steekt dan ook met kop en schouders uit boven zijn lotgenoten die nog hoger op de Maatschappelijke Ladder staan dan hemzelf, want hij begrijpt Geert Wilders niet. Neen, natuurlijk begrijpt hij er geen snars van, hoeveel snarsen er ook gegeven worden. Want in de PvdA-middens waar de Heer Minister van Eurozaken zich beweegt, is rekening houden met de wil van de Kiezer immers onbestaande. Ja zelfs verboden. Onze Noorderburen zitten er dus maar mooi mee, met hun Jeroen.  Wij, Vlamingen hebben ook wel ’n Jeroen,  maar die blijft bij zijn potten pannen en nooit valt er een onvertogen woord uit hem. Zeker niet met nog wat nattigheid er omheen.
Wie trouwens heel dat tweede proces Wilders begrijpt, mag zijn vinger opsteken. Het stond toch bij voorbaat vast, dat Wilders er munt zou uit slaan. Wie niet? Ze zeggen het immers zelf, tot het aan onze oren uitkomt: politiek is de Kunst der mogelijkheden. Wie dus de mogelijkheden op een schotelke door de tegenpartij aangeboden krijgt, die slurpt dat toch tot op de bodem leeg!
Dus duurt het nog even voor de bloembolledraaiers van de hele wereld zullen doorhebben, dat Geert Wilders  voortaan door iedereen ongestraft mag aangeduid worden (na de bevestiging in Beroep) als een veroordeelde crimineel. Een tactiek ooit met vrucht toegepast tegen het Vlaams Blok/Belang. Een Gerechtelijk Vonnis, meer nog, een heus ‘Arrest’ als een Vonnis in de 3de Macht, eenmaal ‘ingeschreven’ in het Grote Boek der Gerechtigheid, is als een molensteen om de hals. Denken zij. Maar ze dolen…. Want het kan ook als een doornenkroon leiden naar de eeuwige onsterfelijkheid.
** **

Dijsselbloem noemt kreet Wilders ‘natte scheet’
*
Dijsselbloem noemt kreet Wilders ‘natte scheet’
De Nederlandse minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën vraagt zich af wat PVV-leider Geert Wilders bedoelt als die zegt dat hij schoon schip gaat maken in Nederland na de verkiezingen. Volgens de PvdA’er is de kreet niet meer dan een ‘natte scheet’.
Dijsselbloem reageerde zaterdag in het radioprogramma Kamerbreed op de aankondiging van Wilders in De Telegraaf. ‘Ik heb geen idee wat het betekent. Hij legt het niet uit. Het is wederom een natte scheet.’ En dan spottend: ‘Misschien gaat hij schoon schip maken in zijn fractie. Misschien gaat hij schoon schip maken en openheid geven over zijn financiering.’
Wilders geeft in de krant commentaar op zijn veroordeling vrijdag in het ‘minder-Marokkanen’ proces. Volgens Dijsselbloem maakt de PVV-leider ‘geweldig gebruik’ van het proces tegen hem om ‘de aandacht nog groter te maken voor de bv (besloten vennootschap, nvdr.) Geert Wilders.’
** **
Dat van die molensteen en die doornenkroon hebben diep-Christelijke roots. Dat had U al door, denk ik.
Maar net als de Farizeeërs voor het Hof Pilatus, heeft de Openbare Aanklager zijn zin gekregen. Barbertje zal hangen. Maar toen de koord in d’hoogte ging, aan ie’dre lus een Rechter hing…

*


Geen opmerkingen: